Zoek

Massage pistool | Complete gids met foto’s en instructies

Wij zijn blij u ons TNG massagetool te presenteren, klein en elegant, met hoge prestaties!

De TNG Massagetool heeft de mogelijkheid om de snelheid van de vibratie nauwkeurig in te stellen, zodat u elke spier precies en nauwkeurig kunt bereiken met de kleinste voetafdruk.

Door zijn kleine formaat kunt u hem altijd bij u dragen, zodat u op elk moment van de voordelen ervan kunt profiteren.

Om de lancering van het TNG Massagetool te vieren, hebben onze experts besloten een gedetailleerde gids over het gebruik en de voordelen van het massagetool op te stellen.

Om ons TNG Massagetool te kopen, bezoek dit adres.

Professionele gids voor het gebruik van het massagetool

In de afgelopen jaren zijn percussiemassagepistolen een steeds populairder hulpmiddel voor herstel geworden, dat de voorkeur krijgt van artsen, coaches, professionele atleten en fitnessenthousiasten. Maar vooral bij fysiotherapeuten en specialisten in atletisch herstel.

Voordelen van het gebruik van het massagetool

Het gebruik van massagestoelen bevordert een betere doorbloeding, minder spierspanning, minder pijn en meer beweeglijkheid. Allemaal zaken die kunnen leiden tot een betere voorbereiding vóór de training en een sneller herstel na de training.

Hoe werkt een massagetool

Massagestoelen verzenden vibrerende impulsen naar de spieren. Volgens een studie van het Tijdschrift voor Klinische & Diagnostische is videotherapie een doeltreffend middel gebleken om vertraagde spierpijn te verminderen.

Maar naast pijnbestrijding is vibratietherapie ook nuttig gebleken om het melkzuurgehalte in het lichaam na de training te verminderen.

Waarom een massagetool kopen

Massagegebeuren, die worden gebruikt om de spierspanning te verlichten en de bloedsomloop tijdelijk te verhogen, verminderen het risico op blessures. Bovendien helpt de percussieve druk om melkophoping uit de spieren te verwijderen en pijn te verminderen.

Hoe gebruik je een massagetool

  1. Begin langzaam. Massagestoelen kunnen erg krachtig zijn, dus wees voorzichtig, vooral als je al pijn hebt. Begin altijd met de laagste stand en voer van daaruit geleidelijk op tot u de effecten van de massage op uw lichaam voelt.
  2. Begin altijd bij de grotere spiergroepen, zoals billen, quadriceps, kuiten, rug, totdat u goed en veilig hebt leren manoeuvreren.
  3. Gebruik de andere hand als gids om de te vermijden botdelen te identificeren.
  4. Zorg ervoor dat u niet te hard drukt of te lang op een plaats blijft, als het massagetool verkeerd wordt gebruikt, kan het gemakkelijk meer schade aanrichten dan voordelen opleveren.
  5. Vergeet niet om het massagetool altijd in beweging te houden voor bevredigende resultaten.
  6. Gebruik het massagetool gedurende korte perioden, concentreer u slechts enkele minuten op elk deel van het lichaam, om maximaal profijt van de behandeling te hebben zonder trauma of ongemak voor het gebied te veroorzaken.

Advies voor gebruik

Zorg ervoor dat u het massagepistool niet gebruikt op slagaders, zenuwen en inwendige organen

Let goed op hoe uw lichaam reageert en als u pijn of ongemak ervaart, stop dan onmiddellijk met de behandeling.

Slotoverwegingen

Massagestoelen zijn geen complete oplossing voor alle fysieke kwalen of ernstige blessures, integendeel, ze maken deel uit van een goed revalidatieprogramma voor sporters, maar ze zullen een blessure niet op magische wijze oplossen. Neem altijd contact op met een arts in geval van een blessure die niet verbetert.

Sommario
Nome articolo
Massage pistool | Complete gids met foto's en instructies
Descrizione
Wij zijn blij u ons TNG massagetool te presenteren, klein en elegant, met hoge prestaties! De TNG Massagetool heeft de mogelijkheid om de snelheid van de vibratie nauwkeurig in te stellen, zodat u elke spier precies en nauwkeurig kunt bereiken met de kleinste voetafdruk.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!