Search
T- box Case

T Box Case Study

Klijent: T-Box
Dostupan prostor: prostor od 230 četvornih metara za trening funkcionalnog fitnesa, dizanje utega i Open Gym
Lokacija: Izola, Slovenija
Potrebe: kavez po mjeri, podnice, umjetna trava
Contakt: Teo Masten (glavni trener)

Indice dei contenuti

Izazov:

Teo nam se obratio i rekao da je pronašao mjesto koje je savršeno za Cross Box, s visokim stropovima i puno otvorenog prostora. Bilo je dovoljno prostora za svlačionice i dvoranu za trening za 15 ljudi.
Činilo se savršeno, no kao i uvijek postojao je “ali” – T Box imao je jedan problem. Ovi su prostori nekada bili mehaničarska radnja za teretna vozila. Na sredini prostorije bila je ogromna rupa. Bila je dugačka 10m i široka 2m. Također, Teo je imao ograničen proračun, tako da smo morali biti kreativni s rješenjima koja bismo ponudili.

T Box Before

Rješenja:

Mjesto koje je Teo pronašao nalazi se u blizini sjedišta KingsBoxa i imali smo priliku osobno ga posjetiti u više navrata prije nego što smo ponudili naša rješenja.
Rupu na sredini poda smatrali smo vrlo problematičnom jer se utezi nisu mogli spustiti na tom mjestu. Da nije bilo te rupe, zidna bi instalacija savršeno funkcionirala. Ali to bi značilo da bi box morao zabraniti “bacanje utega”, a to nije bilo prikladno rješenje ni za nas ni za Tea.
Zajedno smo došli do savršenog rješenja. Rupu smo zatvorili čvrstim drvenim daskama, a daske smo pokrili umjetnom travom.

T Box Work in progress

Odlučili smo se za crvenu umjetnu travu koja nadopunjuje logo T-Boxa. Uzimajući u obzir proračun, odabrali smo Royal rig, također u crvenoj boji. Ostatak poda smo prekrili crnim gumenim pločama debljine 2 cm. T-box također ima 4 drvene platforme za dizanje utega pogodne za dizanje velikih kilaža.

 

Oprema:

Postavili smo standardnu opremu koja je potrebna svakom cross-boxu. Šipke, bumpere, mikro ploče, kutije za plyo, ruče, konope, bučice, girje, kardio opremu, police za spremanje i organizaciju itd. Dovoljno da Teo započne s ostvarivanjem svog sna. Sada neprestano dodaje novu opremu, poput Mighty GHD-a, šipke za propadanje, šipke za tehniku, itd.

T-Box teretana pogodna je za sve. Savršen je primjer kako prostor koji je daleko od prikladnog možete pretvoriti u savršeno funkcionalni box. Glavni šarm T-Box-a je otvoreni prostor i jednostavnost cijelog mjesta. Ne postoje nepotrebni proizvodi koji samo zauzimaju prostor i rijetko se koriste. Sva oprema spema se na jednom mjestu, uvijek spremna za korištenje.

Moramo reći da smo bili pomalo šokirani kad smo prvi put vidjeli prostor. No, uz dobro planiranje i sjajnu ideju, mjesto koje je nekada bilo mehaničarska radnja danas je jedna od vodećih teretana u priobalnom dijelu Slovenije.

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!