Search

Teretana na otvorenom| Kako je realizirati i privući nove kupce

Istina je da tijekom ljeta svi žele trenirati na otvorenom, a u toj potrebi naših sadašnjih i budućih klijenata mogli bismo pronaći zanimljivu priliku za povećanje članstva.

Neka su istraživanja otkrila da ljudi koji prakticiraju svoje fitness rutine na otvorenom treniraju dulje i češće, profitirajući od promjene rutine s promjenjivim opcijama vježbanja.

Oprema za fitness na otvorenom je iznimno napredovala, postajući iznimno izdržljiva jer je izrađena od materijala otpornih na vremenske uvjete.

Imati prostor na otvorenom dostupan za fitness je jedna stvar, ali znati koju opremu staviti u te vanjske prostore za fitness je potpuno drugačiji izazov.

Zahvaljujući ovom članku naučit ćemo vas kako opremiti fitness prostor vani i otkriti prednosti  vanjskog prostora za vježbanje.

Izgradnja lojalnosti za postojeće kupce

Zatvorene teretane mogu biti dosadne, osobito ljeti. Prekrasni dani prirodno nas podsjećaju na vanjske prostore, sunce i more. Ukratko, želja za uživanjem u ljetu ne ide uvijek ruku pod ruku s treningom.

Često vas trening, na taj način, može izmoriti. Mnogo puta izgubite klijente samo zbog nedostatka novih podražaja, rutina vježbanja može biti dosadna, a trening na uvijek istim spravama može postati depresivan.

Stvaranje prostora za trening na otvorenom pomoći će vam probuditi novi interes vaših klijenata, omogućujući im novi doživljaj fitnessa na otvorenom.

Dajte im razlog da ostanu.

Odaberite lokaciju svoje teretane na otvorenom

Znamo da vrlo često nemate vanjske prostore uz one u teretani, ali ovaj problem možemo riješiti uz malo kreativnosti. Možemo postaviti vanjski kavez čak i na parkiralištu.

Da, zahvaljujući rješenjima dizajniranim posebno za vanjske strukture, možemo napraviti vaš prostor za trening bez velikih promjena.

Mjesto za zabavu

Ključna riječ je jednostavnost. Najvažnija stvar kod teretane na otvorenom je da se naši članovi zabavljaju i treniraju u isto vrijeme. Dakle, morate imati dobru teretanu na otvorenom koja vam omogućuje da trenirate dok se zabavljate.

Kavez, užad za penjanje, ploča za penjanje, medicinska lopta, uže. Ukratko, oprema omogućuje vašim klijentima da treniraju na drugačiji način dok se zabavljaju. To im daje dodatni razlog za vratiti se u teretanu.

Kako opremiti teretanu na otvorenom

Nema ništa lakše od uređenja vaše nove teretane na otvorenom. Ono što vam je potrebno je jednostavno za postavljanje i košta vrlo malo. Evo niza osnovnih savjeta za uspjeh u vašem poslovanju.

Pod za vanjske teretane

Pod za vanjske teretane je nužna opcija u slučaju da imate podlogu koju trebate zaštiti. KingsBox Hi-temp gumeni pod dizajniran je za sve one kojima je potrebna izdržljiva površina, pogodna za sve vrste treninga, uključujući i one na kojima se teški tereti opetovano bacaju na tlo.

Njegov sastav omogućuje površini apsorbiranje odbijanja utega i pada težina, smanjujući buku uzrokovanu time. Također, štiti pod od mogućih oštećenja uzrokovanih velikim opterećenjima koja se moraju baciti na tlo.

Guma, dakle, apsorbira udar, smanjuje odbijanje i buku, a i vrlo jednostavna za ugradnju i čišćenje. Sastav osigurava veliku snagu i dug životni vijek, bez odmašćivanja.

Možete ga koristiti za pokrivanje cijele površine poda, za izradu svoje platforme za dizanje utega, dodavanje visine pliometrijskoj kutiji, itd.

Oprema za teretanu na otvorenom

Rig outdoor da esterno Rig in acciaio per palestre

KingsBox kaveze za vanjsku teretanu je dizajnirao i proizveo naš tim stručnjaka od početka do kraja. Tako jamčimo sigurnost, kvalitetu i sofisticirani dizajn, sve u jednom.

Imati vanjsku teretanu je jedna od najzanimljivijih opcija za privlačenje novih klijenata i nuđenja novih mogućnosti treninga.

Svi naši vanjski kavezi izrađeni su od materijala otpornih na vremenske uvjete, modularni su i imaju mogućnost dodavanja mnogih dodataka, poput prstenova, angel armsa, užeta, meta za otežane lopte i još mnogo toga.

Rack za teretanu na otvorenom

Rack outdoor per palestre home gym

Ako već imate vanjski kavez i želite dodati rack vrhunske kvalitete. Pogledajte naše rackove za vanjsku teretanu. Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na sve vremenske uvjete.

S kavezom za vanjsku teretanu, možete napraviti mikro vanjsku teretanu gdje klijenti mogu jednostavno trenirati.

Jednostavni za postavljanje, oni su savršena opcija za one s malo prostora.

Zašto odabrati KingsBox

Sve vanjske strukture tvrtke KingsBox imaju benefit jedinstvene tehnologije dvostruke zaštite od vremenskih neprilika.

Kavez s cinkovim premazom

Cinkov premaz na KingsBox vanjskim kavezima omogućuje im da izdrže sve vremenske uvjete: kišu, vlagu, sunce ili snijeg.

Kavez s kataforeznim premazom

Proces koji koristimo za zaštitu naših kaveza za van je premaz kataforezom, koji sprječava hrđanje čelika kada je izložen vlazi.

Dva različita postupka, oba jamče visoku zaštitu visokokvalitetnih konstrukcija izrađenih u Europi.

Kako bismo upotpunili naš asortiman opreme na otvorenom, najpopularnije dodatke za kaveze i rackove zaštitili smo slojem kataforeze koji vam omogućuje da u teretanama na otvorenom ponudite kompletan trening.

Sommario
Nome articolo
Teretana na otvorenom| Kako je realizirati i privući nove kupce
Descrizione
Istina je da tijekom ljeta svi žele trenirati na otvorenom, a u toj potrebi naših sadašnjih i budućih klijenata mogli bismo pronaći zanimljivu priliku za povećanje članstva.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!