Zoek

Hoe je een groot gat van 10m x 2m in het midden van de ruimte kunt maken tot een functionele fitnessruimte

Klant: T-Box
Beschikbare ruimte: 230 vierkanten meter ruimte voor Crosstraining, gewichtheffen en Open Gym
Locatie: Izola, Slovenija
Behoeften: Aangepaste installatie, vloerbedekking, grasmat
Contact: Teo Masten (Hoofd Coach)

Indice dei contenuti

Uitdaging:

Teo kwam naar ons toe en zei dat hij een plek had gevonden die perfect was voor een Cross Box. Het had erg hoge plafonds en veel open ruimte. Er was genoeg ruimte voor kleedkamers en een trainingszaal voor 15 mensen.
Het leek perfect, maar zoals altijd was er een “maar” – T box had een probleem. De plaats die Teo vond was een oude mechanische werkplaats voor vrachtwagens. Het had een enorm gat in het midden van de ruimte. Het gat was 10m lang en 2m breed. Bovendien had Teo een beperkt budget, dus moesten we creatief zijn met de oplossingen die we zouden aanbieden.

T Box Before

Oplossingen:

De plek die Teo vond ligt dicht bij het hoofdkwartier van KingsBox en we hadden de kans om de plek meerdere keren persoonlijk te bekijken voordat we onze oplossingen aanboden.
Wij vonden het gat in het midden van de kamer erg problematisch, omdat de gewichten niet op die plek konden worden gedropt. Als dat gat er niet was geweest, zou een handtuig perfect werken. Maar dat zou betekenen dat de box “gewichten laten vallen” zou moeten verbieden. en dat was geen geschikte oplossing voor ons of voor Teo.
Samen vonden we het perfecte antwoord. Het gat werd dichtgemaakt met stevige houten planken. Het hout werd vervolgens bedekt met kunstgras.

T Box Work in progress

We kozen voor rood gekleurd kunstgras als aanvulling op het T-Box logo. Met het oog op het budget kozen we voor de Royal rig, ook in het rood. De rest van de vloer werd bedekt met zwarte 2cm dikke, 1 vierkante meter grote rubber tegels. T-box heeft ook 4 houten platforms voor gewichtheffen, geschikt voor zware heisessies.

Uitrusting:

We hebben de standaard uitrusting toegevoegd die elke crossbox nodig heeft. Barbells, bumpers, microplaten, plyo boxen, ringen, touwen, dumbbells, kettlebells, cardio machines, opbergsysteem, etc. Genoeg voor Teo om zijn droom te beginnen. Nu voegt hij voortdurend nieuwe apparatuur toe aan de box, zoals Mighty GHD, Dip Bars, Starter bars, enz.

De T-Box gym is geschikt voor iedereen. Het is een perfect voorbeeld van hoe je van een verre van geschikte ruimte een volledig functionele Box kunt maken.

De grootste charme van T-Box is de open ruimte en de eenvoud van het geheel. Er zijn geen overbodige producten die alleen maar ruimte innemen en nooit nodig zijn en zelden gebruikt worden. Al het materiaal is op één plaats opgeborgen, klaar voor elke les.

We moeten zeggen dat we een beetje geschrokken waren toen we de plek voor het eerst zagen. Maar met een goede planning en een goed idee is de plek, die vroeger een mechanische werkplaats was, nu een van de toonaangevende sportscholen in het kustgebied van Slovenië.

Sommario
Nome articolo
T Box Casestudy
Descrizione
Teo kwam naar ons toe en zei dat hij een plek had gevonden die perfect was voor een Cross Box. Het had erg hoge plafonds en veel open ruimte. Er was genoeg ruimte voor kleedkamers en een trainingszaal voor 15 mensen. Het leek perfect, maar zoals altijd was er een "maar" - T box had een probleem.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!