Sök

KingsBox athlete: Ella Wunger

Jméno: Ella
Příjmení: Wunger
Sport: Crossfit
Země: Švédsko
Atletka KingsBoxu od: 9.12.2020

Vem är Ella?

För er som inte känner mig – jag är en blyg, envis, driven och stark person som älskar träning, att äta och att mysa. Ibland envis på gränsen till dum, men jag ger aldrig upp haha. Jag tränar för The Progrm på heltid, men jag arbetar också med sociala medier, fotografering och grafisk design.

Vad var ditt största hinder och hur övervann du det?

Mitt största hinder har varit min hjärtmuskelinflammation. Det tvingade mig att hålla mig borta från all fysisk aktivitet och jag var tvungen att ta en lång paus från träningen.

Det var väldigt tufft mentalt att komma tillbaka från det och att våga pusha min kropp till att börja träna igen. Det tog en lång tid. Men nu är jag helt och hållet tillbaka! 💪

Vad är du mest stolt över?

Jag är mycket stolt över de saker som jag var tvungen att övervinna under det senaste året. Jag tränade ensam i minusgrader i mitt hemmagym under den långa vintern. Sedan lyckades jag lämna Sverige i 4 månader för att bo och träna med min tränare och träningspartner i fyra månader, tävla i Open, kvartsfinaler och semifinaler.

Vilka är dina mål?

Mina mål är att fortsätta utvecklas som idrottare, alltid bli bättre, omvandla mina svagheter till styrkor och nå min fulla potential. Jag vill bli den bästa jag kan vara i den här sporten.

Följ Ella: : https://www.instagram.com/ellakanona/

Tre saker från Ellas hemmagym:

HI-temp bumpers:

KingsBox shield: 

Supreme kettlebell:

Sommario
Nome articolo
KingsBox athlete: Ella Wunger
Descrizione
För er som inte känner mig - jag är en blyg, envis, driven och stark person som älskar träning, att äta och att mysa. Ibland envis på gränsen till dum, men jag ger aldrig upp haha. Jag tränar för The Progrm på heltid, men jag arbetar också med sociala medier, fotografering och grafisk design.
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!