Search

Případová studie: Royal Hip Thruster

Věděli jste, že největším (nikoliv nejdelším!) svalem je tzv. velký sval hýžďový (latinsky: musculus gluteus maximus)?

A ne bezdůvodně. Tento sval je spolu se svými (menšími) sestrami gluteus minimus a gluteus medius zodpovědný za protažení, zevní rotaci a abdukci kyčle. Stará se o každodenní pohyby, jako je vstávání ze židle, stoupání do schodů, sprint přes silnici, vzpřímený stoj ve vojenské sestavě nebo – pokud máme štěstí – provádění pokročilých pozic Kamasutry.

Royal Hip Thruster jsme vytvořili právě proto, že jsme si vědomi důležitosti posilování svalů zadního řetězce. Je vhodný jak pro rekreační sportovce, kteří trénují v garáži, tak pro sportovce, kteří trénují na stadionu, i pro ty, kteří chodí do posilovny. Všem výše uvedeným zlepší jejich sportovní výsledek a kvalitu pohybu. Ani nezačínejte s tím, že získáte krásný tvar pozadí (při nejmenším toho ženského) …

Náš cíl? Nabídnout trhu jednoduché řešení. Tím je Royal Hip Thruster.

Už při rychlém prozkoumání konkurence jsem si všiml, že jejich řešení jsou nelogická a některá dokonce nebezpečná. Především jsem postrádal snadný pohyb pomocí koleček, možnost přizpůsobení různým výškám sportovců a možnost vertikálního složení, když se zařízení nepoužívá. A nesmíme zapomenout na estetiku! Ta je stejně důležitá jako použitelnost… stejně jako u hýždí! Na všechny tyto nedostatky jsem se tedy při vývoji zaměřil a snažil se je odstranit.

Díky pečlivému plánování se nám podařilo uvést na trh Royal Hip Thruster, který nabízí možnost přizpůsobení různým výškám, lze jej uložit do polohy, která zabírá jen něco málo přes 0,2 m2 podlahové plochy, a díky zabudovaným kolečkům se snadno pohybuje po tréninkovém prostoru. Kromě toho lze k zařízení připevnit gumové popruhy až ve čtyřech různých polohách, což zvyšuje obtížnost některých cviků.

Pokud vás během tréninku napadne, proč se i přes dodatečné zatížení pomocí gumy nebo břemene stále cítíte pohodlně, odpověď se skrývá v opěrce zad. Polštářek opěradla je natočen o 25°, což zajišťuje lepší oporu, a tudíž je pocit během cvičení příjemnější. Nevěříte mi? Vyzkoušejte to! 😊

Rám Hip Thrusteru je vyroben ze čtvercových ocelových profilů a laserem řezaných ocelových desek o tloušťce 5 mm. Ocelové pláty potvrzují, že se skutečně jedná o výrobek KingsBox. Všechny kovové části jsou pokryty proslulou černou práškovou barvou, odolnou proti poškrábání a opotřebení. Polštářek (ano, ten, který vám dává tak dobrý pocit) se díky speciálně vybrané výplni dokonale přizpůsobí tělu. A jako třešničku na dortu jsme do polštářku všili nášivku KingsBox a dali mu čestnou hodnost člena zařízení KingsBox, stejně jako v armádě.

Autor: Nik Stegel

Sommario
Nome articolo
Případová studie: Royal Hip Thruster
Descrizione
Věděli jste, že největším (nikoliv nejdelším!) svalem je tzv. velký sval hýžďový (latinsky: musculus gluteus maximus)?
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!