Search

Sportovkyně KingsBoxu: Ella Wunger

Jméno: Ella
Příjmení: Wunger
Sport: Crossfit
Země: Švédsko
Atletka KingsBoxu od: 9.12.2020

Kdo je Ella?

Pro ty z vás, kteří mě neznají – jsem plachá, tvrdohlavá, cílevědomá a silná osoba, která miluje trénink, jídlo a pohodu. Někdy tvrdohlavá až na hranici zblbnutí, ale nikdy se nevzdávám, haha. Na plný úvazek trénuji pro The Progrm, ale věnuji se také sociálním médiím, fotografování a grafickému designu.

Jaká byla vaše největší překážka/neúspěch a jak jste ji překonala?

Mou největší překážkou byla myokarditida, což je zánět srdečního svalu. Kvůli němu jsem se musela vyhýbat všem fyzickým aktivitám a musela jsem si dát dlouhou pauzu od tréninku.

⁠⁠Bylo velmi těžké se z toho psychicky dostat a nabrat odvahu vrhnout se znovu do tréninku. Trvalo to dlouho. Ale teď už jsem plně zpět! 💪

Na co jste nejvíce pyšná?

Jsem velmi hrdá na to, co jsem musela v uplynulém roce překonat. Během dlouhé zimy jsem trénovala sama v mínusových teplotách ve své domácí posilovně. Pak se mi podařilo na čtyři měsíce odjet ze Švédska, kde jsem čtyři měsíce žila a trénovala se svým trenérem i tréninkovými partnery, a prošla jsem soutěží Open, čtvrtfinálem a semifinálem.

Jaký je tvůj cíl?

Mým cílem je neustále se rozvíjet jako sportovkyně, stále se zlepšovat, přeměnit své slabiny na silné stránky a naplno využít svůj potenciál. Chci se stát tím nejlepším, kým mohu v tomto sportu být.

Sledujte Ellu na stránkách: https://www.instagram.com/ellakanona/ 

Tři položky z Elliny domácí posilovny:

HI-temp bumpers:

KingsBox shield: 

Supreme kettlebell:

Sommario
Nome articolo
Sportovkyně KingsBoxu: Ella Wunger
Descrizione
Pro ty z vás, kteří mě neznají - jsem plachá, tvrdohlavá, cílevědomá a silná osoba, která miluje trénink, jídlo a pohodu. Někdy tvrdohlavá až na hranici zblbnutí, ale nikdy se nevzdávám, haha.
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!