Sök

Anpassad utrustning för Crossfit-box, gym och PT-studior

Ett tomt pappersark representerar för oss skapandet av en ny Crossfit-box, ett nytt gym eller en studio för PT. Den enda gränsen för att göra ny Crossfit utrustning är din fantasi.

Vi har alltid behandlat varje projekt här på Kingsbox som ett unikt fall. När en ny kund ber oss att hjälpa att öppna ett nya gym försöker vi först förstå behoven och budskapet som vill förmedla, så att vi kan erbjuda (tack vare stödet från våra designers) all hjälp som går.

Att från grunden skapa inredningen i en Crossfit-box eller ett klassiskt kommersiellt gym är inte något att ta lätt på.

Om vi vill komma fram och försöka erbjuda en annan upplevelse till kunden som skiljer oss från massan behöver vi skapa ett utrymme som respekterar vissa regler, men som på samma sätt passar våra design- och marknadsföringsbehov.

Anpassade riggar och konstruktioner

Box di CrossFit Personalizzati

För i slutändan det som verkligen räknas idag i fitnessbranschen är att sticka ut, på djupet känna till kundernas behov och förutse dem, skapa träningslösningar som presterar men samtidigt skalbara för att passa idrottaren.

Kingsbox designar sina strukturer enligt strikta designkriterier för strukturell design men är samtidigt mycket flexibel när det kommer till anpassningen. Tack vare våra designers förmåga kan du till exempel välja strukturhöjd och djup, justera längden på dragstängerna som förbinder profilerna och pelarna för att anpassa dem till det tillgängliga utrymmet.

Box di CrossFit Personalizzati 2

Våra konstruktioner är helt modulära, så du kan kombinera dem med praktiskt taget alla tillbehör du vill, till exempel rep, Monkey Bar, Dip Bar, pulley system och mycket mer. Du kan också välja färg på både pelare och tillbehör.

Har du tänkt dig en typ av specialutrustning? Inga problem, du kan samarbeta med vårt designteam och skapa din egen anpassade produkt.

Det här är den riktiga kundservicen.

Behöver du en konstruktion som kan hålla dina boxningsväskor och Monkey Bars? Inga problem, Kingsbox skräddarsyr idéerna som du har, för att göra din Crossfit-box och ditt gym till en unik plats.

Anpassad sportutrustning

Skivstänger anpassade efter din smak. En av de mest använda personliga gymutrustningarna är definitivt skivstängerna. Med en Crossfit skivstång, PL eller WL anpassad, kan du lägga till en touch av stil med dina färger och din anpassade logotyp.

Personliga sportkläder

Kingsbox tillverkar en mängd olika anpassade tillbehör, till exempel kläder och accessoarer med din logotyp. Den personliga upplevelsen som din kund upplever genom den träning som utförs av dina tränare återspeglas inte alltid i den utrustning och de tillbehör som du har i ditt gym. Tack vare Kingsbox kommer allt detta inte längre att vara något problem.

abbigliamento da crossfit personalizzato

Anpassade gymmöbler

Anpassade möbler, Ja Tack! Kingsbox erbjuder även detta. Anpassning och design av möbler för gym och Crossfit box. Tack vare kunskapen hos våra hantverkare och designers har vi lyckats skapa en riktig serie av sportmöbler, för att kunna erbjuda dina kunder en uppslukande upplevelse som aldrig upplevts tidigare.

Slutsatser

Tack vare vårt team av professionella designers på högsta nivå kan vi förverkliga alla typer av önskningar du har i åtanke. För gratis rådgivning kontakta oss på e-post på info@kingsbox.it

Rekommendationer

Här är några filmklipp med kunder som litat på Kingsbox som hjälpt att förverkliga deras anpassade projekt. Njut!

Audace FFC Trieste

Reflexo Upside

CF RedWall100

CF Claw Hammer

Sommario
Nome articolo
Anpassad utrustning för Crossfit-box, gym och PT-studior
Descrizione
Ett tomt pappersark representerar för oss skapandet av en ny Crossfit-box, ett nytt gym eller en studio för PT. Den enda gränsen för att göra ny Crossfit utrustning är din fantasi.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!