Search

Nízkonákladová domácí posilovna | Profesionální průvodce pro malé rozpočty

Mít doma posilovnu je snem mnoha sportovců. Jak si ji však zařídit s malým rozpočtem, je tajemství, o které se žádný výrobce posilovacího vybavení podělit příliš nechce.

Alespoň dodnes…

Jak dobře víte, KingsBox byl vždy na straně svých zákazníků a všech, kteří si chtějí vybavit domácí posilovnu i s nižším rozpočtem.

Zde je tedy profesionální průvodce pro realizaci vaší domácí mikro posilovny za nízké náklady a s opravdu malým rozpočtem.

Jak si postavit posilovnu v domě za méně než 1000 eur

Vybudování domácí posilovny může být bezpochyby nákladné. Pro některé naše zákazníky jsme postavili domácí posilovny za desítky tisíc eur.

To však neznamená, že je nemožné postavit si posilovnu doma a utratit přitom mnohem méně.

Chcete vědět, zda si můžete vytvořit efektivní domácí posilovnu za méně než 1000 eur? Můžete.

Chcete-li začít stavět vlastní domácí posilovnu s malým rozpočtem, budete potřebovat v podstatě několik nástrojů, aby byla funkční k tomu, k čemu ji potřebujete.

Vybavení potřebné pro domácí posilovnu

  1. Olympijská činka
  2. Rack nebo stojan na dřepy
  3. Hrazda Chin-up bar
  4. Kotouče
  5. Kettlebelly
  6. Lavici pro Bench press
  7. Jednoruční činky Hex Dumbbells
  8. Gumová rohož

Vaši domácí posilovnu postavíme společně

Jak jste mohli vidět z výše uvedeného seznamu, vybudování vlastní domácí posilovny bude velmi jednoduché a rychlé, stejně jako levné. Pojďme se tedy společně podívat, jaké vybavení si pořídit.

Olympijské činky pro domácí posilovny

Činka je náčiní, které domácí posilovně kraluje. Stojí málo a je nezbytným nástrojem pro mnoho cviků. Zde je několik modelů se skvělou cenou, které jsou zároveň opravdu kvalitní:

Olympijská činka Kings Bar II.

Naše nejprodávanější pánská činka Olympic Kings Bar II je novou generací produktu, který je nejprodávanějším produktem značky KingsBox. Činka Kings Bar.

Tato pánská olympijská činka má průměr 28 mm a váží 20 kg. Stejně jako předchozí verze zůstává i tato činka pro vzpírání věrná dvojitému vroubkování medium-strong, které je přidáno pro zajištění pevného úchopu, a také je vhodná pro všechny typy tréninku, od silového vzpírání přes vzpírání až po všechny typy WOD.

Bilanciere olimpionico da CrossFit KingsBox

Olympijská činka Queens Bar

Činka Olympic Queens Bar je dámská verze našeho nejprodávanějšího produktu Kings Bar. Je určena pro ženské ruce, má průměr 25 mm a má méně hrubé vroubkování. Je bez středového vroubkování a má dvojité značení usnadňující manipulaci.

Činka je skvělá jak pro posilování, tak pro nejtěžší WOD. Dámská činka Olympic Queens Bar vydrží maximální zatížení 300 kg a test pevnosti v tahu prokázal, že má 180 000 PSI. Tato olympijská činka se vzhledem k ceně a kvalitě rozhodně řadí mezi špičkové činky na trhu. Činka je celá pokryta tvrdým chromem, který odolá všem vnějším vlivům, jako je voda, slunce, pot i hořčík.

Rack nebo stojan na dřepy

Rack nebo stojan na dřepy je dalším nezbytným příslušenstvím, které vám umožní zařídit si krásnou a funkční domácí posilovnu s malým rozpočtem. Zde je výběr našich nejšikovnějších stojanů a stanovišť pro dřepy.

Royal Squat SX-10 II pro garážové posilovny

Stojan Royal Squat Rack SX-10 II od KingsBoxu je vyroben z vysoce kvalitních ocelových profilů o rozměrech 60 mm x 60 mm x 3 mm, což znamená, že snadno unese až 450 kg a více. Tento stojan na dřepy je ideální pro umístění doma nebo v posilovně. Můžete jej použít jak pro trénink dřepů, tak i pro cviky s lavicí a cena je opravdu velmi nízká.

Zvolili jsme tento levný stojan, protože je správné, aby naši zákazníci věděli o nejúspornějších, ale výkonných možnostech našich výrobků.

Domácí nastavitelný stojan Home Adjustable Rack AS-5

Domácí nastavitelný stojan Home Adjustable Rack AS-5 je stojan na činky z ocelových profilů o rozměrech 50 x 50 mm, který pojme až 180 kg závaží. Tento výrobek se skvěle hodí pro vaše domácí cvičení. Zabírá velmi málo místa, snadno se přemisťuje a po použití jej můžete pohodlně uložit do jakéhokoli rohu.

Kolik to stojí? Velmi málo.

Zátěžové kotouče pro činky v posilovně

Tréninkové bumperové kotouče jsou vyrobeny z recyklované pryže nebo z původní pryže, přičemž proces konstrukce je poměrně jednoduchý. Začíná se od středového náboje z kovu, který se vloží do formy o velikosti a hmotnosti odlišné podle velikosti, které má být dosaženo, K tomuto jádru se přidá pryžový kotouč, který se poté slisuje ve stroji, který přidá teplo a tlak, aby zabral celý prostor formy.

Kotouče Royal Blak Bumper Plates

Bumper Plate Royal KingsBox da CrossFit

Olympijské zátěžové kotouče Kingsbox jsou standardní olympijská závaží (průměr 450 mm) vyrobená z oceli a gumy, určená pro každodenní trénink s činkami. Středový kroužek s dírou na bumperu je vyroben z oceli, která je natavena s gumou.

Pro zajištění pevného uchycení jsme vložku doplnili dvěma kotevními tyčemi, které zabraňují otáčení středové části. Nový design – vysoká kvalita značky Kingsbox. Vysoká pevnost, velmi nízký a kontrolovaný odskok, přijatelná cena. Od konkurence se naše pogumované závaží liší tím, že jsme mysleli na to, aby kotouče byly o něco tenčí a umožnily tak naložit na jednu činku větší zátěž.

Kotouče o hmotnosti 5 kg nejsou vhodné pro volné shazování na podlahu.

Bumperové disky Hi-Temp 3.0 bumper discs

Bumper Plate CrossFit Hi temp

Kotouče Hi-Temp 3.0 discs jsou vyrobeny z vysoce kvalitní recyklované pryže, která je nalisována kolem ocelové kruhové vložky. Jsou kompatibilní se všemi olympijskými činkami se standardním průměrem objímky. Oproti klasickým deskám více odskakují a jsou méně hlučné. Jsou vhodné do všech posiloven a vydrží roky mrtvých tahů, cleanů, jerků, tlaků i úderů.

Pokud si chcete koupit naše kotouče Hi-Tempt bumper plates, najdete je zde.

Závaží Royal Micro Wheeled Loads

Micro carichi gommati

Při honbě za novým PR ve cvicích, jako je dřep, tlaky nebo mrtvý tah, je možné, že už 0,5 kg představuje významný rozdíl. Pro tento účel jsme navrhli závaží micro wheel loads s průměrem otvoru 50,4 mm, která jsou vhodná pro všechny standardní olympijské činky.

Závaží jsou vyrobena z pryže, zatímco vnitřní ráfky jsou vyztuženy ocelí. Kotouče začínají na závažích od půl kilogramu do 2,5 kg, přičemž každé závaží má svou barvu, což usnadňuje jejich rozlišení pro rychlejší naložení nebo výměnu za potřebné závaží.

Kettlebelly (buliny)

Kupte si správné kettlebelly

Od doby, kdy se kettlebelly staly populárními v posilovnách, je začalo prodávat a vyrábět stále více společností. Ale pozor, ne všechny jsou stejné. Zde je krátký průvodce nákupem prvního kettlebellu:

Soutěžní kettlebell

Tento typ kettlebellu má hranatější rukojeť a tělo kettlebellu zůstává stejně velké bez ohledu na hmotnost. Tento typ kettlebellu je určen pro soutěže a úzká rukojeť umožňuje minimální pohyb ruky uvnitř rukojeti. Tento typ kettlebellu je ideální pro cvičení jednou rukou, ale pro začátečníky nabízí málo prostoru pro držení nářadí oběma rukama.

Kettlebell z litiny

Litinové kettlebelly mají mírně zaoblenou rukojeť, mají jednotný tvar a nemají ostré rohy. Prostor mezi rukojetí a koulí by měl být dostatečně velký na to, abyste jím mohli projít zavřenou pěstí vodorovně, ale ne tak velký, abyste jím mohli projít zavřenou pěstí svisle. Výběr správného kettlebellu má zásadní význam. Špatně navržené kettlebelly nebudou plnit svůj úkol optimálně a podstatně sníží výsledek tréninku.

Jednoruční činky do posilovny

Doba se změnila. Dnes existují tři běžné typy jednoručních činek: nastavitelné, pevné a výběrové. Zde je řada různých modelů

Nastavitelné jednoruční činky do posilovny

Nastavitelné jednoruční činky umožňují nastavit hmotnost podle konkrétních potřeb nebo cviků. Tyto činky se obvykle skládají z malé rukojeti a závaží. Největší výhodou nastavitelných činek je, že nevyžadují mnoho místa.

Pevné jednoruční činky

manubri da palestra in casa fissi

Pevné jednoruční činky jsou vyrobeny z litiny nebo železa potaženého plastem/uretanem o různé hmotnosti. Tyto činky jsou ideální, pokud máte tréninkovou rutinu, která vyžaduje různé množství váhy, a nemáte mnoho času mezi sériemi na úpravu váhy.

Šestihranné jednoruční činky Hex Dumbbells

Manubri esagonali

Jednoruční šestihranné činky Hex dumbbells do posiloven jsou přítomny téměř ve všech Cross tréninkových boxech a také v klasických posilovnách.

Plochá lavice

Ne vždy potřebujete specifické lavice, v tomto případě, pokud máte domácí tělocvičnu nebo dokonce posilovnu, ale nemáte specifické potřeby, je koupě naší ploché lavice tou nejlepší volbou. Za nízkou cenu si můžete koupit zaručeně kvalitní evropský výrobek za velmi přijatelnou cenu.

Naše plochá lavice byla navržena tak, aby vyhovovala potřebám posiloven i malých domácích tělocvičen. Sekce, které ji tvoří, jsou celé vyrobeny z oceli a musí být upevněny pomocí šroubů, které najdete v balení.

Naše lavice je vhodná pro všechny, kteří milují posilování a chtějí stabilní a spolehlivý výrobek pro trénink.

Gumová podlaha pro domácí posilovnu

První věcí, kterou je třeba udělat je rozhodnutí o položení recyklované pryžové podlahy. A to ze dvou prostých důvodů:

  1. Ochráníte své klouby před úrazem a zraněním
  2. Ochráníte podklad vaší garáže nebo domácího pokoje.

Dobře, ale kolik stojí recyklovaná pryžová podlaha? Ne tak moc, naše pryžová podlaha Royal patří k nejlevnějším na trhu a je vyrobena z těch nejlepších surovin.

Příklad domácí posilovny do 1000 eur

Zde je konkrétní příklad základní posilovny pro začínající bezpečný trénink

1) Činka Olympic barbell Kings Bar II 179.45 €

1) Nastavitelný stojan Home Adjustable Rack AS-5 252.54 €

5o kg) Koutouče Kingsbox Olympic discs 199.7 €

2 x 10 kg  činky Kettlebell in cast iron 82.34 €

nebo 

2 x 10 kg činky Dumbbells Hex dumbbells 79.30 €

1) Lavice Flat bench 149.15 €

4 x 100×100 1.5cm ) Gym floor 101.08 €

*Ceny k dnešnímu dni

Shrnutí

Jak jste mohli vidět, díky našemu průvodci domácí posilovnou s malým rozpočtem se nám podařilo vytvořit skutečnou posilovnu snů s rozpočtem nižším než 1000 eur.

Stačí navštívit náš internetový obchod a přejít k nákupu.

Děkujeme!

Sommario
Nome articolo
Nízkonákladová domácí posilovna | Profesionální průvodce pro malé rozpočty
Descrizione
Mít doma posilovnu je snem mnoha sportovců. Jak si ji však zařídit s malým rozpočtem, je tajemství, o které se žádný výrobce posilovacího vybavení podělit příliš nechce.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!