Mighty CPS-| Pulley system för att öka styrka och optimera träningen

Om du tränar i gymmet är det mycket troligt att du är bekant med träningsutrustningen med pulley system. Denna funktionella träningsutrustning, även känd som pulley, är en träningsbas i många gym och atletiska förberedelsecenter.

Kablarnas motstånd gör att du kan utföra många övningar i olika riktningar.

I den här artikeln kommer vi att dela med oss fördelarna med träning med vår Mighty CPS, Kingsbox-märkta pulley system som kombinerar säkerhet, praktiska egenskaper och högkvalitativa material.

Välkommen till vår Mighty CX-35 CPS

Mighty SPS är den minsta men inte minst högpresterande brodern till vår härliga bästsäljare Mighty SPS, som används av några av världens största idrottare. Eftersom vi var medvetna om att vår Mighty SPS kan vara lite dyr och inte lämplig för alla fickor designade vi en billigare och utrymmesbesparande version av detta pulley system: Mighty CPS.

Vår Mighty CPS är smart, den kan fixas mellan kolumnerna i Mighty CX-35, Mighty CX-37 eller på någon av våra riggar med ett avstånd på 1100 mm mellan pelarna, vilket lägger till funktionalitet till din träningsstruktur.

Vilka är fördelarna med övningar med Mighty CPS?

Att kunna utföra övningar med olika rörelseomfång är en av de främsta fördelarna med att inkludera övningar med Mighty CPS pulley system i ditt träningsprotokoll.

Att strunta i skivstänger och hantlar och använd pulley system i några veckor kan hjälpa dig att öka styrkan avsevärt.

Men vad exakt gör övningarna med pulley till ett bra träningspass?

Till att börja med skiljer den sig från en typisk tyngdlyftningsmaskin som har en fast rörelseväg.

Ett pulley system som vår Mighty CPS ger dig friheten att röra dig som du vill och välja träningsväg och rörelse enligt dina specifikationer.

Dessutom ger pulley system en regelbunden koncentrisk och excentrisk sammandragning och är inte ryckig under träning.

Det låter dig också att utföra flera variationer av träning för flera muskelgrupper och även modifiera uthållighet baserat på vikt. Dessutom är det i allmänhet mycket säkert, även nybörjare är mindre benägna att skadas med hjälp av fria vikter.

För att behärska sådana typer av utrustning krävs det lite övning. Men när du väl har kontroll kommer du att uppskatta effektiviteten och intensiteten i denna typ av träning.

Tips för säker användning

I allmänhet anses pulley system vara säkra för alla färdighetsnivåer. Det finns dock åtgärder som kan vidtas för att förbättra träningsupplevelsen.

Ge dig själv tillräckligt med utrymme. Pulley system som vår Mighty CPS tar upp plats. Beräkna området som du tror att du kan röra dig fritt på under varje typ av träning.

Utöva inte mer än nödvändigt. Precis som fria vikter och andra uthållighetsmaskiner, välj en vikt som är bekväm och låter dig använda rätt form av träningsgesten.

Byt inte utrustning. Använd endast handtag och tillbehör designade av Kingsbox. Ändra inte heller utrustningen genom att till exempel lägga till vikter med olika hål.

Intervall av genomförbara övningar

Utbudet av övningar som är möjliga med vårt pulley system är praktiskt taget oändligt, den enda gränsen är din fantasi. Här är en liten del av möjliga övningar:

 1. Främre Knäböj
 2. Framåt Lunge
 3. Omvänd Lunge
 4. Lateral Lunge
 5. Step-Up
 6. Split-Stance Single-Arm Cable Chest Press
 7. Split-Stance Single-Arm Shoulder Press
 8. Enarms-rodd
 9. Halv knäböjande enarms pulldown
 10. Curl
 11. Pushdown
 12. Antirotationspress
 13. Side-Plank Row

Slutsatser

Mighty CPS behöver mycket lite utrymme, den har möjligheten att skapa praktiskt taget ett oändligt utbud av övningar, perfekt för att ta ditt hemmagym till en högre nivå. En klok användning av de konstruktiva lösningarna för att göra det möjligt för våra tekniker att förverkliga en riktig miniträning – mångsidig, professionell och med låg kostnad.

Välj mellan olika modeller

Mighty CPS

Mighty CPS | Sistema di pulegge

Mighty CX-35 CPS

Mighty CPS | Sistema di pulegge

Mighty CX-35 CPS

Mighty CPS | Sistema di pulegge

Mighty CX-37 CPS

Sommario
Nome articolo
Mighty CPS-| Pulley system för att öka styrka och optimera träningen
Descrizione
Om du tränar i gymmet är det mycket troligt att du är bekant med träningsutrustningen med pulley system. Denna funktionella träningsutrustning, även känd som pulley, är en träningsbas i många gym och atletiska förberedelsecenter.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!