logo-blog-kingsbox
SHOP
T- box Case

T Box Case Study

Stranka: T-Box
Razpoložljiv prostor: 230 m2 prostora za Cross Training in Weightlifting
Lokacija: Izola, Slovenija
Potrebe stranke: po meri izdelan rig, podlaga, umetna trava
Kontakt: Teo Masten (glavni trener)

Indice dei contenuti

Izziv:

Teo nas je z navdušenjem kontaktiral po tem, ko je naše odličen prostor za Cross-Training. Stropi so bili zelo visoki, na voljo je bilo veliko odprtega prostora, v katerem bi lahko treniralo do petnajst ljudi. Dovolj je bilo tudi prostora za garderobne omarice, ki se spodobijo v takšni telovadnici.
Zveni idealno, kajne? Seveda je obstajal tudi »ampak«, ki ga je bilo treba razrešiti. Prostor, ki ga je Teo našel, je bil pred tem mehanična delavnica in je posledično v sredini imel kanal za pregledovanje podvozij avtomobilov. Kanal je bil dolg 10 metrov in širok 2 metra.
Teov proračun je bil omejen, zato smo morali za to težavo najti poceni rešitev.

T Box Before

Rešitev:

Prostor, ki ga je izbral Teo za uresničitev svojih sanj, se nahaja v bližini KingsBox pisarne, zato smo imeli priložnost slediti napredku na lastne oči. Lokacijo smo si prvič ogledali še preden bi podali rešitve.
Največji problem je predstavljal obstoječi kanal, saj je obstajala nevarnost, da se na tistem mestu ne bi smele uporabljati uteži, kar je seveda nesprejemljivo, poleg tega je stal prav na mestu, kjer bi se odlično podala zidna struktura.
Skupaj smo našli odlično rešitev! Luknjo smo zaprli z lesenimi ploščami in jo prekrili še z umetno travo.

T Box Work in progress

Skladno z logotipom T-box telovadnice je tudi umetna trava rdeče barve, prav tako tudi jeklena kletka. Zaradi že omenjenega omejenega proračuna smo se odločili za Royal rig.
Poleg umetne trave je v telovadnici še 2 cm debela gumirana podlaga in štiri Weightlifting platforme, primerne za treninge z večjimi obremenitvami.

 

Oprema:

V telovadnici je vsa oprema, ki jo vadeči potrebujejo za trening: olimpijske palice, uteži, mikro uteži, plyo boxi, gimnastični krogi, vrvi, ročke, kettlebell uteži, kardio naprave, police za shranjevanje opreme in še bi lahko naštevali. Sedaj Teo postopoma dodaja novo opremo in razvaja svoje stranke z Mighty GHD-jem, dip bars, Starter bar…

Telovadnica T-Box je ustrezna za kogarkoli. Zanimivo je, da je Teu uspelo spremeniti prostor, ki ga nihče ni videl kot primernega v funkcionalno telovadnico.

Največja prednost je velik odprt prostor, opremljen z nujno opremo, brez navlake, ki je tako ali tako nihče ne bi uporabljal. Vsa oprema je – čakajoč na naslednji trening – shranjena na enem mestu.

 

Še sedaj se nasmehnemo sebi, ko se spomnimo našega izraza na obrazu, ko smo prvič zagledali prostor, ki ga je Teo v mislih že preoblikoval v telovadnico. Zahvaljujoč dobremu sodelovanju smo njegovo idejo predelali v eno vodilnih telovadnic v primorskem delu Slovenije.

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!