Search
Elite Power House Case Study

Pokud máte na mysli velmi specifickou barvu svého vozu… Elite Power House

Projekt spuštění posilovny Elite Power House společně s KingsBoxem začal v srpnu 2021, kdy nás majitel kontaktoval kvůli vybavení. Díky řešení na míru od společnosti KingsBox jsme projekt dokončili v únoru 2022. Pojďme se podívat na některé významné části této spolupráce:

Místo, nápad, tým… chybělo jen vybavení.

Fran dostal nápad a našel ideální místo pro svou posilovnu. Prostory však byly obsazené a on musel několik let čekat, než se uvolní. V roce 2021 se tak jeho sen stal skutečností.

Vztah s Franem a naším obchodníkem Josém začal konverzací na Instagramu, kdy Fran zavolal Josému ohledně svého nového projektu, což mělo být otevření posilovny v Almensille.

Po několika hodinách rozhovorů a vysvětlování jsme Franovy nápady přetvořili v Elite Power HouseBox. Během našich rozhovorů jsme představili značku KingsBox a naše nápady pro jeho projekt. Fran viděl profesionalitu, dostupnost a bezpečnost, kterou KingsBox nabízí. Vždy se snažíme našim zákazníkům pomáhat co nejlépe. Pomohlo také to, že Jose několikrát box navštívil, aby pomohl proměnit nápady ve skutečnou posilovnu.

Jose se s Franem i celým týmem velmi sblížil:

„Cítil jsem se jako doma a přijetí ze strany rodiny Elite Power House bylo výjimečné.“

Zakázková barevná konstrukce se speciální barvou: Signální žlutá

S touhou, energií a přáteli, které Fran měl, byl projekt na cestě k velkému úspěchu.

Po výběru barvy, umístění klece v boxu a volby velikosti klece bylo třeba zahájit výrobu zařízení v Evropě.

Bod zlomu: Den otevření

Po spoustě práce, papírování, malování, inzerce, výroby, logistiky a montáže zařízení konečně nastal den otevření.

Zákazníci jsou s posilovnou, designem a kvalitou vybavení velmi spokojeni. Vidět sportovce, jak trénují, jak se věnují tvrdé práci a jak je to baví, je opravdu obohacující a uspokojující.

Posilovnu navštívil tým KingsBox ze Slovinska

V březnu přijel do Španělska tým společnosti KingsBox a navštívil tuto posilovnu. Když jsme viděli hotový výsledek, zaplesalo nám srdce a dodalo nám to energii k dalšímu vytváření mnoha různých posiloven po celém Španělsku a celé Evropě.

Děkujeme celému týmu Elite Power House za přijetí, za důvěru v naši společnost i za to, že nám věří.

Jedna společná večeře nás spojila ještě víc, než jsme si na začátku mysleli.

Vše skončilo rozhovorem a smíchem na večeři ve španělské Almensille. Byli tam: Zástupce KingsBoxu Jose ze Španělska, jeho rodina, majitel Elite Power House Fran Rubio, jedna z jeho sportovkyň a její partner, náš tvůrce videa, marketingový manažer a manažer prodeje pro španělský trh. Nejzajímavější na této večeři bylo zjištění, že jsme spojeni nejen s vybavením. Tak jsme objevili spojení se společností Audace.

Audace je přístavní molo v Terstu, kam naši předkové odešli, aby emigrovali ze Slovinska/Itálie do Argentiny. V roce 2019 jsme v Terstu vybavili box s názvem Audace Fight and CrossFit. Fran (majitel Elite power House) si pro svou vlastní sestavu vybral barvu z loga Audace. A tak začala první část příběhu: KingsBox vybavil posilovnu Audace v Itálii a Fran si vybral stejnou barvu jako logo Audace pro svou posilovnu ve Španělsku.

Ale to není všechno – partner Franovy sportovkyně byl argentinský emigrant, stejně jako předkové našeho obchodního ředitele pro Španělsko. Oba jejich předkové odešli do Argentiny z přístavu Audace v Terstu. Tímto objevem a dobrou náladou se kruh uzavírá. Svět je ve skutečnosti opravdu malý.

Podívejte se na hotový projekt ve videu níže. Pokud potřebujete pomoci s vytvořením dokonalé posilovny pro vás, rádi vám pomůžeme. Kontaktujte nás na adrese info@kingsbox.com

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!