Zoek
Elite Power House Case Study

Als je een heel specifieke kleur in gedachten hebt voor je… Elite motorhuis

Het project van het opstarten van de Elite Power House sportschool samen met KingsBox begon in augustus 2021 toen de eigenaar contact met ons opnam voor de apparatuur. Met op maat gemaakte oplossingen van KingsBox hebben we het project in februari 2022 voltooid. Laten we eens kijken naar enkele hoogtepunten van deze samenwerking:

De locatie, het idee, het team… alleen de uitrusting ontbrak nog

Fran had het idee, en hij heeft de perfecte plaats gevonden voor zijn sportschool. Maar de ruimte was bezet, en hij moest een aantal jaren wachten tot het vrij was. Dus in 2021 werd zijn droom werkelijkheid. De relatie met Fran en met onze commerciële Jose begon met een gesprek op Instagram toen Fran Jose belde over zijn nieuwe project om een sportschool te openen in Almensilla. Na enkele uren van gesprek en uitleg hadden we de ideeën van Fran omgezet in de Elite Power HouseBox. Tijdens onze gesprekken presenteerden we het merk KingsBox en onze ideeën voor zijn project. Fran zag de professionaliteit, toegankelijkheid en veiligheid die KingsBox biedt. Wij proberen altijd onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Het hielp ook dat Jose meerdere malen de box bezocht om te helpen ideeën om te zetten in een echte sportschool.

Jose voelde zich erg close met Fran en het hele team:

“Ik voelde me thuis, en de ontvangst door de Elite Power House familie was uitzonderlijk.«

De aangepaste kleurenstructuur met een speciale kleur: Signaalgeel

Met de wil, de energie en de vrienden die Fran had, was het project op weg naar een groot succes.

Na het kiezen van de kleur, de plaats van de opstelling in de doos, en de grootte van de opstelling, was het tijd om de apparatuur in Europa te gaan produceren.

Een breekpunt: De openingsdag

Na veel werk, papierwerk, schilderen, reclame, fabricage, logistiek, en de montage van de apparatuur, was het eindelijk zo ver.

De klanten zijn erg blij met de fitnesszaal, het ontwerp en de kwaliteit van de apparatuur. Het is echt lonend en bevredigend om de atleten te zien trainen, hard te zien werken en ervan te zien genieten.

KingsBox team uit Slovenië bezocht de sportschool

In maart arriveerde het team van KingsBox in Spanje en bezochten zij de sportschool. Het zien van de afgewerkte resultaten was hartverwarmend, en het gaf ons de energie om door te gaan met het creëren van nog veel meer verschillende sportscholen in heel Spanje en heel Europa.

Wij danken het hele team van Elite Power House voor het ontvangen van ons, voor het geloven in ons bedrijf, en voor het vertrouwen in ons.

Een etentje verbond ons nog meer dan we in het begin dachten

Het eindigde allemaal met praten en lachen tijdens het diner in Almensilla, Spanje. Er waren: KingsBox vertegenwoordiger Jose uit Spanje, zijn familie, eigenaar van het Elite Power House Fran Rubio, een van zijn atleten en haar partner, onze video maker, marketing manager, en sales manager voor de Spaanse markt. Het meest opwindende aan het diner was de ontdekking dat we met meer dan alleen apparatuur verbonden zijn. Dit is hoe we de connectie met Audace ontdekten.

De Audace is een pier in Trieste, waar onze voorouders, vertrokken, emigreerden naar Argentinië vanuit Slovenië/Italië. In 2019 hebben we een box in Trieste uitgerust met de naam Audace Fight en CrossFit. Fran (eigenaar van Elite power House) koos de kleur uit de logo’s van Audace voor zijn custom rig. En dit is hoe het eerste deel van het verhaal begon: KingsBox rustte de Audace sportschool uit in Italië, en Fran koos dezelfde kleur als het Audace logo voor zijn sportschool in Spanje.

Maar dit is niet alles – de partner van Fran’s atleet was een Argentijnse emigrant, net als de voorouders van onze sales manager voor Spanje. Hun beider voorouders vertrokken naar Argentinië vanaf het Audace-dok in Triëst. Zo sluit de cirkel met deze ontdekking en een goede lach. De wereld is, in werkelijkheid, echt klein.

Bekijk het voltooide project in de video hieronder. Als u hulp nodig heeft bij het creëren van een perfecte fitnessruimte voor u, helpen wij u graag. Neem contact met ons op via info@kingsbox.com

 

Sommario
Elite Power House - Almensilla Spanje
Nome articolo
Elite Power House - Almensilla Spanje
Descrizione
Het project van het opstarten van de Elite Power House sportschool samen met KingsBox begon in augustus 2021 toen de eigenaar contact met ons opnam voor de apparatuur. Met op maat gemaakte oplossingen van KingsBox hebben we het project in februari 2022 voltooid. Laten we eens kijken naar enkele hoogtepunten van deze samenwerking:
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!