Search

Studija slučaja: Royal Hip Thruster

Jeste li znali da je najveći (ali ne I najduži!) mišić takozvani veliki gluteusni mišić (latinski: musculus gluteus maximus)?

To nije slučajnost. Ovaj mišić, zajedno sa (manjim) sestrama, gluteus minimus i gluteus medius, odgovoran je za istezanje, vanjsku rotaciju i abdukciju kukova. Brine se o svakodnevnim pokretima, poput ustajanja sa stolca, penjanja uz stepenice, šprintanja preko ceste, uspravnog stajanja u vojnoj formaciji ili – ako imamo sreće – izvođenja naprednih poza Kamasutre.

Royal Hip Thruster napravili smo upravo zato što smo svjesni važnosti jačanja mišića stražnjeg lanca. Pogodan je za rekreativce koji treniraju u svojoj garaži, kao i sportaše koji treniraju na stadionu i one koji idu u teretanu. Svi koje smo naveli poboljšat će svoj sportski rezultat i kvalitetu kretanj, a da ne govorimo o oblikovanju prekrasne stražnjice (barem u slučaju žena) …

Naš cilj? Ponuditi tržištu jednostavno rješenje – Royal Hip Thruster.

Već nakon brzog pregleda konkurencije primijetio sam da su njihova rješenja nelogična, a neka čak i opasna. Najviše od svega, nedostajalo mi je jednostavno kretanje uz pomoć kotačića, mogućnost prilagođavanja različitim visinama polaznika te mogućnost vertikalnog preklapanja kada se sprava ne koristi. I ne zaboravimo estetiku! Ovo je jednako važno kao i upotrebljivost … baš kao i sa stražnjicom! Tako sam se tijekom razvoja ove sprave usredotočio na sve te nedostatke i pokušao ih popraviti.

Pažljivim planiranjem uspjeli smo lansirati Royal Hip Thruster, koji nudi mogućnost prilagođavanja različitim visinama, može se pohraniti na mjestu koje zauzima nešto više od 0,2 četvorna metra podne površine i-zahvaljujući ugrađenim kotačima- jednostavno kretanje po prostoru za trening. Osim toga, gumene trake se mogu pričvrstiti na uređaj u čak četiri različita položaja, povećavajući težinu nekih vježbi.

Ako ćete se tijekom vježbanja pitati zašto se i dalje osjećate ugodno unatoč dodatnom naprezanju trake ili opterećenju, odgovor leži u naslonu za leđa. Jastuk naslona je nagnut za 25 °, što čini bolju potporu, a posljedično je i osjećaj tijekom vježbe ugodniji. Ne vjerujete mi? Isprobajte za sebe! 😊

Okvir Hip Thrustera izrađen je od četvrtastih čeličnih profila i laserom rezanih čeličnih ploča debljine 5 mm. Čelične ploče potvrđuju da je ovo doista proizvod tvrtke KingsBox. Svi metalni dijelovi prekriveni su poznatom crnim praškastim premazom, otporni na ogrebotine i trošenje. Jastuk (da, onaj koji vam daje tako dobar osjećaj) savršeno se prilagođava tijelu zbog posebno odabranog punjenja. A kao šlag na kraju ušili smo KingsBox patch u jastuk i dali mu počasni čin pripadnika KingsBox sprava, baš kao u vojsci.

Autor: Nik Stegel

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!