Zoek

Voordelige thuisgymnastiek | Professionele gids voor kleine budgetten

Een fitnessruimte in huis hebben is de droom van veel sporters. Maar hoe je dat met een klein budget kunt doen, is een geheim dat geen enkele fabrikant van fitnessapparatuur ooit heeft willen delen.

Tenminste tot op de dag van vandaag…

Zoals u weet heeft KingsBox altijd aan de zijde gestaan van haar klanten en al diegenen die hun home gym willen uitrusten met een beperkt budget.

Hier is dan de professionele gids om uw microgym thuis te realiseren tegen lage kosten, met een echt klein budget.

Hoe bouw je een fitnessruimte in huis met minder dan 1000 euro

Zonder twijfel kan het bouwen van een thuisgym duur zijn. Wij hebben voor sommige van onze klanten thuisgymnastieklokalen gebouwd die tienduizenden euro’s kosten.

Dit betekent echter niet dat het onmogelijk is om thuis een fitnessruimte te bouwen met veel minder uitgaven.

Wilt u weten of u een effectieve thuisgym kunt maken voor minder dan 1000 euro? Dat kan.

Om je eigen thuisgym te bouwen met een klein budget heb je in principe een paar hulpmiddelen nodig om het functioneel te maken voor jouw doel.

Benodigdheden voor een fitnessruimte in huis

  1. Olympische halterstang
  2. Rek of squat rek
  3. Kin omhoog bar
  4. Schijven
  5. Kettlebells
  6. Bankdrukken
  7. Halters Hex Halters
  8. Rubber tapijt

We bouwen samen uw home gym

Zoals u aan de hand van de bovenstaande lijst kunt zien, is het bouwen van uw eigen thuisgym heel eenvoudig en snel, en bovendien niet duur. Laten we dan samen bekijken welke apparatuur je moet kopen.

Olympische halters voor thuisgebruik

De halterstang is de koning van de fitnessruimte voor thuisgebruik. Hij kost weinig en is een noodzakelijk instrument voor vele oefeningen. Hier zijn enkele modellen met een goede prijs die tegelijkertijd echt van goede kwaliteit zijn:

Olympische halterstang Kings Bar II.

Onze best verkochte heren Olympische Kings Bar II-halterstang is de nieuwe generatie van het product dat altijd het best verkochte van het merk KingsBox is geweest. De Kings Bar.

Deze Olympische halterstang voor heren heeft een diameter van 28 mm en weegt 20 kg. Net als de vorige versie blijft deze halterstang voor gewichtheffen trouw aan de dubbele keurling medium-strong, die naast een stevige grip ook geschikt is voor alle soorten training, van powerlifting tot gewichtheffen, tot alle soorten WOD’s.

Bilanciere olimpionico da CrossFit KingsBox

Queens Bar Olympische Barbell

De halterstang Olympia Queens Bar is de vrouwelijke versie van ons best verkochte product Kings Bar. Hij is ontworpen voor vrouwenhanden, heeft een diameter van 25 mm en een minder grove karteling. Zonder centrale karteling, heeft hij een dubbele markering om het hanteren te vergemakkelijken.

De halterstang is zo geweldig voor zowel gewichtheffen als voor de zwaarste WOD. De Queens Bar Women’s Olympische halterstang is bestand tegen een maximale belasting van 300 kg en de trekkrachtjes heeft uitgewezen dat hij 180.000 PSI heeft. Deze Olympische barbell behoort, gezien de prijs en de kwaliteit, zeker tot de top barbells op de markt. De halterstang is geheel bekleed met hard chroom, dat bestand is tegen alle invloeden van buitenaf, zoals water, zon, zweet en magnesium.

Rek of squat rek

Het rek of squatrek is een ander essentieel accessoire om met een klein budget een mooie en functionele home gym in te richten. Hier is een selectie van onze slimste rekken en squats.

Royal Squat SX-10 II voor garage sportscholen

Het Royal Squat Rack SX-10 II. van de KingsBox is gemaakt van hoge kwaliteit stalen profielen met afmetingen 60 mm x 60 mm x 3 mm, wat betekent dat het gemakkelijk tot 450 kg en meer kan dragen. Dit Squat Rack is perfect om thuis of in de sportschool te plaatsen. Je kunt het zowel voor squat trainingen gebruiken, als voor die met een bankje en de prijs is echt heel laag.

Wij hebben voor dit goedkope rek gekozen omdat het goed is onze klanten de voordeligste, maar meest performante opties van onze producten te laten kennen.

Home Verstelbaar rek AS-5

Het Home Adjustable Rack AS-5 is een halternek gemaakt van stalen profielen met afmetingen van 50 x 50 mm dat tot 180 kg aan gewicht kan dragen. Dit product is ideaal voor uw trainingen thuis. Het neemt zeer weinig ruimte in beslag, is gemakkelijk te verplaatsen en na gebruik kunt u het handig opbergen in elke hoek.

Hoeveel kost het? Heel weinig.

Gym halterschijven voor barbells

De trainingsbumperplaten zijn gemaakt van gerecycleerd rubber of maagdelijk rubber, het constructieproces is betrekkelijk eenvoudig. Het begint met een centrale metalen naaf die in een mal wordt geplaatst waarvan de grootte en het gewicht verschillen naar gelang van de grootte die moet worden bereikt. Aan deze naaf wordt een rubberen schijf toegevoegd die vervolgens in een machine wordt geperst die warmte en druk toevoegt om alle ruimte van de mal in te nemen.

Royal Blak Bumperplaten

Bumper Plate Royal KingsBox da CrossFit

De Kingsbox Olympische halterschijven zijn standaard Olympische gewichten (450 mm diameter), gemaakt van staal en rubber, ontworpen voor dagelijkse haltertraining. De centrale gatenring van de stootplaat is gemaakt van staal dat is versmolten met rubber.

Om een stevige grip te garanderen hebben we aan het inzetstuk twee ankerstangen toegevoegd die de rotatie van het centrale deel voorkomen. Nieuw ontwerp – hoge kwaliteit van het merk Kingsbox. Hoge sterkte, een zeer lage rebound en gecontroleerde, betaalbare prijs. Wat onze rubberen gewichten onderscheidt van die van de concurrentie is het feit dat we eraan gedacht hebben de schijven iets dunner te maken zodat u meer gewicht op een enkele halterstang kunt laden.

Schijven van 5 kg zijn niet geschikt om vrij op de vloer te laten vallen.

Hi-Temp 3.0 bumper schijven

Bumper Plate CrossFit Hi temp

Hi-Temp 3.0 schijven zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycled rubber dat rond de stalen ringinzet wordt geperst. Ze zijn compatibel met alle Olympische barbells met standaard buisdiameter. In vergelijking met klassieke platen zijn deze meer bouncy en minder lawaaierig. Ze zijn geschikt voor alle sportscholen en bestand tegen jaren van deadlifts, clean, jerks, pushes en hits.

Als u onze Hi-Tempt bumperplaten wilt kopen, kunt u ze hier vinden.

Royal Micro-Lading op wielen

Micro carichi gommati

Bij het najagen van een nieuw PR in oefeningen zoals squat, press, of deadlift, is het al mogelijk dat 0,5 kg een opvallend verschil maakt. Voor dit doel hebben wij microwiellasten ontworpen met een gatdiameter van 50,4 mm, geschikt voor alle standaard Olympische barbells.

De gewichten zijn gemaakt van rubber, terwijl de binnenranden zijn versterkt met staal. De schijven beginnen met gewichten van een halve kilo tot 2,5 kg, terwijl elk gewicht zijn eigen kleur heeft, waardoor het gemakkelijker is ze te onderscheiden om ze sneller te laden of te vervangen door het nodige gewicht.

Kettlebells

Koop de juiste kettlebells

Sinds kettlebells populair zijn geworden in sportscholen, zijn steeds meer bedrijven begonnen met de verkoop en fabricage ervan. Maar pas op, ze zijn niet allemaal hetzelfde. Hier is een korte gids voor het kopen van de eerste Kettlebell:

Wedstrijd Kettlebell

Dit type kettlebell heeft een meer vierkant handvat en het lichaam van de kettlebell blijft even groot, ongeacht het gewicht. Dit type kettlebell is ontworpen voor competitie en het smalle handvat zorgt voor een minimale beweging van de hand in het handvat. Dit type kettlebell is perfect voor oefeningen met één hand, maar voor beginners biedt het weinig ruimte om het apparaat met twee handen vast te houden.

Kettlebell van gietijzer

De gietijzeren kettlebells hebben een licht afgeronde handgreep, hebben een gelijkmatige vorm en hebben geen scherpe hoeken. De ruimte tussen het handvat en de bol moet groot genoeg zijn om een gesloten vuist horizontaal te laten passeren, maar niet zo groot dat je een gesloten vuist verticaal kunt laten passeren. De keuze van de juiste kettlebell is van vitaal belang. Slecht ontworpen Kettlebells zullen hun taak niet optimaal uitvoeren en het resultaat van de training ernstig verminderen.

Gym halters

De tijden zijn veranderd. Tegenwoordig zijn er drie gangbare soorten halters: verstelbare, vaste en selectieve. Hier is een reeks van verschillende modellen

Verstelbare halters voor sportschool

Met verstelbare halters kunt u het gewicht aanpassen aan specifieke behoeften of oefeningen. Deze dumbbells bestaan meestal uit een kleine handgreep en gewichten. Het grootste voordeel van verstelbare halters is dat ze niet veel ruimte innemen.

Vaste halters

manubri da palestra in casa fissi

De vaste dumbbells zijn gemaakt van gietijzer of ijzer bekleed met plastic/urethaan van verschillend gewicht. Deze dumbbells zijn ideaal als je een trainingsroutine hebt die verschillende hoeveelheden gewicht vereist en je tussen sets niet veel tijd hebt om je gewicht aan te passen.

Hex halters zeshoekig

Manubri esagonali

Hex dumbbells zeshoekige sportschool, zijn aanwezig in bijna alle dozen van Crosstraining en ook in klassieke sportscholen.

Platte bank

Niet altijd hebt u specifieke banken nodig, in dit geval als u een thuiszaal of zelfs een sportschool hebt, maar geen specifieke behoeften hebt, is onze vlakke bank kopen de beste keuze, tegen een lage prijs kunt u een gegarandeerd Europees kwaliteitsproduct kopen tegen een zeer betaalbare prijs.

Onze vlakke bank is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van sportscholen, maar ook van kleine thuisgymnastiekcentra. De delen waaruit hij is samengesteld zijn volledig van staal en moeten worden bevestigd met de schroeven die u in de verpakking vindt.

Onze bank is geschikt voor al diegenen die van gewichtheffen houden en een stabiel en betrouwbaar product voor training willen.

Rubber vloer voor huisgymnastiek

Het eerste wat u moet doen is zeker kiezen voor het plaatsen van een gerecycleerde rubber vloer. Om twee eenvoudige redenen:

  1. Bescherm uw gewrichten tegen trauma en letsel
  2. Bescherm de ondergrond van uw garage of huiskamer.

Oké, maar hoeveel kost een gerecyclede rubber vloer? Niet zo veel, onze Royal rubber vloer is een van de goedkoopste op de markt en gemaakt van de beste grondstoffen.

Voorbeeld home gym onder 1000 euro

Hier is een concreet voorbeeld van een basisgym om veilig te beginnen trainen

1) Olympische halterstang Kings Bar II 179,45 €

1) Home verstelbaar rek AS-5 252,54 €

5o kg) Kingsbox Olympische schijven 199,7 €

2 van 10 kg ) Kettlebell in gietijzer 82.34 €

Of

2 van 10 kg halters Hex halters 79,30 €

1) Platte bank 149,15 €

4 van 100×100 1.5cm ) Gym vloer 101.08 €

*Prijzen vanaf vandaag

Conclusie

Zoals je hebt kunnen zien, hebben we dankzij onze gids voor de thuisgym met een klein budget, een echte droomgym kunnen creëren met een budget van minder dan 1000 euro.

U hoeft alleen maar onze online winkel te bezoeken en over te gaan tot uw aankopen.

Dank je.

Sommario
Nome articolo
Voordelige thuisgymnastiek | Professionele gids voor kleine budgetten
Descrizione
Een fitnessruimte in huis hebben is de droom van veel sporters. Maar hoe je dat met een klein budget kunt doen, is een geheim dat geen enkele fabrikant van fitnessapparatuur ooit heeft willen delen.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!