Zoek

KingsBox atleet: Ella Wunger

  • Naam: Ella
    Achternaam: Wunger
  • Sport: Crossfit
  • Land: Sweeden
  • KingsBox atleet sinds: 9.12.2020

Wie is Ella?

Voor degenen die mij niet kennen – ik ben een verlegen, koppig, gedreven en sterk persoon die houdt van trainen, eten en gezelligheid. Soms koppig op het randje van dom, maar ik geef nooit op haha. Ik train fulltime voor The Progrm, maar ik hou me ook bezig met sociale media, fotografie en grafisch ontwerp.

Wat was je grootste obstakel/terugslag, en hoe heb je die overwonnen?

Mijn grootste obstakel was mijn Myocarditis, een hartspierontsteking. Daardoor moest ik alle fysieke activiteiten staken en een lange trainingspauze inlassen.

Het was mentaal heel zwaar om terug te komen en de moed te hebben om mijn lichaam weer te laten trainen. Het heeft lang geduurd. Maar nu ben ik helemaal terug! 💪

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben erg trots op de dingen die ik het afgelopen jaar heb moeten overwinnen. Ik trainde alleen in min graden in mijn thuis sportschool tijdens de lange winter. Daarna slaagde ik erin om Sweeden voor 4 maanden te verlaten om te leven en te trainen met mijn coach en trainingspartners gedurende vier maanden, waarbij ik deelnam aan de Open, kwartfinales en halve finales.


Wat zijn je doelen?

Mijn doelen zijn om me te blijven ontwikkelen als atleet, altijd beter te worden, mijn zwakke punten om te zetten in sterke punten en mijn volledige potentieel te bereiken. Ik wil de beste worden die ik in deze sport kan zijn.

Ik wil Ella volgen: https://www.instagram.com/ellakanona/

Drie spullen uit Emma’s home gym:

HI-temp bumpers:

KingsBox shield: 

Supreme kettlebell:

Sommario
Nome articolo
KingsBox atleet: Ella Wunger
Descrizione
Voor degenen die mij niet kennen - ik ben een verlegen, koppig, gedreven en sterk persoon die houdt van trainen, eten en gezelligheid. Soms koppig op het randje van dom, maar ik geef nooit op haha. Ik train fulltime voor The Progrm, maar ik hou me ook bezig met sociale media, fotografie en grafisch ontwerp.
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!