Search

Jak vytvořit z velkého otvoru o rozměrech 10 x 2 m uprostřed prostoru funkční tělocvičnu?

Klient: T-Box
Prostor k dispozici: 230 metrů čtverečních prostoru pro crossový tréning, vzpírání a otevřenou posilovnu
Lokalita: Izola, Slovinsko
Zapotřebí: Klece na míru, podlaha, trávník
Kontakt: Teo Masten (Hlavní trenér)

Indice dei contenuti

Výzva:

Teo za námi přišel a řekl, že našel místo, které je ideální pro Cross Box. Mělo velmi vysoké stropy a spoustu volného prostoru. Bylo tam dost místa na šatny a tréninkový sál pro 15 lidí.

Vypadalo to perfektně, ale jako vždycky tu bylo jedno „ale“ – T box měl jeden problém. Místo, které Teo našel, byla stará autodílna pro nákladní auta. Uprostřed místnosti byla obrovská díra. Jáma byla 10 m dlouhá a 2 m široká. Teo měl také omezený rozpočet, takže jsme museli být kreativní v tom, jaké řešení nabídneme.

T Box Before

Řešení:

Místo, které Teo našel, se nachází v blízkosti sídla společnosti KingsBox a my jsme měli možnost si ho několikrát osobně prohlédnout, než jsme mu nabídli naše řešení.

Díra uprostřed místnosti nám připadala velmi problematická, protože v tomto místě nebylo možné shazovat závaží. Nebýt této díry, fungovala by nástěnná souprava dokonale. To by ale znamenalo, že by se v boxu muselo zakázat „shazování závaží“ a to nebylo vhodné řešení ani pro nás, ani pro Tea.

Společně jsme našli dokonalé řešení. Otvor jsme uzavřeli pevnými dřevěnými deskami. Dřevo pak bylo pokryto umělým trávníkem.

T Box Work in progress

Rozhodli jsme se pro umělou trávu červené barvy, která doplňuje logo T-Box. S ohledem na rozpočet jsme zvolili klec řady Royal, rovněž v červené barvě. Zbytek podlahy byl pokryt černými 2 cm silnými, 1 m2 velkými gumovými dlaždicemi. T-box má také 4 dřevěné vzpěračské platformy vhodné pro těžké vzpěračské tréninky.

Vybavení:

Přidali jsme standardní vybavení, které potřebuje každý cross-box. Činky, bumpery, mikrokotouče, plyo boxy, kruhy, lana, činky, kettlebelly, kardio stroje, úložný systém atd. Dost na to, aby si Teo mohl začít plnit svůj sen. Nyní do boxu neustále přidává nové vybavení, například Mighty GHD, hrazdy pro dipy, osy Starter bar atd.

Posilovna T-Box je vhodná pro každého. Je dokonalým příkladem toho, jak lze z prostoru, který zdaleka není vhodný, vytvořit plně funkční Box.

Hlavní kouzlo T-Boxu spočívá v otevřeném prostoru a jednoduchosti celého místa. Nejsou zde žádné zbytečné prvky, které jen zabírají místo a nejsou nikdy potřeba a málokdy se používají. Veškeré vybavení je uloženo na jednom místě a připraveno pro každou lekci.

Musíme říct, že jsme byli trochu v šoku, když jsme místo poprvé uviděli. Ale díky dobrému plánování a skvělému nápadu se z místa, které dříve sloužilo jako autodílna, stala jedna z předních posiloven v přímořské oblasti Slovinska.

Sommario
Nome articolo
Případová studie T Box
Descrizione
Teo za námi přišel a řekl, že našel místo, které je ideální pro Cross Box. Mělo velmi vysoké stropy a spoustu volného prostoru. Bylo tam dost místa na šatny a tréninkový sál pro 15 lidí. Vypadalo to perfektně, ale jako vždycky tu bylo jedno „ale“ - T box měl jeden problém.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!