Sök

KingsBox 3 Seconds Pull Up stång| Hopfällbar chin-up stång

Världens första chin-up stång utformad för hemmagym och gym som behöver spara utrymme utan att offra kvalitet och säkerhet. Här på Kingsbox är det mycket viktigt att lyssna på feedback från våra kunder och idrottare.

Tack vare deras önskemål och förslag hittar vi värdefullt material för att skapa nya produkter som uppfyller behoven hos yrkesverksamma inom sektorn.

För en tid sedan diskuterade vi möjligheten att spara värdefullt utrymme i garagegym och små fitnesscenter, utan att ge upp den nödvändiga utrustningen för att uppnå en korrekt, komplett och effektiv träning.

Som vi väl vet upptar riggar och pull-up-stänger värdefullt utrymme. Från detta och andra överväganden tänkte vi börja designa en produkt som kunde möta detta behov.

Men hur gör man det? Vi vet att övningar som pull-ups, musce-ups och andra övningar behöver solida strukturer för att kunna utföras. Hur reproducerar man ett liknande träningsverktyg samtidigt som man skyddar utrymme och säkerhet på samma sätt?

Med en briljant lösning! En hopfällbar pull-up stång.

Exakt, du läste rätt! Den första stången för Pull ups och Muscle ups som när den är stängd mäter endast 15 cm!

Men hurdan är vår 3 Seconds Pull Up stång?

Pull-Up stången är tillverkad helt av stål och har en exceptionell kapacitet på 500 kg,  pulverlackerad för att motstå frätande medel som svett, magnesit och mer.

Vissa kanske tror att en pull-up stång som denna inte är säker eller inte kommer att kunna motstå din kroppsvikt under övningar. Här är en testvideo som kommer att göra dig förvånad. Vi laddade skönheten med 500 kg viktskivor och resultatet var fantastiskt!

Installationen av vår 3 sekunders Pull up-stång är mycket enkel, bara en vägg för att placera utrustningen och 4 bultar (som ingår) behövs. Diametern på 33 mm garanterar säkerhet och stabilitet och bredden på 940 mm gör att du alltid kan ha det utrymme du behöver för att utföra alla typer av övningar, även för de största atleterna 🙂

Vilken typ av övningar kan du göra med 3 Seconds Pull Up stång?

  • Pull-up
  • Muscle-up
  • Dragkrafter

Och mycket mer.

Vill du se vår Pull up-stång i action? Här är en video, där du kan se hur det går till och en del av övningarna (med fullständig säkerhet) du kan göra utan att offra det mycket älskade utrymmet i ditt hemmagym.

Var kan man köpa 3 Seconds Pull up-stång?

Vår fantastiska chin up-stång finns på här till ett mycket överkomligt pris.

Sommario
Nome articolo
KingsBox 3 Seconds Pull Up stång| Hopfällbar chin-up stång
Descrizione
The world’s first chin-up bar designed for home gyms and gyms that need to save space without sacrificing quality and safety. Here at Kingsbox listening to feedback from our customers and athletes is very important.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!