Search

Masážní pistole | Kompletní průvodce s fotografiemi a pokyny

S potěšením vám představujeme naši masážní pistoli TNG, malou a elegantní, vysoce výkonnou!

Masážní pistole TNG má možnost přesně nastavit rychlost vibrací tak, abyste se dostali ke každému svalu přesně a precizně s co nejmenšími nároky.

Díky malým rozměrům ji můžete nosit stále u sebe a kdykoli využít jejích výhod.

U příležitosti uvedení masážní pistole TNG na trh se naši odborníci rozhodli vytvořit podrobného průvodce používáním a výhodami masážní pistole.

Chcete-li si zakoupit naši masážní pistoli TNG, navštivte tuto adresu.

Profesionální průvodce používáním masážní pistole

V posledních letech se úderové masážní pistole stávají stále oblíbenějším nástrojem pro regeneraci a nacházejí zalíbení u lékařů, trenérů, profesionálních sportovců i fitness nadšenců. Především však fyzioterapeutů a specialistů, kteří se zabývají regenerací sportovců.

Výhody používání masážní pistole

Použití masážních pistolí podporuje zvýšený průtok krve, snížení svalového napětí, snížení bolesti a zlepšení pohyblivosti. To vše může vést k lepší předtréninkové přípravě a rychlejší regeneraci po tréninku.

Jak masážní pistole funguje

Masážní pistole vysílají do svalů vibrační impulzy. Podle studie časopisu Journal of Clinical & Diagnostic se vibroterapie ukázala jako účinný nástroj ke snížení vleklé svalové bolestivosti.

Kromě boje proti bolesti se však vibrační terapie osvědčila také při snižování hladiny kyseliny mléčné v těle po tréninku.

Proč si koupit masážní pistoli

Masážní pistole, které se používají k uvolnění svalového napětí a dočasnému zvýšení krevního oběhu, snižují riziko zranění. Kromě toho úderný tlak pomáhá odstraňovat nahromaděnou kyselinu mléčnou ze svalů a snižovat bolest.

Jak používat masážní pistoli

  1. Začněte pomalu. Masážní pistole mohou být opravdu silné, takže buďte opatrní, zvláště pokud jste již rozbolavělí. Vždy začněte s nejnižším nastavením a od něj postupně zvyšujte, dokud nepocítíte účinky masáže na svém těle.
  2. Vždy začněte od větších svalových skupin, jako jsou hýždě, kvadricepsy, lýtka, záda, dokud se nenaučíte správně a bezpečně manévrovat.
  3. Druhou ruku použijte jako vodítko k určení částí kostí, kterým je třeba se vyhnout.
  4. Ujistěte se, že netlačíte příliš silně nebo nezůstáváte na místě příliš dlouho, při nesprávném použití masážní pistole může snadno způsobit více škody než užitku.
  5. Nezapomeňte masážní pistoli vždy udržovat v pohybu, abyste dosáhli uspokojivých výsledků.
  6. Masážní pistoli používejte krátce, na každou část těla se zaměřte jen na několik minut, abyste z ošetření měli maximální užitek a nezpůsobili dané oblasti trauma nebo nepohodlí.

Rady pro použití

Dbejte na to, abyste masážní pistoli nepoužívali na tepny, nervy a vnitřní orgány.

Věnujte pozornost tomu, jak vaše tělo reaguje, a v případě, že pocítíte bolest nebo nepohodlí, proceduru okamžitě přerušte.

Závěrečné úvahy

Masážní pistole nejsou úplným řešením všech tělesných potíží nebo vážných zranění, ale naopak jsou součástí správného rehabilitačního programu sportovce, ale zranění zázračně nevyřeší. V případě zranění, které se nelepší, vždy nezapomeňte kontaktovat lékaře.

Sommario
Nome articolo
Masážní pistole | Kompletní průvodce s fotografiemi a pokyny
Descrizione
S potěšením vám představujeme naši masážní pistoli TNG, malou a elegantní, vysoce výkonnou! Masážní pistole TNG má možnost přesně nastavit rychlost vibrací tak, abyste se dostali ke každému svalu přesně a precizně s co nejmenšími nároky.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!