Search

Mighty CPS | Kladkový systém pro zvýšení síly a optimalizaci tréninku

Pokud cvičíte v posilovně, je velmi pravděpodobné, že znáte cvičební zařízení s kladkovým systémem. Toto funkční cvičební zařízení, známé také jako kladka, je tréninkovým základem v mnoha posilovnách a centrech sportovní přípravy.

Odpor lan umožňuje provádět mnoho cviků v různých směrech.

V tomto článku si ukážeme výhody tréninku s naším Mighty CPS, kladkovým systémem značky Kingsbox, který kombinuje bezpečnost, praktičnost a vysoce kvalitní materiály.

Vítejte na našem Mighty CX-35 CPS

Mighty SPS je nejmenší, ale ne méně výkonný bratr našeho slavného bestselleru Mighty SPS, který používají někteří z nejlepších světových sportovců pro své tréninky. Protože jsme si vědomi, že náš systém Mighty SPS by mohl být poněkud drahý a ne tak vhodný pro všechny kapsy, navrhli jsme levnější a prostorově úspornější verzi tohoto kladkového systému: Mighty CPS.

Náš systém Mighty CPS je chytrý, lze jej upevnit mezi sloupky Mighty CX-35, Mighty CX-37 nebo na jakoukoli naši soupravu s roztečí mezi sloupky 1100 mm, čímž se zvýší funkčnost vaší tréninkové struktury.

Jaké jsou výhody při provádění cvičení se systémem Mighty CPS?

Možnost provádět cviky s různými rozsahy pohybu je jednou z hlavních výhod zařazení cviků s kladkovým systémem Mighty CPS do tréninkového protokolu.

Odklon od činek a jednoruček a použití kladkového systému po dobu několika týdnů vám může pomoci výrazně zvýšit sílu.

Ale co přesně dělá cvičení s kladkovým systémem skvělým tréninkem?

Pro začátek se liší od typického posilovacího stroje, který má pevně danou dráhu pohybu.

Kladkový systém, jako je náš Mighty CPS, vám umožňuje volný pohyb podle vašich představ a volbu dráhy a pohybu cvičení podle vašich požadavků.

Kromě toho kladkové systémy zajišťují pravidelnou koncentrickou a excentrickou kontrakci a během cvičení nedochází k trhavému pohybu.

Umožňuje také provádět více variant cvičení pro více svalových skupin a také modifikovat výdrž v závislosti na hmotnosti. Kromě toho je obecně velmi bezpečný, takže i začátečníci mají menší pravděpodobnost zranění při používání volné zátěže.

Zvládnutí těchto typů zařízení jistě vyžaduje trochu praxe. Ale jakmile je ovládnete, oceníte účinnost a intenzitu tohoto typu tréninku.

Tipy pro bezpečné používání

Obecně jsou kladkové systémy považovány za bezpečné pro všechny úrovně dovedností. Existují však kroky, které lze podniknout pro zlepšení tréninku.

Dopřejte si dostatek prostoru. Kladkové systémy, jako je náš Mighty CPS, zabírají místo, vypočítejte si nezbytnou plochu a myslete na to, abyste se mohli volně pohybovat během každého typu cvičení.

Nevyvíjejte větší námahu, než je nutné. Stejně jako u volné zátěže či jiných vytrvalostních strojů si vyberte váhu, která je pro vás únosná a umožňuje používat správnou formu tréninkového pohybu.

Neměňte zařízení. Používejte pouze rukojeti a nástavce navržené společností Kingsbox. Rovněž neměňte vybavení například přidáním závaží s jinými otvory.

Rozsah prováděných cvičení

Rozsah cviků možných s naším systémem kladek je prakticky nekonečný a jediným omezením je vaše představivost, zde je malá část možných cviků:

  1. Čelní dřepy (Front Squat)
  2. Výpady vpřed (Forward Lunge)
  3. Zpětné výpady (Reverse Lunge)
  4. Boční výpady (Reverse Lunge)
  5. Výšlapy (Step-Up)
  6. Split-Stance Single-Arm Cable Chest Press
  7. Split-Stance Single-Arm Shoulder Press
  8. Single-Arm Row
  9. Half-Kneeling Single-Arm PulldownCurl
  10. Pushdown
  11. Antirotační tlaky
  12. Side-Plank Row

Shrnutí

Mighty CPS soustředí na velmi malém prostoru možnost vytvořit prakticky nekonečnou škálu cvičení, což je ideální pro posunutí vaší domácí posilovny na vyšší úroveň. Moudré využití konstrukčních řešení, které našim technikům umožňuje realizovat skutečný tréninkový mini klenot, všestranný, profesionální a levný.

Vyberte si z různých modelů

Mighty CPS

Mighty CPS | Sistema di pulegge

Mighty CX-35 CPS

Mighty CPS | Sistema di pulegge

Mighty CX-35 CPS

Mighty CPS | Sistema di pulegge

Mighty CX-37 CPS

Sommario
Nome articolo
Mighty CPS | Kladkový systém pro zvýšení síly a optimalizaci tréninku
Descrizione
Pokud cvičíte v posilovně, je velmi pravděpodobné, že znáte cvičební zařízení s kladkovým systémem. Toto funkční cvičební zařízení, známé také jako kladka, je tréninkovým základem v mnoha posilovnách a centrech sportovní přípravy.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!