Zoek

Rigs vs. Racks: Wat is het verschil?

Een van de meest voorkomende vragen die wij van onze klanten krijgen is wat het verschil is tussen rigs en racks. Daarom hebben we besloten om een blogpost te schrijven om u te helpen onderscheid te maken tussen deze apparatuur en om u te helpen bij het kiezen van de apparatuur die perfect voor u is.

Rekken hebben meestal maar één sluitstation. Rigs zijn modulair, wat betekent dat u zoveel stations kunt toevoegen als u nodig hebt. Beide kunnen aan de muur worden bevestigd of vrij staan.

Rigs hebben kolomhoogtes van 450 cm, 360 cm, of 275 cm. De kolomhoogte van stellingen begint bij 275 cm of lager.

Waarom zijn de structuren van KingsBox speciaal

Al onze producten worden uitsluitend vervaardigd uit gecertificeerde materialen door gekwalificeerd en gespecialiseerd personeel, zoals vereist door de Europese regelgeving. Door de nauwe samenwerking tussen het ontwerp- en het productieteam is het mogelijk kwaliteit, functionaliteit en verfijnd ontwerp te combineren in elk van onze producten.

Alle KingsBox Rigs en Racks zijn gemaakt van de beste grondstoffen en zijn volledig ontworpen en geproduceerd in Europa. Ze zijn vervaardigd met behulp van moderne technologie om maximale precisie en hoge kwaliteit te garanderen.

Voordelen van KingsBox’s rigs en racks:

  • Staal van hoge kwaliteit
  • Poedercoating
  • Gegalvaniseerd beslag
  • Beautiful
  • Onder stress getest om een veilig product te garanderen

Laten we in detail treden over KingsBox racks en rigs:

Rekken

Rack is uw trainingsstation. U kunt kiezen tussen squat racks, power racks, of halve racks, afhankelijk van uw behoeften. Elk KingsBox rack wordt geleverd met een paar J-cups.

Machtig, Koninklijk, en Home series

Wij hebben drie verschillende productlijnen van rekken – Mighty, Royal en Home. Alle drie zijn ze gemaakt van dezelfde kwaliteit materiaal, het belangrijkste verschil zit in de afmetingen van de stalen profielen.

Machtige serie:

De Mighty serie is gemaakt van 80X80X3 mm profielen en is ontworpen als onze topstier, Maenhout optie voor dichtperformance krachttraining. Alle Mighty staanders hebben gaten met lasergesneden nummermarkering, zodat u snel de hoogte kunt aanpassen van J cups, Angel arms en 40 andere Mighty accessoires die compatibel zijn met deze serie

Koninklijke serie:

Onze meer economische serie is de Royal serie, gemaakt van 60X60X3 mm profielen. Deze serie is geschikt voor diegenen die een meer budgetvriendelijke oplossing willen, maar niet willen inboeten aan functionaliteit en kwaliteit. Met nummermarkering op elk 5e gat kunt u zich gemakkelijk de perfecte hoogte voor uw back squats of bankdrukken van de laatste training herinneren. Deze serie is compatibel met meer dan 20 verschillende accessoires zoals Dip Bars, Angel Arms, Startup bars…

Thuis serie

De derde serie is de Home-serie, gemaakt van 50X50X3mm profielen, alleen verkrijgbaar voor rekken. Deze serie is perfect voor eigenaars van een sportschool thuis. Met het budget van de gebruiker in gedachten, hebben we het ontwerp eenvoudig gehouden en ons eerder gericht op functionaliteit en kwaliteit.

Alle drie de series zijn gemaakt van stalen profielen en met het certificaat SIST EN ISO 20957: 2013

Types of racks

Squat stand

Squat rack

Power rack

Wall rack

Tuigen

Rigs zijn een geweldige oplossing om het maximale aantal gebruikers in een kleine ruimte te krijgen, terwijl ze een manier bieden om over te stappen naar andere modaliteiten. Ze zijn in de eerste plaats gemaakt om op maat gemaakt te worden, want je kunt elke grootte of hoogte creëren die je maar wilt, en je kunt alle accessoires toevoegen die het best bij je training passen.

Wat betekent dat eigenlijk? Veelzijdigheid.

U kunt een kleine installatie van 4 voet aan de muur hebben, een installatie van 24 voet in het midden van uw ruimte, of alles daartussenin.

Machtige en Koninklijke serie

Wij hebben twee verschillende productlijnen van tuigen – Mighty en Royal. Ze zijn beide gemaakt van dezelfde kwaliteit materiaal het belangrijkste verschil is in de afmetingen van de stalen profielen. De Royal serie heeft stalen profielen met afmetingen van 60 mm × 60 mm, en de dikte van het staal is 3 mm. De profielen van de Mighty-serie zijn groter, 80 mm × 80 mm, maar de dikte blijft dezelfde als bij de Royalty-serie – 3 mm. Beide zijn gemaakt van stalen profielen en in overeenstemming met het certificaat SIST EN ISO 20957: 2013

Soorten booreilanden

Self-standing rigs

Monkey rigs

Wall rigs

Custom rigs ; Onze ontwerpen kunnen aan uw wensen en trainingsstijl worden aangepast.

Sommario
Nome articolo
Rigs vs. Racks: Wat is het verschil?
Descrizione
Rekken hebben meestal maar één sluitstation. Rigs zijn modulair, wat betekent dat u zoveel stations kunt toevoegen als u nodig hebt. Beide kunnen aan de muur worden bevestigd of vrij staan.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!