Sök

KingsBox-atlet: Yazmin Zammiz Stevens

Jag började lyfta för lite över 5 år sedan efter att jag upptäckte tyngdlyftning genom Crosstraining. Jag har alltid älskat sport men aldrig känt passionen och motivation jag kände när jag började lyfta. Jag började precis som alla andra. Jag var inte den starkaste och hade definitivt många tekniska problem, men jag var fast besluten att ständigt förbättra och uppnå stora saker för mitt land.

Indice dei contenuti

Kvalificerade mig för OS i Tokyo 2020

Sedan dess har jag blivit den enda maltesiska tyngdlyftaren som tävlat i OS. Jag har även tävlat i flera andra turneringar som IWF World Championships och EWF European Championships.

Tyngdlyftning har blivit en stor del av mitt liv, och att kunna dela min historia med mina följare är fantastiskt! Med den nuvarande situationen är det frustrerande att sätta mål eftersom allt verkar fortsätta att skjutas upp eller avbrytas.

Bortsett från det var jag tvungen att genomgå en liten medicinsk procedur på handleden för att behandla en skada. Men oavsett har jag drivit igenom och gjort mitt bästa för att hålla mig i toppform för alla tävlingar som kan komma min väg.

Att kunna lyfta under tider som dessa är lyxigt. Mitt hemmagym har verkligen räddat mitt atletiska liv och jag kommer för alltid att vara tacksam för det.

Följ Yazmin på Instagram: https://www.instagram.com/yazmin.stevens/

Tre saker från Yazmins hemmagym:

Lifting platform:

Royal black bumper plates:

Steel micro loads:

Sommario
Nome articolo
KingsBox-atlet: Yazmin Zammiz Stevens
Descrizione
Jag började lyfta för lite över 5 år sedan efter att jag upptäckte tyngdlyftning genom Crosstraining.
Autore
Nome autore
Kingsbox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!