Sök

Massagepistol | Komplett guide med foton och instruktioner

Om ons TNG Massagetool te kopen, bezoek dit adres.

Vi är glada att presentera vår TNG massagepistol, liten och elegant, hög prestanda!

TNG Massage Gun har förmågan att exakt justera vibrationshastigheten så att du kan nå varje muskel exakt.

Den lilla storleken gör att du alltid kan bära den med dig, så att du kan dra nytta av dess fördelar när som helst.

För att fira lanseringen av TNG Massage Gun har våra experter beslutat sig för att skapa en detaljerad guide gällande användningen och fördelarna med massagepistolen.

För att köpa vår TNG Massage Gun, besök denna adress.

Professionell guide – användning av massagepistolen

Under de senaste åren har slagmassagepistoler blivit ett alltmer populärt återhämtningsverktyg och blivit väldigt populärt bland läkare, tränare, professionella idrottare och fitnessentusiaster. Men framför allt fysioterapeuter och specialister inom atletisk återhämtning.

Fördelar med att använda massagepistolen

Användning av massagepistoler främjar ökat blodflöde, rörlighet, minskad muskelspänning, och minskar smärta. Allt som kan leda till en bättre förberedelse före träningen och en snabbare återhämtning efter träningen.

Hur fungerar en massagepistol

Massagepistoler fungerar så att de skickar vibrerande pulser till musklerna. Enligt en studie av Journal of Clinical & Diagnostic har vibrationsterapi också visat sig användbart för att minska nivåerna av mjölksyra som finns i kroppen efter träning.

Varför ska du köpa en massagepistol

Massagepistoler används för att lindra muskelspänningar och tillfälligt öka cirkulationen, och minskar även risken för skador. Dessutom hjälper perkussivt tryck att eliminera mjölksyraansamling i musklerna och minska smärta.

Hur använder man en massagepistol

  1. Börja långsamt. Massagepistoler kan vara riktigt kraftfulla, så var försiktig, särskilt om du redan är öm. Börja alltid med den lägsta inställningen och därifrån gradvis öka tills du känner effekterna av massagen på kroppen.
  2. Effekterna av massagen på kroppen.
  3. Börja alltid med de större muskelgrupperna, såsom skinkor, quadriceps, vader, rygg… tills du har lärt dig att manövrera ordentligt och säkert.
  4. Använd den andra handen som en guide för att identifiera bensektionerna som ska undvikas.
  5. Se till att du inte trycker för hårt eller stannar på en plats för länge, om den används felaktigt kan den lätt skapa mer skada än fördelar.
  6. Kom ihåg att alltid hålla massagepistolen i rörelse för tillfredsställande resultat.
  7. Använd massagepistolen under korta perioder, fokusera bara på varje del av kroppen i några minuter för att få maximal nytta av behandlingen, utan att orsaka trauma eller obehag i området.

Råd för användning

Var noga med att undvika att använda massagepistolen på artärer, nerver och inre organ

Var uppmärksam på hur din kropp reagerar och om du upplever smärta eller obehag, stoppa behandlingen omedelbart.

Slutliga överväganden

Massagepistoler är inte en komplett lösning för alla fysiska krämpor eller allvarliga skador, utan en del av idrottarens rehabiliteringsprogram – de kommer inte magiskt att få en skada att försvinna. Var alltid noga med att kontakta en läkare i händelse av en skada som inte förbättras.

Sommario
Nome articolo
Massagepistol | Komplett guide med foton och instruktioner
Descrizione
Vi är glada att presentera vår TNG massagepistol, liten och elegant, hög prestanda! TNG Massage Gun har förmågan att exakt justera vibrationshastigheten så att du kan nå varje muskel exakt.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!