Sök

Billiga hemgym | Professionell guide för små budgetar

Att ha ett gym i huset är drömmen för många idrottare. Hur man gör det på en liten budget är dock en hemlighet som ingen tillverkare av gymutrustning någonsin har velat dela.

Åtminstone än i dag…

Som ni väl vet har KingsBox alltid stått vid sina kunders sida och alla som vill utrusta sitt hemmagym med en reducerad budget.

Här är den professionella guiden för att realisera ditt mikrogym hemma till låg kostnad, med en riktigt liten budget.

Hur man bygger ett gym i huset med mindre än 1000 euro

Utan tvekan kan ett hemmagym vara dyrt att bygga. Vi har byggt hemmagym för några av våra kunder som kostar tiotusentals euro.

Detta betyder dock inte att det är omöjligt att bygga ett gym hemma genom att spendera mycket mindre.

Vill du veta om du kan skapa ett effektivt hemmagym för mindre än 1000 euro? Du kan.

För att börja bygga ditt eget hemmagym på en liten budget behöver du i princip bara några

Utrustning som behövs för ett gym i huset

  1. Olympisk skivstång
  2. Rack eller knäböjställ
  3. Chin up-stång
  4. Viktskivor
  5. Kettlebells
  6. Bänkpress
  7. Hantlar Hex Hantlar
  8. Gummimatta

Vi bygger ditt hemmagym tillsammans

Som du kunde se på listan ovan kommer det att vara mycket enkelt och snabbt att bygga ditt eget hemmagym, och billigt! Låt oss ta reda på vilken utrustning du ska köpa.

Olympiskt hemmagym Barbells

Skivstången är kungen av hemmaträningsgymmet. Det kostar lite och är ett nödvändigt träningsverktyg för många övningar. Här är några modeller med ett bra pris som samtidigt har riktigt bra kvalitet:

Olympisk skivstång Kings Bar II.

Vår bästsäljande olympiska Kings Bar II-skivstång för män är den nya generationen av den produkt som har varit den mest sålda av märket KingsBox. The Kings Bar.

Denna olympiska skivstång för män har en diameter på 28 mm och väger 20 kg. Liksom den tidigare versionen förblir denna skivstång för tyngdlyftning trogen den dubbla lättringen medium-strong, som förutom att säkerställa ett fast grepp även är lämplig för alla typer av träning, från styrkelyft till tyngdlyftning, upp till alla typer av WODs.

Bilanciere olimpionico da CrossFit KingsBox

Queens Bar olympisk skivstång

Skivstången Olympic Queens Bar är den kvinnliga versionen av vår bästsäljande produkt Kings Bar. Utformad för kvinnliga händer har den en diameter på 25 mm och en mindre grov lättring. Utan central lättring har den en dubbel märkning för att underlätta handtaget.

Skivstången är bra för både tyngdlyftning och för den tuffaste WOD. Queens Bar Women’s Olympic barbell tål en maximal belastning på 300 kg och draghållfasthetstestet har visat att den har 180 000 PSI. Denna olympiska skivstång, med tanke på priset och kvaliteten, rankas verkligen bland de bästa skivstängerna på marknaden. Skivstången är helt täckt av hård krom, som tål alla externa medel, såsom vatten, sol, svett och magnesium.

Rack eller knäböjsställ

Rack- eller knäböjsstället är ett annat viktigt tillbehör för att möblera ett vackert och funktionellt hemmagym med en liten budget. Här är ett urval av våra smartaste rack och knäböjsställ.

Royal Squat SX-10 II för garagegym

The Royal Squat Rack SX-10 II. av KingsBox är tillverkad av högkvalitativa stålprofiler med måtten 60 mm x 60 mm x 3 mm, vilket innebär att den enkelt kan hålla upp till 450 kg och mer. Denna Squat Rack är perfekt för att placeras hemma eller på gymmet. Du kan använda den både för knäböjsträning, liksom för övningar med en bänk. Priset är verkligen mycket bra.

Vi valde detta billiga rack för att det är rätt att låta våra kunder veta de mest ekonomiska men presterande alternativen för våra produkter.

Home Adjustable Rack AS-5

Home Adjustable Rack AS-5 är ett skivstångsställ av stålprofiler med mått 50 x 50 mm som rymmer upp till 180 kg vikt. Denna produkt är perfekt för din träning hemma. Det tar upp mycket lite utrymme och är lätt att flytta och efter användning kan du bekvämt förvara det i vilket hörn som helst.

Vad kostar det? Väldigt lite.

Gym viktplattor för skivstänger

Träningsskivorna är gjorda av återvunnet gummi eller jungfrugummi, skaparprocessen är relativt enkel. Det börjar från ett centralt nav i metall som sätts in i en form av storlek och vikt som skiljer sig från den storlek som ska uppnås, Till detta nav läggs en gummiskiva som sedan pressas in i en maskin som lägger värme och tryck för att uppta allt utrymme i formen.

Royal Black viktskivor

Bumper Plate Royal KingsBox da CrossFit

Kingsbox olympiska viktplattor är standard olympiska vikter (450 mm diameter), tillverkade av stål och gummi, utformade för daglig skivstångsträning. Stötfångarens centrala hålring är tillverkad av stål som smälts med gummi.

För att säkerställa ett fast grepp har vi lagt till två ankarstänger som förhindrar rotationen av den centrala delen. Ny design – hög kvalitet av Kingsbox märket. Hög hållfasthet, en mycket låg studs och kontrollerat, överkomligt pris. Det som skiljer våra gummerade vikter från konkurrenternas är det faktum att vi har tänt på att göra viktskivorna lite tunnare så att du kan ladda mer vikt på en enda skivstång.

5 kg skivor är inte lämpliga för att släppas fritt på golvet.

Hi-Temp 3.0 viktskivor

Bumper Plate CrossFit Hi temp

Hi-Temp 3.0-skivorna är tillverkade av återvunnet gummi av hög kvalitet som pressas runt stålringinsatsen. De är kompatibla med alla olympiska skivstänger med standard ärmdiameter. Jämfört med klassiska skivor är dessa mer studsiga och mindre bullriga. De är lämpliga för alla gym och tål år av deadlifts, clean, jerks, pushar och slag.

Om du vill köpa våra Hi-Tempt viktskivor kan du hitta dem här.

Royal Micro Wheeled vikter

Micro carichi gommati

När man jagar en ny PR i övningar som knäböj, press eller deadlift är det redan möjligt att med endast 0,5 kg gör en betydande skillnad. För detta ändamål har vi konstruerat micro wheel loads med en håldiameter på 50,4 mm, lämplig för alla olympiska standardstänger.

Vikterna är gjorda av gummi, medan de inre fälgarna är förstärkta med stål. Skivorna börjar med vikter från ett halvt kilo upp till 2,5 kg, och varje vikt har sin egen färg, vilket gör det lättare att skilja dem åt och på så sätt ladda dem snabbare eller ersätta dem med den nödvändiga vikten.

Kettlebells

Köp rätt kettlebells

Sedan Kettlebells blev populära i gym har fler och fler företag börjat sälja och tillverka dem. Men se upp, inte alla är likadana! Här är en kort guide till att köpa den första Kettlebellen:

Kettlebells för tävlingar

Denna typ av kettlebell har ett mer fyrkantigt handtag och kettlebellens kropp förblir lika stor oavsett vikt. Denna typ av kettlebell är utformad för tävlingar och det smala handtaget möjliggör minsta rörelse av handen inuti handtaget. Denna typ av kettlebell är perfekt för enhandsövningar, men för nybörjare erbjuder det lite utrymme att hålla verktyget med två händer.

Kettlebell i gjutjärn

 

Kettlebells i gjutjärn har ett något rundat handtag, de har en enhetlig form och har inga vassa hörn. Utrymmet mellan handtaget och kretsen ska vara tillräckligt stort för att en stängd knytnäve ska kunna passera horisontellt men inte så stort att en stängd knytnäve ska kunna göra det vertikalt. Att välja rätt kettlebell är av avgörande betydelse. Dåligt utformade Kettlebells kommer inte att utföra sin uppgift optimalt och kommer allvarligt att minska resultatet av träningen.

Gym hantlar

Tiderna har förändrats. Idag finns det tre vanliga typer av hantlar: justerbara, fasta och selektiva. Här är en serie olika modeller

Justerbara hantlar för gym

Justerbara gym hantlar gör att du kan justera vikten efter specifika behov eller övningar. Dessa hantlar består vanligtvis av ett litet handtag och vikter. Den största fördelen med justerbara hantlar är att de inte kräver mycket utrymme.

Fasta hantlar

manubri da palestra in casa fissi

De fasta hantlarna är tillverkade av gjutjärn eller järn täckt med plast/uretan av olika vikt. Dessa hantlar är idealiska om du har en träningsrutin som kräver olika mängder vikt och du inte har mycket tid mellan uppsättningarna för att justera din vikt.

Sexkantiga Hex Hantlar

Manubri esagonali

Sexkantiga gym Hex hantlar, finns i nästan alla crossfit boxar och även i klassiska gym.

Platt bänk

Du behöver inte alltid specifika bänkar, i det här fallet om du har ett hemmagym eller till och med ett gym men har inte specifika behov så är köpet av vår platta bänk det bästa valet. Till ett lågt pris kan du köpa en garanterad europeisk kvalitetsprodukt till ett mycket överkomligt pris.

Vår platta bänk har utformats för att möta behoven hos gym samt små hemmagym. Sektionerna som komponerar den är helt gjorda av stål och måste fixeras med skruvarna som ingår i förpackningen.

Vår bänk passar alla som älskar tyngdlyftning och vill ha en stabil och pålitlig produkt för sin träning.

Gummigolv för hemmagym

Det första du måste göra är definitivt att välja att installera ett återvunnet gummigolv. Av två enkla skäl:

  1. Skydda lederna från trauma och skador
  2. Skydda underlaget i ditt garage eller hemrum.

Okej, men hur mycket kostar ett återvunnet gummigolv? Inte så mycket, vårt Royal gummigolv är ett av de billigaste på marknaden och tillverkat med de bästa råvarorna.

Exempel på hemmagym under 1000 euro

Här är ett konkret exempel på ett grundläggande gym för att börja träna säkert

1) Olympisk skivstång Kings Bar II 179.45 €

1) Home justerbart rack AS-5 252.54 €

5o kg) Kingsbox Olympiska viktskivor 199.7 €

2 från 10 kg ) Kettlebell i gjutjärn 82,34 €

Eller

2 från 10 kg Hantlar Hex hantlar 79.30 €

1) Platt bänk 149.15 €

4 från 100×100 1.5cm ) Gymgolv 101.08 €

*Priser från och med idag

Slutsats

Som du kanske har märkt, tack vare vår guide till hemmagymmet på en liten budget, kunde vi skapa ett riktigt drömgym med mindre än 1000 euro.

Du behöver bara besöka vår webbutik och fortsätta till dina köp.

Tack!

Sommario
Nome articolo
Billiga hemgym | Professionell guide för små budgetar
Descrizione
Att ha ett gym i huset är drömmen för många idrottare. Hur man gör det på en liten budget är dock en hemlighet som ingen tillverkare av gymutrustning någonsin har velat dela.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!