Sök

Pull up stång | Så här väljer du den bästa pull up-stången

Bar pull-ups är en av de äldsta och vanligaste övningarna i träningslandskapet. Pull bar har dragit nytta av en serie unika stilistiska evolutioner.

Enkelheten i utförandet och den enkla tillgängligheten på en struktur som kan tillåta att möta sådan övning, har snabbt gjort denna övning, bland de mest kända i världen.

Med den här artikeln guidar vi dig steg för steg i sökandet efter rätt typ av dragstänger, kommersiellt tillgänglig.

Hur tillverkas en pull up-stång

Det kan tyckas vara en självklar fråga, men det är det inte, det kan jag försäkra dig. Om du har bestämt dig för att lägga till lite träningsutrustning till ditt hemmagym, bör chin-up-stången  vara en av de första sakerna att köpa.

Varför ska man köpa en pull up-stång

Av många goda skäl, inklusive:

  1. Ekonomiska
  2. Enkel att använda
  3. Lätt att konfigurera
  4. Många träningsmöjligheter

Till skillnad från många andra gratis kroppsövningar som kan utföras utan träningsutrustning, kan pull ups inte utföras utan hjälp av en chin up-stång eller någon form av personligt stöd.

Varför ska alla göra pull ups

Pull up eller traction är en frikroppsövning som efterliknar vardagens rörelser och kan användas både i sport och på jobbet. Det används oftast för att bygga muskelmassa och överkroppsstyrka och är mycket effektiv i detta syfte.

Ett balanserat tillvägagångssätt i träningsrutinen ger vanligtvis de bästa resultaten. Genom att inkludera pull ups i din rutin kommer du att förbättra en enorm lista över muskler, både rygg och armar.

Var kan man köpa en pull up-stång

Genom att köpa den från en leverantör av sportutrustning som kingsbox.com.

Innan du bestämmer dig för att köpa en pull up-stång bör du förstå hur den passar in i ditt träningsutrymme. En chin up-stång bör användas för att låta dig lyfta hela kroppen uppåt med hjälp av ryggen, armen och axelmusklerna.

  1. Material
  2. Pris
  3. Gränser för det inre bostadsutrymmet

Det här är bara några av de saker du bör tänka på när du köper en pull up-stång.

Typer av pull up-stänger

Pull up-stänger finns i olika former och storlekar. Dessutom kan konfigurationen variera avsevärt. Därför rekommenderar vi att du noga tänker på var du kommer att montera den.

Vi har listat olika typer av stänger för pull ups med deras för- och nackdelar. Allt som återstår är att hitta en pull up-stång som passar dina behov.

Pull up-stång för väggmontering

Klicka på bilden för att komma till produkten.

En pålitlig chin up-stång är en av de mest populära utrustningarna i alla hemmagym. Du kan fästa den i väggen eller taket om du vill. Sidofästena är gjorda av 50mmX50mm stål, stången har en diameter på 33 mm. Stångens längd är 116,5 cm, djup 90 cm och höjd 58 cm.

Installationen är enkel och bör inte ta dig mer än 30 minuter. Du behöver en skruvmejsel, väggskruvar, handborr och en meter.

Du kan utföra en komplett träning med enbart användning av denna produkt. Det är därför vi erbjuder ett mycket lågt pris, så vi kan göra en bra produkt (som också är lämplig för hemmabruk) tillgänglig för alla fitnessentusiaster.

Fällbar pull up-stång

Klicka på bilden för att komma till produkten.

Att ständigt leta efter lösningar på våra kunders problem är vår specialitet. Därför skapade vi världens första hopfällbara chin up-stång, perfekt för alla hemmagym och små studior där det inte finns tillräckligt med utrymme för fasta strukturer.

Vi vet att övningar som pull ups, muscle-ups och liknande kräver solida strukturer. Därför har vi tagit fram en säker och utrymmesbesparande träningsutrustning: en hopfällbar chin up-stång.

Denna fällbara stång upptar endast 25 cm när den är stängd!

När stången är placerad horisontellt är dess längd 100 cm, vilket gör att du kan utföra alla övningar ostört.

Tillverkad helt av stål, med en kapacitet på upp till 500 kg, är denna pull up-stång pulverlackerad och därför resistent mot frätande medel som svett, krita etc.. och kan monteras på önskad höjd.

Modular bar for pull-ups

barra per trazioni e pull up modulare

Klicka på bilden för att komma till produkten.

Låt oss inse det – om vi inte har tillräckligt med utrymme för att installera en struktur i vårt gym, måste vi åtminstone erbjuda en pull up-stång. Att tränina på golvet, detta verktyg är av grundläggande betydelse: för pull ups lägger vi fortfarande till armhävningar, knäböj, några plankövningar och övningar för magmuskler, och vi kommer snart att ha nått önskad intensitetsnivå.

Du kan i erbjudandet hitta många stänger för pull-ups, men vår stång erbjuder mer: och är faktiskt kompatibel med alla tillbehör i Royal-serien, som vanligtvis är fastsatta på riggarnas profiler. Du kan sedan montera på stången cannonball grips, multigrip stång och mycket mer.

Pull up-stång i naturligt trä

Barra per trazioni in legno naturale

Klicka på bilden för att komma till produkten.

Om du älskar naturmaterial och till och med ditt gym återspeglar denna kärlek, kan du nu utrusta din rigg med trä chin up-stänger.

De är något större, vilket innebär att förutom ryggmusklerna kommer du också att stärka ditt grepp. De är lämpliga för både Royal och Mighty-strukturer.

Vinklat greppstång

Angled grip bar Barra da pull up

Klicka på bilden för att komma till produkten.

Visste du att även om du bara gör pull ups kan du träna olika muskelgrupper?

Vi introducerar en produkt, med vilken du kan göra detta: Angled Grip Bar, som är monterad på stålkonstruktionens (riggens) eller på PU Bar Modular profiler.

Muskulaturens arbete kommer att vara något annorlunda beroende på vårt grepp. Om vi tar hänsyn till det breda greppet kommer du att träna ryggmusklerna mer, medan med det smala greppet kommer biceps att göra det stora arbetet.

Fat Grip stång

Fat Grip Pull Up Bar Barra per trazioni oversize

Klicka på bilden för att komma till produkten.

Vi har sålt skivstänger med den tjockaste diametern under en tid nu, så det verkade mer än rätt att släppa ut på marknaden även en stång för tjockare dragkraft. En stång med större diameter leder till många fördelar: från den bästa greppträningen till en alternativ muskelutmaning.

Även erfarna idrottare kommer att få på sig muskelmassa med denna pull-up-stång

PU Fat Grip stång föddes som en självständig stång, så du kan installera den på befintliga strukturer, men helt klart kan vi även lägga till den i ditt Mighty-rack redan i designfasen.

Quick fit pull up-stång

Barra per Pull Up Quick Fit barra per trazioni da rig

Klicka på bilden för att komma till produkten.

Du har spenderat mycket tid på att planera ditt gym, föreställa dig strukturen som kommer att vara en del av det och de träningspass som du kommer att göra. Höjden på vilken du monterade chin up-stången verkade perfekt, men nu har du insett att många av dina gymbesökare inte kan nå den. Eller så kanske du tänkte införa funktionella träningspass för barn.

I det här fallet är quick fit pull up-stång rätt verktyg för dig!

För att montera den, använd helt enkelt två stift (medföljer) och fixera den till önskad höjd. För att demontera det tar du helt enkelt bort de två stiften.

Boll för pull ups

Sfera per trazioni e pull up

Klicka på bilden för att komma till produkten.

Kingsbox Sphere Pull Up är kompatibel med alla konstruktioner i Royal Rig och Mighty Rigs-serien och är lämplig för klättrare, gymnaster och idrottare. Med detta lilla verktyg får ditt gym en ny station för att utföra pull ups.

Face Mount stång för pull ups

Barra Face Mount per trazioni e pull up

Klicka på bilden för att komma till produkten.

Pull up-stången är enkel att installera på alla riggar i Mighty-serien och kan ställas in på önskad höjd. Genom att montera en Kingsbox chin up-stång på varje sida av din rigg får du ytterligare två pull up-positioner.

Royal squat rack sx-15 II

Squat rack con barra da pull up.

Klicka på bilden för att komma till produkten.

The Royal Squat Rack SX-15 II. KingsBox är tillverkad av högkvalitativa stålprofiler med måtten 60 mm x 60 mm x 3 mm, vilket innebär att den enkelt kan rymma upp till 450 kg och mer.

Vi har också lagt till en pull up eller muscle-up stång till racket. Med denna produkt har du möjlighet att träna i en 360 grader vinkel.

Du kan också välja att lägga till en skivställ för riggar på varje kolumn och ge den ytterligare stabilitet genom att placera viktskivor på dem.

Roterande pull up-stång

Barra da Pull Up Rotante

Klicka på bilden för att komma till produkten.

Om du känner till varumärket KingsBox vet du förmodligen att vårt team av ingenjörer ständigt letar efter innovativa idéer för vår funktionella utrustning.

Den roterande Pull Up-stången är en av dessa idéer. Den kan monteras på vilken KingsBox Mighty Rig eller Rack som helst och låter dig simulera klättring på Monkey Bar Rig, vilket på så sätt gör att det mesta av utrymmet är tillgängligt.

Pull Up Bar Triangle Bar

Barra da Pull Up Triangle Bar

Klicka på bilden för att komma till produkten.

KingsBox Triangle Bar är helt designad och tillverkad i Europa och är kompatibel med alla strukturer i Rigs-serien.

Den kan därför ersätta vilken pull up-stång som helst, den i standardstorlekar från 1100 mm och 1700 mm. Med den här artikeln behöver du inte längre tänka på att justera pull up-stängerna till rätt höjd för idrottarna som kommer att träna eftersom stången redan kommer att erbjuda dig möjligheten att träna på två olika höjder.

Dessutom, med den här artikeln kommer du att ha möjlighet att träna med pull ups även när skivstången vilar på strukturen.

Sbarra Pull Up Multi Grip

Klicka på bilden för att komma till produkten.

Vår nya stång är mycket praktisk, den kan användas för att utföra dragkraft med ett brett eller smalt grepp och chin ups. Den är även kompatibel med alla våra Mighty-strukturer. Mellan enskilda hål är avståndet 166 mm.

Slutsats

Med denna underbara artikel har vi visat dig hur många olika alternativ det finns att köpa din pull up-stång. Nu när du har tydliga föreställningar måste du bara välja den som passar dina behov bäst.

Sommario
Nome articolo
Pull Up Bar | How to Choose the Best Pull Up Bar
Descrizione
Bar pull-ups are one of the oldest and most common exercises in the training landscape. The pull bar has benefited from a series of unique stylistic evolutions.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!