Zoek

KingsBox 3 Seconden Optrekstang | Afsluitbare chin-up bar

De eerste chin-up bar ter wereld ontworpen voor thuis sportscholen en sportscholen die ruimte willen besparen zonder in te leveren op kwaliteit en veiligheid. Hier bij Kingsbox is het luisteren naar feedback van onze klanten en atleten erg belangrijk.

Dankzij hun verzoeken en suggesties vinden wij waardevol materiaal om nieuwe producten te creëren die beantwoorden aan de behoeften van de professionals in de sector.

Enige tijd geleden bespraken we de mogelijkheid om kostbare ruimte te besparen in garages en kleine fitnesscentra, zonder afstand te doen van de noodzakelijke apparatuur om een behoorlijk compleet en doeltreffend trainingstraject te bereiken.

Zoals wij weten, nemen strekstangen van nature kostbare ruimte in beslag. Vanuit deze en andere overwegingen dachten wij te beginnen met het ontwerpen van een product dat aan deze behoefte kon voldoen.

Maar hoe doe je dat? We weten dat oefeningen zoals pull-ups, musce-ups en andere stevige structuren vereisen waarop dergelijke specifieke oefeningen kunnen worden uitgevoerd. Hoe kunnen we een soortgelijk trainingsmiddel reproduceren en tegelijkertijd de ruimte en veiligheid op dezelfde manier vrijwaren?

Met een briljante oplossing! Een opvouwbare pull-up bar.

Precies u leest het goed, de eerste bar voor Pull-Ups en Muscle-Ups vouwen die ingesloten toestand slechts 15 cm in beslag neemt!

Maar hoe is onze 3 Seconden Pull Up Bar?

Onze Pull-Up Bar is volledig van staal gemaakt en heeft een uitzonderlijk gewicht van 500 kg. Hij is gepoederlakt om corrosieve stoffen zoals zweet, magnetiet en meer te weerstaan.

Sommigen denken misschien dat zo’n optrekstang niet veilig is of niet bestand is tegen uw lichaamsgewicht tijdens de oefeningen. Nou hier is een test video die je versteld zal laten staan. We belastten de schoonheid van 500 kg stootkussens voor en het resultaat was verbluffend.

De installatie van onze 3 seconden Pull Up Bar is zeer eenvoudig, alleen een muur om de uitrusting te plaatsen en 4 meegeleverde bouten. De diameter van 33 mm zorgt voor veiligheid en stabiliteit en de breedte van 940 mm zorgt ervoor dat je altijd de ruimte hebt die je nodig hebt om alle mogelijke oefeningen uit te voeren, zelfs voor de grootste atleten 🙂

Wat voor oefeningen kun je doen met de 3 Seconden Pull Up Bar?

  • Pull-up
  • Muscle-up
  • Traktaten

En nog veel meer.

Wil je onze Pull Up Bar in actie zien? Hier is een voorbeeldvideo waarin je de werking kunt begrijpen en een deel van de oefeningen die je kunt doen zonder de zo geliefde ruimte van je home gym op te offeren in alle veiligheid.

Waar koop ik de 3 Seconden Pull-up Bar?

Onze fantastische chin-up bar is op dit adres verkrijgbaar voor een zeer betaalbare prijs.

Sommario
Nome articolo
KingsBox 3 Seconden Optrekstang | Afsluitbare chin-up bar
Descrizione
De eerste chin-up bar ter wereld ontworpen voor thuis sportscholen en sportscholen die ruimte willen besparen zonder in te leveren op kwaliteit en veiligheid. Hier bij Kingsbox is het luisteren naar feedback van onze klanten en atleten erg belangrijk.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!