Sök

Riggar vs. rack: Vad är skillnaden?

En av de vanligaste frågorna vi får in från kunder är ”vad är skillanden mellan rack och riggar?. Det är därför vi bestämde oss för att skriva ett blogginlägg för att hjälpa dig att skilja mellan dessa två, och för att hjälpa dig att välja den perfekta för dig.

Rack har vanligtvis bara en knäböjsstation. Riggarna är modulära, vilket innebär att du kan lägga till så många stationer som du vill och behöver. Båda kan vara antingen väggmonterade eller fristående.

Riggar har kolonnhöjder på 450 cm, 360 cm eller 275 cm. Rackets kolonnhöjd börjar vid 275 cm eller lägre.

Varför är KingsBox-strukturer speciella

Alla våra produkter tillverkas uteslutande av certifierade material av kvalificerad och specialiserad personal, i enlighet med europeiska bestämmelser. Tack vare det nära samarbetet mellan design- och produktionsteam är det möjligt att kombinera kvalitet, funktionalitet och förfinad design i alla våra produkter.

Alla KingsBox rack och riggar är tillverkade av de bästa råvarorna och är helt designade och producerade i Europa. De tillverkas med hjälp av modern teknik för att garantera maximal precision och hög kvalitet.

Fördelar med KingsBox rack och riggar:

  • Högkvalitativt stål
  • Pulverlackering
  • Galvaniserad hårdvara
  • Vacker
  • Belastningstestad för att garantera en säker produkt

Låt oss gå in på detaljer om KingsBox rack och riggar:

Racks

Ett rack är din träningsstation. Du kan välja mellan knäböjsställ, power racks eller half racks, beroende på dina behov. Varje KingsBox-rack levereras med ett par J-Cups.

Mighty, Royal och Home-serien

Vi har tre olika produktlinjer av rack – Mighty, Royal och Home. Alla tre är gjorda av samma kvalitetsmaterial och den största skillnaden ligger i stålprofilernas dimension.

Mighty-serien:

Mighty-serien är tillverkad av 80X80X3 mm-profiler och är utformad för att vara vårt toppklassiga, maxade alternativ för högpresterande styrketräning. Alla Mighty stolpar har hål med laserskurna nummermarkeringar, så att du snabbt kan justera höjden på dina J-Cups, Angel Arms och 40 andra Mighty-tillbehör som är kompatibla med den här serien

Royal-serien:

Vår mer ekonomiska serie är Royal-serien, tillverkad av 60X60X3 mm profiler. Denna serie är lämplig för alla dem som vill ha en mer budgetvänlig lösning, men inte vill mista funktionalitet och kvalitet. Med nummermarkeringar på vart 5:e hål kan du enkelt komma ihåg den perfekta höjden för dina knäböj eller bänkpress från senaste träningen. Denna serie är kompatibel med mer än 20 olika tillbehör som Dip Bars, Angel Arms, Startup bars …

Home-serien:

Den tredje serien är Home serien tillverkad av 50X50X3mm-profiler, endast tillgänglig för rack. Denna serie är perfekt för gymägare. Med användarens budget i åtanke höll vi designen enkel och fokuserad på funktionalitet och kvalitet.

Alla tre serier är tillverkade av stålprofiler och med certifikatet SIST EN ISO 20957:2013

Typer av rack

Squat stand

Squat rack

Power rack

Wall rack

Indice dei contenuti

Riggar

Riggar är en bra lösning för att kunna ha maximalt antal användare i ett trångt utrymme, samtidigt som det ger ett sätt att övergå till andra modaliteter. Riggar är främst gjorda för att anpassas, eftersom du kan, med deras hjälp, skapa vilken storlek eller höjd du vill – och du kan lägga till alla tillbehör som passar din träning allra bäst.

Vad betyder det egentligen? Mångsidighet.

Du kan ha en liten 4′ (cirka 122) väggmonterad rigg, du kan ha en 24′ (cirka 730 cm) självstående rigg mitt i ditt utrymme – eller något däremellan.

Mighty och Royal serie

Vi har två olika produktlinjer av riggar – Mighty och Royal. De är båda gjorda av samma kvalitetsmaterial, den största skillnaden ligger i stålprofilernas dimension. Royal-serien har stålprofiler med dimensioner på 60 mm × 60 mm och stålets tjocklek är 3 mm. Profilerna i Mighty-serien är större, 80 mm × 80 mm, men tjockleken förblir densamma som hos Royal-serien – 3 mm. Båda är tillverkade av stålprofiler och i enlighet med certifikatet SIST EN ISO 20957:2013

Typer av riggar

Väggriggar

Fristående riggar

Monkey rigs

Anpassade riggar; Våra designer kan anpassas efter dina önskemål och din träningsstil.

Sommario
Nome articolo
Skillnaden mellan rack och riggar
Descrizione
Vad som är skillanden mellan rack och riggar är en av de mest populära frågorna vi får av våra kunder. Vi har skrivit det här blogginlägget för att kunna hjälpa dig att välja det bästa alternativet för din träning.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!