Search
Elite Power House Case Study

Elite Power House – Almensilla Španjolska

Projekt pokretanja teretane Elite Power House zajedno s KingsBoxom započeo je u kolovozu 2021. godine kada je vlasnik kontaktirao s nama u vezi s opremom. S prilagođenim rješenjima iz KingsBoxa projekt smo završili u veljači 2022. godine. Pogledajmo neke najvažnije dijelove ove suradnje:

Lokacija, ideja, tim… nedostajala je samo oprema

Fran je imao ideju i našao je savršeno mjesto za svoju teretanu. Ali, prostor je bio zauzet i morao je čekati nekoliko godina da bude slobodan. Tako je 2021 . njegov san postao stvarnost.

Veza Frana i našeg komercijalista Josea započela je razgovorom na Instagramu kada je Fran nazvao Josea u vezi s njegovim novim projektom otvaranja teretane u Almensilli.

Nakon nekoliko sati razgovora i objašnjavanja, Franove ideje pretvorili smo u Elite Power HouseBox. Tijekom naših razgovora predstavili smo KingsBox brand  i naše ideje za njegov projekt. Fran je vidio profesionalnost, pristupačnost i sigurnost koju KingsBox nudi. Uvijek nastojimo pomoći našim kupcima na najbolji način. Pomoglo je i što je Jose nekoliko puta posjetio box kako bi pomogao pretvoriti ideje u pravu teretanu.

Jose se osjećao vrlo blisko s Franom i cijelim timom:

“Osjećao sam se kao kod kuće, a dobrodošlica Elite Power House obitelji je bila iznimna.“

Prilagođena struktura boja s posebnom bojom: Signal Yellow

Sa željom, energijom i prijateljima koje je Fran imao, projekt je bio na putu do velikog uspjeha.

Nakon odabira boje, mjesta platforme u boxu i veličine platforme, došlo je vrijeme za početak proizvodnje opreme u Europi.

Prijelomna točka: Dan otvaranja

Nakon puno rada, papirologije, slikanja, oglašavanja, proizvodnje, logistike i montaže opreme, konačno je stigao dan otvaranja.

Klijenti su vrlo zadovoljni teretanom, dizajnom i kvalitetom opreme. Vidjeti sportaša kako trenira, naporno radi i uživa u tome zaista se isplati i zadovoljavajuće je.

KingsBox tim iz Slovenije je posjetio dvoranu

U ožujku je tim iz KingsBoxa stigao u Španjolsku i posjetio teretanu. Kad smo vidjeli gotove rezultate srce nam je zaigralo i to nam je dalo energije da nastavimo stvarati još puno različitih teretana u cijeloj Španjolskoj i cijeloj Europi.

Zahvaljujemo cijelom timu Elite Power Housea što nas je dočekao, što je vjerovao u nas i našu tvrtku.

Jedna večera nas je povezala čak i više nego što smo mislili na početku

Sve je završilo razgovorom i smijehom na večeri u Almensilli u Španjolskoj. Tu su bili: predstavnik KingsBoxa Jose iz Španjolske, njegova obitelj, vlasnik Elite Power Housea Fran Rubio, jedna od njegovih sportašica i njezin partner, naš video maker, marketing menadžer i voditelj prodaje za španjolsko tržište. Najuzbudljivija stvar na večeri je bilo to što smo shvatili da nas veže više od opreme. Tako smo otkrili vezu s Audaceom.

Audace je pristanište u Trstu, gdje su otišli naši preci, emigrirajući u Argentinu iz Slovenije/Italije. U 2019. godini opremili smo box u Trstu pod nazivom Audace Fight i CrossFit. Fran (vlasnik Elite Power Housea) odabrao je boju iz Audaceovih logotipa za svoj rig po mjeri. I tako je započeo prvi dio priče: KingsBox je opremio teretanu Audace u Italiji, a Fran je za svoju teretanu u Španjolskoj odabrao istu boju kao i na logotipu Audacea.

Ali, to nije sve – partner Franine sportašice je bio argentinski emigrant, kao i preci našeg voditelja prodaje za Španjolsku. Njihovi preci su otputovali u Argentinu s pristaništa Audace u Trstu. Tako se krug zatvorio ovim otkrićem i dobrim smijehom. Svijet je, zbilja, stvarno malen.

Pogledajte gotov projekt u videu koji slijedi. Ako vam treba pomoć u stvaranju savršene teretane za vas, rado ćemo vam pomoći. Javite nam se na info@kingsbox.com

Sommario
Elite Power House – Almensilla Španjolska
Nome articolo
Elite Power House – Almensilla Španjolska
Descrizione
Projekt pokretanja teretane Elite Power House zajedno s KingsBoxom započeo je u kolovozu 2021. godine kada je vlasnik kontaktirao s nama u vezi s opremom. S prilagođenim rješenjima iz KingsBoxa projekt smo završili u veljači 2022. godine. Pogledajmo neke najvažnije dijelove ove suradnje:
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!