Search

Atletka Kingsboxu: Halina

Kvůli autonehodě se můj život kompletně změnil

Před osmi lety jsem měla autonehodu, která mi zabránila v normálním pohybu a úplně mi převrátila život naruby. Musela jsem hodit za hlavu své sny a myšlenky na budoucnost v lyžařském týmu Velké Británie a soustředit se na něco jiného. Při nehodě jsem si poranila záda – 3 vyhřezlé ploténky, poškození nervů a degradace svalů si vyžádaly koncepci  rehabilitace celého těla.  Bylo to náročné – úroveň mé bolesti se neustále pohybovala mezi 8 – 10/10 a měla jsem potíže i s chůzí. Bylo mi řečeno, že toto je teď můj život a že celý život strávím na lécích proti bolesti.

Díky novým dovednostem jsem se posunula od potíží s chůzí k bezbolestnému silovému tréninku a reéninku mobility.

Jenže já jsem tuto odpověď nepřijala a rozhodla jsem se, že takový život žít nechci. Proto jsem převzala teorie používané v rehabilitaci a použila je k získání dalších dovedností. Abych měla ještě více znalostí, rozhodla jsem se studovat mobilitu a trénink FRC.

Bolest nezmizela ze dne na den, ale díky novým dovednostem jsem se posunula od potíží s chůzí k bezbolestnému silovému tréninku a reéninku mobility. A protože vím, že jsem se během tohoto procesu hodně naučila, a chci pomáhat i ostatním, stala jsem se trenérkou mobility. Specializovala jsem se na mobilitu a rehabilitaci a na to, jak dostat ostatní od bolesti.  Život je opravdu bláznivá cesta a já jsem ráda, že to pro mě dopadlo takto.

Segui Halina su instagram: https://www.instagram.com/halinkahart/

Sommario
Nome articolo
Atletka Kingsboxu: Halina
Descrizione
Před osmi lety jsem měla autonehodu, která mi zabránila v normálním pohybu a úplně mi převrátila život naruby. Musela jsem hodit za hlavu své sny a myšlenky na budoucnost v lyžařském týmu Velké Británie a soustředit se na něco jiného.
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!