Search

Zakázkové vybavení pro Crossfitové boxy, posilovny a PT studia

Prázdný list papíru pro nás představuje vytvoření nového Crossfitového boxu, nové posilovny nebo studia osobních trenérů (PT studia). Jediným omezením při tvorbě nového vybavení Crossfitového boxu je vaše představivost.

V Kingsboxu jsme vždy přistupovali ke každému projektu jako k jedinečnému případu. Když nás nový zákazník požádá o otevření vlastní nové posilovny, snažíme se nejprve pochopit jeho potřeby a sdělení, které chce předat, abychom mu mohli díky podpoře našich designérů nabídnout veškerou možnou pomoc.

Vytvořit od základu dekor Crossfitového boxu nebo klasické komerční posilovny není nic lehkého.

Pokud se chceme odlišit a pokusit se nabídnout zákazníkovi jiný přístup, který nás odliší od masy, musíme vytvořit prostor, který bude respektovat určitá pravidla, ale zároveň bude vyhovovat našim designovým a marketingovým potřebám.

Zakázkové klece a konstrukce

Box di CrossFit Personalizzati

Protože na konci toho všeho, na čem dnes ve fitness byznysu opravdu záleží, je vyniknout, znát do hloubky potřeby svých zákazníků a předvídat je, vytvářet tréninková řešení, která jsou výkonná, ale zároveň škálovatelná na míru konkrétnímu sportovci.

Společnost Kingsbox navrhuje své konstrukce podle přísných kritérií konstrukčního návrhu, ale zároveň je velmi flexibilní v ohledu přizpůsobitelnosti. Díky schopnostem našich konstruktérů si můžete zvolit například výšku i hloubku konstrukce, upravit délku trakčních tyčí, které spojují profily a sloupy, a přizpůsobit je tak dostupnému prostoru.

Box di CrossFit Personalizzati 2

Naše zařízení jsou plně modulární, takže je můžete kombinovat s prakticky libovolným příslušenstvím, jako jsou lana, opičí hrazdy, hrazdy pro dipy, kladky a mnoho dalšího. Také si můžete vybrat barvu sloupů i příslušenství.

Máte na mysli nějaký typ speciálního vybavení ? Žádný problém, můžete spolupracovat s naším týmem designérů a vytvořit si vlastní výrobek na míru.

Toto je opravdová služba zakázkového servisu.

Potřebujete zázemí, do kterého se vejdou boxovací pytle a opičí hrazdy? Žádný problém, Kingsbox přizpůsobí jakýkoli váš nápad, aby se váš Crossfitový box a vaše posilovna staly jedinečným místem.

Zakázkové sportovní vybavení

Činky na míru podle vašeho vkusu. Jedním z nejpoužívanějších personalizovaných posilovacích zařízení jsou rozhodně činky. Když si necháte zakázkově vyrobit osu Crossfit barbell bar, PL nebo WL, umožní vám to získat styl rozpoznatelný podle vašich barev a vlastního loga.

Zakázkové sportovní oblečení

Kromě konstrukcí Kingsbox vyrábí spoustu dalších doplňků na zakázku, například oblečení a doplňky s vaším logem. Individuální zážitek, který váš klient zažívá díky výuce prováděné vašimi trenéry, se ne vždy odráží ve vybavení a tréninkových doplňcích, které máte ve své posilovně. Díky Kingsboxu to vše již nebude problém.

abbigliamento da crossfit personalizzato

Zakázkový nábytek do posilovny

Zakázkový nábytek? Ano, díky! Kingsbox je také takový. Přizpůsobení a design nábytku pro posilovny a Crossfitových boxů. Díky znalostem našich řemeslníků a designérů se nám podařilo vytvořit skutečnou řadu sportovního nábytku, abychom vašim zákazníkům nabídli pohlcující zážitek, jaký dosud nezažili.

Závěry

Díky našemu týmu profesionálních designérů na nejvyšší úrovni jsme schopni realizovat jakýkoli typ řešení, které máte na mysli. Pro bezplatné poradenství nás kontaktujte e-mailem na adrese info@kingsbox.it

Reference

Zde je několik videí s referencemi zákazníků, kteří se při realizaci svých projektů na zakázku spolehli na společnost Kingsbox. Užijte si to!

Audace FFC Trieste

Reflexo Upside

CF RedWall100

CF Claw Hammer

Sommario
Nome articolo
Zakázkové vybavení pro Crossfitové boxy, posilovny a PT studia
Descrizione
Prázdný list papíru pro nás představuje vytvoření nového Crossfitového boxu, nové posilovny nebo studia osobních trenérů (PT studia). Jediným omezením při tvorbě nového vybavení Crossfitového boxu je vaše představivost.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!