Search

Pull-up Bar | Hoe kiest u de beste Pull-up Bar

Bar pull-ups zijn een van de oudste en meest voorkomende oefeningen in het trainerslandschap. De pull bar heeft geprofiteerd van een reeks unieke stilistische evoluties.

De eenvoud van de uitvoering en de gemakkelijke beschikbaarheid van een structuur die het mogelijk maakt een dergelijke oefening uit te voeren, heeft deze oefening snel tot een van de beroemdste ter wereld gemaakt.

Met dit artikel zullen wij u stap voor stap begeleiden in de zoektocht naar het juiste type trekstang dat in de handel verkrijgbaar is.

Hoe wordt een trekstang gemaakt

Het lijkt misschien een voor de hand liggende vraag, maar dat is het niet, kan ik u verzekeren. Als je besloten hebt om wat trainingsapparatuur aan je home gym toe te voegen, zou de chin-up bar een van de eerste dingen moeten zijn om aan te schaffen.

Waarom een pull-up bar kopen

Om vele goede redenen, waaronder:

  1. Economisch
  2. Eenvoudig te gebruiken
  3. Gemakkelijk te configureren
  4. Talrijke opleidingsmogelijkheden

 

In tegenstelling tot veel andere vrije lichaamsoefeningen die zonder trainingsapparatuur kunnen worden uitgevoerd, kunnen pull-ups niet worden uitgevoerd zonder de hulp van een chin-up bar of een of andere vorm van persoonlijke ondersteuning.

Waarom zou iedereen pull-ups moeten doen

Pull-up of tractie is een oefening voor het vrije lichaam die de bewegingen van het dagelijkse leven nabootst en zowel in de sport als op het werk kan worden gebruikt. Het wordt meestal gebruikt om spiermassa en kracht in het bovenlichaam op te bouwen en is zeer effectief voor dit doel.

Een evenwichtige aanpak in de work-out routine geeft meestal de beste resultaten. Door pull-ups in je routine op te nemen, verbeter je een enorme lijst van spieren, zowel rug als armen.

Waar koop je een pull-up bar?

Door het te kopen bij een sportartikelen leverancier zoals kingsbox.com.

Voordat u besluit een trekstang te kopen, moet u begrijpen hoe deze in uw gebruikte trainingsruimte past. Een chin-up bar moet je gebruiken om je hele lichaam omhoog te tillen met behulp van je rug-, arm- en schouderspieren.

  1. Materialen
  2. Prijs
  3. Grenzen van de leefruimte binnen

Dit zijn slechts een paar van de dingen die u moet overwegen bij het kopen van een pull-up bar.

Soorten trekstangen

Pull-up bars zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Bovendien kan de configuratie aanzienlijk verschillen. Daarom raden wij u aan goed na te denken over de plaats waar u ze wilt monteren.

We hebben verschillende soorten stangen voor pull-ups op een rijtje gezet met hun voor- en nadelen. Het enige wat overblijft, is het vinden van een pull-up bar die aan uw behoeften voldoet.

Pull-up bar voor wandmontage

Klik op de afbeelding en ga naar het product.

Een betrouwbare chin-up bar is een van de populairste apparaten in elke thuisgym. U kunt hem naar wens aan de muur of het plafond bevestigen. De zijbeugels zijn gemaakt van 50mmX50mm staal, de bar heeft een diameter van 33 mm. De lengte van de stang is 116,5 cm, de diepte 90 cm en de hoogte 58 cm.

De installatie is eenvoudig en zal niet meer dan 30 minuten duren. U hebt een schroevendraaier, muurschroeven, handboormachine en een meter nodig.

U kunt een complete training uitvoeren met alleen het gebruik van dit product. Daarom bieden wij een zeer lage prijs, zodat wij alle fitnessliefhebbers een geweldig product ter beschikking kunnen stellen dat ook geschikt is voor thuisgebruik.

Opvouwbare trekstang

Klik op de afbeelding en ga naar het product.

Voortdurend op zoek zijn naar oplossingen voor de problemen van onze klanten is onze specialiteit. Daarom hebben wij ‘s werelds eerste opvouwbare chin-up bar ontworpen, ideaal voor alle thuis sportscholen en kleine studio’s waar er niet genoeg ruimte is voor vaste structuren.

Wij weten dat oefeningen zoals pull-ups, muscle-ups en dergelijke een stevige structuur vereisen. Daarom hebben wij een veilig en ruimtebesparend trainingstoestel ontwikkeld: een opvouwbare chin-up bar.

Deze vouwslang neemt ingesloten toestand slechts 25 cm in beslag!

Wanneer de stang horizontaal wordt geplaatst, is hij 100 cm lang, zodat u alle oefeningen ongestoord kunt uitvoeren.

Deze pull-up bar is volledig gemaakt van staal, heeft een capaciteit tot 500 kg, is gepoedercoat en dus bestand tegen corrosieve stoffen zoals zweet, krijt, enz. en kan op de gewenste hoogte worden gemonteerd.

Modulaire stang voor pull-ups

barra per trazioni e pull up modulare

Klik op de afbeelding en ga naar het product.

Laten we eerlijk zijn – als we niet genoeg ruimte hebben om een structuur in onze sportzaal te installeren, moeten we op zijn minst zorgen voor een pull-up bar. Trainen op de grond, dit hulpmiddel is van fundamenteel belang: aan de pull-ups voegen we nog de push-ups, squats, enkele plank oefeningen en voor de buikspieren en we zullen al snel het gewenste intensiteitsniveau bereikt hebben.

U vindt in het aanbod vele stangen voor pull-ups, maar deze onze bar biedt meer: en in feite compatibel met alle accessoires van de Royal lijn, die meestal worden bevestigd op de profielen van de rigs. U kunt dan op de bar de cannonball grips, de multigrip bar en nog veel meer monteren.

Pull-up bar in natuurlijk hout

Barra per trazioni in legno naturale

Klik op de afbeelding en ga naar het product.

Als u een fan bent van natuurlijke materialen en zelfs uw fitnessruimte deze liefde weerspiegelt, kunt u nu uw opstelling uitrusten met houten chin-upstangen.

Ze zijn iets groter, wat betekent dat u naast de rugspieren ook uw greep zult versterken. Ze zijn geschikt voor zowel Royal als Mighty structuren.

Gehoekte greeplijst

Angled grip bar Barra da pull up

Klik op de afbeelding en ga naar het product.

Wist je dat je zelfs met pull-ups al verschillende spiergroepen kunt trainen?

Wij presenteren een product, waarmee u dat kunt doen: Hoekige greeplijst, die wordt gemonteerd op de profielen van de staalconstructie (rig) of op de PU Bar Modulair.

Het werk van de musculatuur zal verschillend zijn naargelang de greep. Bij een wijde greep traint u meer de rugspieren, terwijl bij een strakke greep vooral de biceps werken.

Fat Grip Bar

Fat Grip Pull Up Bar Barra per trazioni oversize

Klik op de afbeelding en ga naar het product.

Wij verkopen al enige tijd barbells met de dikste diameter, dus het leek ons goed om ook een bar voor dikkere grip op de markt te brengen. Een stang met een grotere diameter leidt tot vele voordelen: van de beste grieptraining, tot een alternatieve superuitdaging.

Zelfs ervaren atleten zullen aan spiermassa winnen met deze trekstang.

De PU Fat Grip bar is geboren als een onafhankelijke bar, zodat u hem kunt installeren op bestaande structuren, maar het is duidelijk dat we hem al in de ontwerpfase kunnen toevoegen aan uw Mighty rack.

Quick fit trekstang

Barra per Pull Up Quick Fit barra per trazioni da rig

Klik op de afbeelding en ga naar het product.

U hebt veel tijd besteed aan het maken van plannen voor uw sportschool, het bedenken van de structuur die er deel van zal uitmaken en de work-outs die u zult doen. De hoogte waarop u de chin-up bar hebt gemonteerd leek perfect, maar nu realiseert u zich dat veel van uw klanten er niet bij kunnen. Of misschien dacht u aan de introductie van functionele work-outs voor kinderen.

In dit geval is de Quick fit trekstang en het juiste hulpmiddel voor u!

Om hem te monteren gebruikt u gewoon twee pennen (gratis meegeleverd) en bevestigt u hem op de gewenste hoogte. Om het te demonteren verwijdert u gewoon de twee pennen.

Bal voor optrekken en pull-ups

Sfera per trazioni e pull up

Klik op de afbeelding en ga naar het product.

De Kingsbox Sphere Pull-up is compatibel met alle constructies van de Royal Rig en Mighty Rigs series en is geschikt voor klimmers, gymnasten en atleten. Met dit kleine hulpmiddel krijgt uw sportschool een nieuw station om pull-ups uit te voeren.

Face Mount bar voor pull-ups

Barra Face Mount per trazioni e pull up

Klik op de afbeelding en ga naar het product.

De Pull-up Bar is eenvoudig te installeren op alle Mighty Series Rigs en kan op de gewenste hoogte worden ingesteld. Door een Kingsbox chin-up bar aan elke kant van uw Rig te monteren, krijgt u twee extra’s pull-up posities.

Royal squat rek sx-15 II

Squat rack con barra da pull up.

Klik op de afbeelding en ga naar het product.

Het Royal Squat Rack SX-15 II. KingsBox is gemaakt van hoge kwaliteit stalen profielen met afmetingen 60 mm x 60 mm x 3 mm, wat betekent dat het gemakkelijk tot 450 kg en meer kan dragen.

We hebben ook een pull-up of een muscle-up bar aan het rek toegevoegd. Met dit product heeft u de mogelijkheid om 360 graden te trainen.

U kunt er ook voor kiezen om op elke kolom een stootrand voor tuig aan te brengen en deze extra stabiliteit te geven door de stootranden erop te plaatsen.

Roterende trekstang

Barra da Pull Up Rotante

Klik op de afbeelding en ga naar het product.

Als u het merk KingsBox kent, weet u waarschijnlijk dat ons team van ingenieurs en voortdurend op zoek is naar innovatieve ideeën voor onze functionele apparatuur.

De roterende Pull Up Bar is een van deze ideeën. Deze kan gemonteerd worden op elke KingsBox Mighty Rig of Rack en maakt het mogelijk om het klimmen op de Monkel Bar Rig te simuleren, waardoor de beschikbare ruimte optimaal benut wordt.

Pull-up Bar Driehoekige Bar

Barra da Pull Up Triangle Bar

Klik op de afbeelding en ga naar het product.

De KingsBox Triangle Bar is volledig ontworpen en gebouwd in Europa en is compatibel met alle structuren van de Rigs lijn.

Hij kan dus elke Pull-up bar vervangen, in feite is hij verkrijgbaar in standaardmaten van 1100 mm en 1700 mm. Met dit artikel hoeft u niet meer na te denken over het op de juiste hoogte instellen van de pull-upstangen voor de sporter die erop gaat trainen, want de stang biedt u nu al de mogelijkheid om op twee verschillende hoogtes te trainen.

Bovendien heb je met dit artikel de mogelijkheid om met pull-ups te trainen, zelfs als de barbell op de structuur rust.

Sbarra Pull Up Multi Grip

Klik op de afbeelding en ga naar het product.

Onze nieuwe bar is zeer praktisch, hij kan gebruikt worden om tracties uit te voeren met een brede of smalle greep en chin ups. En compatibel met al onze Mighty structuren. Tussen de afzonderlijke hulzen bedraagt de afstand 166 mm.

Conclusie

Met dit prachtige artikel hebben we je laten zien hoeveel opties er mogelijk zijn om je pull-up bar te kopen. Nu dat je duidelijke ideeën hebt hoef je alleen nog maar de keuze te maken die het beste bij je past.

Sommario
Nome articolo
Pull-up Bar | Hoe kiest u de beste Pull-up Bar
Descrizione
Bar pull-ups zijn een van de oudste en meest voorkomende oefeningen in het trainerslandschap. De pull bar heeft geprofiteerd van een reeks unieke stilistische evoluties.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!