Gym schoonmaken – laten we de rubber vloer verzorgen

Hoe maak je een rubberen vloer van een sportschool schoon? Welke stappen moet ik ondernemen en welke producten moet ik gebruiken om te voorkomen dat de vloer na verloop van tijd beschadigd en hard wordt.

Thuis maken we de vloeren schoon en wassen we ze en stofzuigen we om vuil te verwijderen, zelfs in de sportschool moeten we de rubber vloer onderhouden. Gelukkig is het onderhoud van het rubber in sbr zeer eenvoudig en u zult dit ook in dit artikel kunnen beseffen.

Let op: na het lezen van dit artikel zult u geen excuus meer hebben om de vloerbedekking van uw trainingsruimte te verwaarlozen.

Hoe de rubber vloer te reinigen

Het rubber is zeer duurzaam – vermindert lawaai en dempt valpartijen, is anti-materie, niet glad… de voordelen zijn legio. Ondanks zijn weerstand, heeft hij aandacht nodig. Als u uw vloerbedekking niet regelmatig onderhoudt, zal hij door al het vuil zijn glans verliezen en zal het zeer moeilijk zijn om hem weer in zijn oorspronkelijke staat te brengen.

De reiniging van het rubber kan worden onderverdeeld in dagelijkse of wekelijkse reiniging en periodieke reiniging.

Stap 1

Allereerst raden wij u aan tenminste eenmaal per week te stofzuigen om stof en vuil te verwijderen. Aangezien de fitnessruimte druk wordt bezocht, zult u deze taak dagelijks moeten herhalen. Wij proberen elke hoek van de fitnessruimte te bereiken, zelfs de meest verborgen. Een diepe zuiging zal het transport van afval bij de volgende wasbeurt vermijden.

Stap 2

Pak een dweil en een eenvoudige vloerreiniger weinig agressief en voeg indien mogelijk een paar druppels engelessence toe. Zorg ervoor dat u de vloer niet te nat maakt en niet te agressieve producten gebruikt, die de vloer zouden kunnen beschadigen. Wij raden u aan een gewoon afwasmiddel te gebruiken en alleen water in de volgende stappen. Zoals u ziet, zal het water in de emmer snel vuil worden en zult u het vaak moeten verversen, vergeet niet dat een schone vloer veel langer meegaat.

Waardevol advies

Zelfs als u elke dag werkt en zorgt voor uw rubber, moet u het eenmaal per maand grondig reinigen. Aangezien uw rubber met lijm of kleefband aan de vloer is bevestigd, raden wij u aan het eerst met een niet-agressief product schoon te maken en tien minuten te laten inwerken. Na tien minuten stofzuigt u met water om de kleinste stofdeeltjes te verwijderen.

Met rubberen tegels is schoonmaken nog eenvoudiger, omdat u ze kunt verwijderen, één voor één grondig kunt wassen en ook de vloer eronder kunt reinigen. U kunt ook de tegels waarop u vaker loopt, verschuiven met de tegels die u minder vaak gebruikt. Op die manier blijven ze lang als nieuw.

Elke dag moet u oppassen voor ongelukjes die uw banden kunnen beschadigen. In een huisgymnastiek of fitnesscentrum is het normaal dat u een flesje water of een energiedrankje morst. In dat geval moet het rubber onmiddellijk worden gedroogd, zodat het niet te lang in contact blijft met grote hoeveelheden water en onuitwisbare vlekken krijgt.

Als u deze eenvoudige tips opvolgt, zal uw rubberen vloer vele jaren meegaan zonder verpest te worden. Wij bevelen dezelfde behandeling ook aan voor uw fitnessruimte thuis.

Lees ook hoe u uw barbells moet onderhouden en schoonmaken.

Wij nodigen u uit om onze online winkel te bezoeken, waar u een breed scala aan vloeren voor uw fitnessruimte vindt.

Sommario
Nome articolo
Gym schoonmaken - laten we de rubber vloer verzorgen
Descrizione
Hoe maak je een rubberen vloer van een sportschool schoon? Welke stappen moet ik ondernemen en welke producten moet ik gebruiken om te voorkomen dat de vloer na verloop van tijd beschadigd en hard wordt.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!