Search

Vytvoření jedinečné posilovny s výraznou osobností

Klient měl velkou posilovnu rozdělenou na dvě části. Vyzval nás k projektu vybavení a montáže, se kterým jsme se ještě nikdy před tím nesetkali.

  • Klient: CrossFit Claw Hammer
  • Prostor k dispozici: 1300m² prostoru pro crossový trénink, vzpírání, trénink závodníků, místnost pro skupinové lekce a odpočinkový prostor pro klienty.
  • Lokalita: Sesto San Giovanni (Milán, Itálie)
  • Zapotřebí: klec na míru, závodní plocha na míru, podlaha, přizpůsobený stojan pro trenéry, montáž
  • Kontakt: Simone Vergani (Generální ředitel společnosti CFDM)

Indice dei contenuti

Výzva:

Počet crossových tréninkových boxů v Itálii denně roste. Náš klient nechtěl „jen další posilovnu“, ale jedinečný prostor s vlastní identitou.

Přál si, aby první ze dvou prostor byl vybaven pro různé skupinové lekce, zatímco druhý prostor byl exkluzivnější a určený pro soukromé lekce, tréninky trenérů a elitní soutěže. Hlavním cílem bylo umožnit, aby v posilovně bylo možné současně hostit sportovce různých úrovní schopností, aniž by vznikl pocit chaosu nebo rozptylování. Kromě toho si majitel přál mít možnost pořádat semináře a větší soutěže, takže návrh musel být přizpůsoben i těmto potřebám.

Simone, majitel, potřeboval špičkové certifikované vybavení vhodné pro všechny úrovně dovedností: nezapomeňte, že box zamýšlel hostit jak začátečníky, tak elitní závodníky, aniž by jednu nebo druhou skupinu připravil o kvalitu, kterou si zaslouží.

Kromě toho pro ně bylo nezbytné mít na zakázku vyrobený stojan v barvě RAL loga jejich posilovny. Pro své dva hlavní trenéry si představovali dva exkluzivně navržené stojany, které by odrážely jejich charakter.

Simone se obrátil na KingsBox, protože věděl, že KingsBox dokáže vyrobit řešení na míru pro všechny požadavky, které má, a ještě mnohem více.

Samozřejmě, že společnost KingsBox se této příležitosti chopila.

Řešení:

Společnost KingsBox přijala tuto výzvu s nadšením.

Jakmile Simone přednesl své představy a návrh, který měl na srdci, byli jsme si stoprocentně jisti, že jsme pro něj tím správným partnerem. Koneckonců jsme měli dostatek předchozích zkušeností, abychom se s tímto monstrem posilovny vypořádali. Mohli jsme mu nabídnout individuální pomoc od samého počátku: navrhli jsme vizualizace a seskládali vše do posledního dílku gumy.

Po několika rozhovorech a výměně názorů jsme byli připraveni nabídnout řešení.

A jako vždy, vše začalo od podlahy.

Ačkoli Simone chtěl roli gumy o tloušťce 0,8 cm, nakonec souhlasil, že pro typ betonové podlahy, kterou měl v posilovně, budou lepším řešením gumové dlaždice 100×100 o tloušťce 1,5 cm. Tato podlaha byla vybrána pro pokrytí celého centrálního prostoru i prostor pro soutěže. Zvolená tloušťka ochrání bumpery i další vybavení spolehlivě a bezpečně po dobu trvání několika tisíců pádů.

Naším dalším návrhem bylo řešení nástěnné klece.

I když měl Simone jeden z největších prostorů, jaký jsme kdy viděli, a bylo by možné snadno nainstalovat volně stojící klec, rozhodli jsme se pro 18 metrů dlouhou platformu nástěnné klece (Wall Rig) z řady Mighty. Tímto způsobem jsme si zachovali většinu prostoru pro posilování s vlastní vahou a další cviky.

Abychom klasickou stěnu doplnili o další funkce, nainstalovali jsme dlouhé pilíře pro šplhání po laně a vybavení pro kruhy ke cvikům muscle-up. Rozhodli jsme se také přidat nástěnné terče pro míče, aby místo vypadalo plnější a sportovci mohli cvičit v prostředí, které se podobá tomu soutěžnímu.

Díky nástěnné kleci jsme uvolnili více než 600 m² prostoru. Díky tomuto řešení má nyní společnost CF Claw Hammer možnost pořádat některé z největších akcí v Evropě.

Místnost 1 – vybavení hlavního prostoru:

Cílem bylo vybavit místnost tak, aby bylo možné provádět všechny možné WOD bez jakýchkoli úprav. Vybrali jsme si naše „značkové ambasadory“ – činky Kings Bar a Queens Bar s bumperovými kotouči.

Box byl rovněž vybaven:

  • Jednoručními činkami
  • Kettlebelly (bulinami)
  • Plyo boxy
  • Medicinbaly
  • Slam Bally
  • Lany
  • Lavicemi
  • Klecemi

Všichni obvykle rádi přerušujeme cyklus silových tréninků kardio cvičením.

S ohledem na tuto skutečnost se společnost CF Claw Hammer rozhodla pro produkty Concept 2 v kombinaci s produkty Assault. Nyní vlastní rozsáhlý sortiment kardio vybavení, jako jsou stroje Rowers, BikeErgs, Air-bikes, Runners, SkiErgs.

Jinými slovy, vlastní vše, co by mohli potřebovat k další přípravě toho nejlepšího na světě.

Řešení pro uskladnění:

V hlavním prostoru jsme nainstalovali náš oblíbený systém více úložných prostor v kombinaci s úložným systémem určeným pro činky a bumpery, který zajišťuje dodatečnou ochranu vybavení.

Druhá místnost – vybavení prostoru pro soutěže:

Stejně jako v hlavním prostoru jsme se rozhodli pro čtvercové dlaždice 100×100 cm. Nainstalovali jsme však také šest vzpěračských platforem, abychom zvýšili úroveň bezpečnosti všech sportovců při provádění těžkých zdvihů.

Společně se Simone jsme cítili potřebu projevit trenérům respekt, který si zaslouží, a poskytnout jim individuální vybavení, díky kterému se CF Claw Hammer stane jejich druhým domovem. Proto jsme tento prostor vybavili pěti jednotlivými nástěnnými klecemi (Wall Rigs) z řady Mighty v různých barvách. Každý hlavní trenér CF Claw Hammer má svou vlastní klec, každou v barvě na míru a se speciálním jedinečným gravírováním na boku.

Všechny tyto detaily také zajistí, aby byl Box dobře reprezentován v rámci marketingových kampaní na sociálních médiích.

Vzhledem k tomu, že závodníci využívající tato zařízení potřebují špičkové vybavení, rozhodli jsme se je vybavit našimi špičkovými činkami Royal bars.

Kromě toho je tento prostor navržen tak, aby poskytoval soukromí a místo pro soustředění a koncentraci závodníků a zároveň nerušil klienty navštěvující skupinové lekce.

Málokdy se stává, že by Box měl oblast zcela vyhrazenou profesionálům, a my jsme s konečným výsledkem neuvěřitelně spokojeni. Jsme rádi, že jsme mohli ambiciózní koncept společnosti CF Claw Hammer proměnit ve skutečnost.

Závěr

Klient, Simone, navrhl bláznivý projekt: 1300 m² tréninkového prostoru se dvěma různými oblastmi pro trénink.

KingsBox se do projektu ponořil po hlavě a vše dokončil za měsíc. Projekt byl intenzivní. Nabídli jsme kompletní řešení od prvotní vizualizace až po montáž.

CF Claw Hammer je nyní jedním z největších Boxů v Itálii, který je schopen pojmout více než 500 lidí na svých akcích a zároveň pořádá lekce pro více než 20 lidí. Má jeden z nejlepších soutěžních programů v Evropě; za vším stojí vynikající trenéři a sportovci.

Společnost CF Claw Hammer řešila problém, jak co nejlépe a nejefektivněji zaplnit prostor 1300 m². Řešení přišlo od společnosti KingsBox.

Sommario
Nome articolo
Crossfit Claw Hammer - Skvělý příklad spolupráce
Descrizione
Klient měl velkou posilovnu rozdělenou na dvě části. Vyzval nás k projektu vybavení a montáže, se kterým jsme se ještě nikdy před tím nesetkali.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!