Zoek

Crosstraining | Hoe koop je de juiste uitrusting voor de box?

In het eerste deel van onze gids: Crosstraining Box | Laten we het samen ontwerpen met het advies van het verkoopsteam hebben we gezien hoe we de juiste ruimte, de hoogtes, de grootte van de trainingsruimte moeten kiezen en welke apparatuur we moeten kopen om ons ondernemersavontuur in de wereld van de functionele fitness te beginnen.

Maar nu is het tijd om een beetje specifieker te werk te gaan en echt te weten hoeveel apparatuur moet worden aangeschaft op basis van het aantal gebruikers dat virtueel aan onze lessen zal deelnemen.

De crosstraining lessen

Als we besluiten een box te openen betekent dit dat naast de open gym, onze core business zal plaatsvinden door het maken van lessen.

Wat zijn klassen? Een trainingssessie van 60 tot 90 minuten waarin een coach een les houdt met een maximum aantal klanten. Gewoonlijk zijn dergelijke klassen nooit groter dan 20/30 elementen.

De voordelen van deelname aan een les zijn talrijk, één op allen wordt tijdens de training nauwgezet gevolgd door een coach soms zelfs twee.

Deelnemen aan een trainingsgroep als deze stelt u in staat vriendschapsbanden te smeden die ook na de training kunnen blijven bestaan.

Hoe een les plaatsvindt

De les (trainingssessie) heeft een duur die zoals gezegd kan variëren van 60 tot 90 minuten. In deze tijdspanne vindt u het eerste deel gewijd aan het opwarmen van de spieren, het centrale deel gewijd aan het verbeteren en verbeteren van een vaardigheid, en het laatste deel gewijd aan de work-out van de dag.

Classe di CrossFit

Welke uitrusting wordt gebruikt tijdens de opleiding

Zoals we al in het eerste deel van onze gids hebben uitgelegd, zijn er veel hulpmiddelen nodig voor de oefeningen, hier is de volledige lijst:

 1. Tuig
 2. Ghd
 3. Barbell staven
 4. Bumpers
 5. Kettlebbells
 6. Halters
 7. Med Ball
 8. Plyo Box
 9. Roeier
 10. Aanvalsfiets
 11. Air Runner
 12. Fiets Erg
 13. Sky Erg
 14. Touwtje Springen
 15. Touw
 16. Slagtouw
 17. Atlassteen
 18. Slam Bal

King Home Gym Set

Dit zijn de hulpmiddelen en voorzieningen die u in een respectabele crosstraining box zult aantreffen.

Hoeveel materiaal moeten we kopen voor onze doos

Als we eenmaal tot de noodlottige beslissing komen om het materiaal voor onze Cross Training box aan te schaffen, kunnen we ons vergissen en de fout maken te veel of te weinig materiaal te kopen. In dit tweede deel van de gids gewijd aan de opening van een Crosstraining box zullen we samen bekijken hoe we het aan te schaffen materiaal kunnen berekenen zonder verspilling. Door elk product één voor één te analyseren.

Tuig voor Crosstraining

Zoals we reeds in het eerste deel van onze gids hebben gezien, is de rig een van de fundamentele hulpmiddelen voor een Crosstraining box, zijn positie kan zowel centraal of zijdelings zelfdragend zijn of tegen de muur leunen en met speciale steunen worden bevestigd.

Dat u de ene positie verkiest boven de andere moet u bedenken dat ook dat ruimte inneemt. Laten we als voorbeeld een Crosstraining box nemen die besloten heeft plaats te bieden aan 16 personen per les.

Hoe groot moet een opstelling zijn om comfortabel plaats te bieden aan 16 gebruikers? Een opstelling voor 16 gebruikers moet minimaal 8 pull-ups stangen hebben, zodat de gebruikers elkaar kunnen afwisselen tijdens de WOD.

Rig da CrossFit Kingbox

Ontdek al onze Rigs beschikbaar voor aankoop

Ghd

De GHD is een van de hulpmiddelen die niet mag ontbreken in een Crosstraining kist, maar de belangrijke omvang ervan komt niet altijd overeen met de omvang van de kist, Maar als je een grote kist hebt, raden we je aan om minstens één GHD te nemen voor elke twee personen die de les bijwonen. Dus voor een klas van 20 personen zouden we 1 GHD kunnen kopen.

Fortified GHD

Ontdek al onze GHD’s beschikbaar voor aankoop

Barbell staven

De balans is wat ingewikkelder, want zoals u weet zijn er balansbalken voor mannen en vrouwen. Die zijn van verschillend gewicht Man 20kg Vrouw 15kg.

Het is duidelijk dat wij niet van tevoren weten hoeveel vrouwelijke en mannelijke gebruikers de lessen zullen bijwonen, dus om dit probleem te ondervangen is het altijd een goede gewoonte om een aantal wippen te kopen dat 50% groter is dan het maximum aantal gebruikers.

In het geval van een klas van 20 personen is de norm 15 heren– en 15 dameswipstoestellen aan te schaffen om veilig te zijn in geval van klassen die per sekse groter zijn dan de andere sekse.

Bilanciere olimpionico da CrossFit KingsBox

Olympic Rocker Man Kingsbar II

Queens Bar Bilanciere da CrossFit Femminile

Women’s Olympic Barbell Bar Queens

Bumpers

Bumpers platen zijn er nooit teveel 🙂 Zo luidt het gezegde. Grapje terzijde, het hebben van een voldoende aantal bumpers plaat om de training van al uw deelnemers uit te voeren is van cruciaal belang. Wij raden altijd aan om een minimum gewicht van 100kg bumpers per enkele gebruiker aan te schaffen, zodat u zelfs in de meest uitdagende gewichthef sessies kunt voorzien in het gebrek aan te belasten gewicht, zoals.

Uit welke pompers plaat kan ik kiezen?

Er zijn verschillende soorten bumpers om uit te kiezen, van de duurste en professionele Competitie series tot Hi Temp en Royal. De keuze hangt in principe altijd af van het soort klanten dat u heeft en de plaats van uw box.

Bijvoorbeeld: Het rubber met hoge dichtheid van onze Hittema bumpers, dat een speciaal vulcanisatieproces ondergaat, zorgt ervoor dat deze bumpers een lage en gecontroleerde dead bounce hebben. De gecontroleerde en lage terugslag zorgt voor een lange levensduur van de schijven, voorkomt schade aan de vloer en de apparatuur en helpt verwondingen te voorkomen bij degenen die ze gebruiken en vermindert vooral het lawaai tijdens de val.

Essentieel als u uw eigen trainingsruimte deelt met andere bedrijven. Hier zijn enkele van de bumper platen beschikbaar voor aankoop op onze winkel:

Bumper Plate Competition

Bumper Plate Hi Temp

Bumpers Plate Hi Temp da CrossFit

Bumper Plate Royal

Bumper Plate Royal KingsBox da CrossFit

Kettlebbells

Wat de barbells betreft, zijn er verschillende gewichten die min of meer geschikt zijn voor het schone geslacht. Maar wij kennen heel wat atleten die geen enkel probleem hebben met Kettlebbells van 24 kg, maar we weten ook dat dit niet altijd gebeurt in de klassieke Crosstraining boxen, waar we voor het merendeel beginnende gebruikers zullen aantreffen. Dus rijst de vraag.

Welke Kettlebells te kopen

Het antwoord is meer dan wat, “hoeveel” kettlebells te kopen. Meestal zijn de gewichten van de kettlebells als volgt:

 1. 4 kg (diameter handvat: 29,2 mm)
 2. 6 kg (handvat diameter 31,3 mm)
 3. 8 kg (handvat diameter 32,9 mm)
 4. 10 kg (handvat diameter 32,9 mm)
 5. 12 kg (handvat diameter 35,9 mm)
 6. 16 kg (handvat diameter 37,9 mm)
 7. 20 kg (handvat diameter 37,9 mm)
 8. 24 kg (handvat diameter 37,3 mm)
 9. 28 kg (handvat diameter 37,3 mm)
 10. 32 kg (handvat diameter 39,1 mm)

Aangezien voor de meeste oefeningen een enkele KB wordt gebruikt (ook al is dat niet altijd het geval), stellen wij voor om voor de zogenaamde centrale gewichten (rood gemarkeerd) een aantal te kopen dat gelijk is aan het aantal gemiddelde gebruikers dat u van plan bent aan de lessen deel te nemen.

Met een eenvoudige berekening zoals 20 personen per klas zou een aantal van 20 KB voor het individuele gewicht ruimschoots moeten voorzien in dit doel.

Beschikbare types van Kettlebells

In principe zijn er twee hoofdtypen Kettlebells op de markt: de Kettlebells Competities en de Kettlebells Supreme. De keuze is zoals altijd aan u, maar het is de moeite waard om de modellen in onze winkel eens nader te bekijken. Hier zijn ze

Supreme Kettlebell Kingsbox

Supreme kettlebell

KingsBox Competition Kettlebell 2.0

Kettlebell da competizione Cross Training

Conclusie Gids DEEL II

We zijn aan het einde gekomen van het tweede deel van de gids voor het openen van een Crosstraining doos, zoals u kon zien zijn we er samen in geslaagd enige duidelijkheid te scheppen over het soort materiaal dat nodig is en vooral over de hoeveelheden die we hypothetisch zouden moeten kopen om niet in de fout te gaan.

Ga niet weg!

Verlies niet DEEL III van onze gids waar we verder zullen praten over de hoeveelheid materiaal die je moet kopen om je perfecte doos te maken. In de volgende gids zullen we het hebben over

Halters, Med Ball, Plyo Box, Rower, Assault Bike, Air Runner, Bike Erg, Sky Erg en nog veel meer.

Sommario
Nome articolo
Crosstraining | Hoe koop je de juiste uitrusting voor de box?
Descrizione
Maar nu is het tijd om een beetje specifieker te werk te gaan en echt te weten hoeveel apparatuur moet worden aangeschaft op basis van het aantal gebruikers dat virtueel aan onze lessen zal deelnemen.
Nome autore
Kingsbox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!