Sök
Center Gibanja Murska Sobota Case Study

Från en övergiven klädfabrik till ett rymligt gym

Center Gibanja Murska Sobota är ett annat fantastiskt projekt som involverade ett specialbygge, vilket resulterade i ett rymligt, välkomnande gym med en anpassad rigg i mitten.

Från en övergiven klädfabrik till ett rymligt gym

Ägarna drev redan ett mindre gym när de bestämde sig för att det var dags att flytta. De letade efter ett större ställe och det slutade med att de valde en gammal klädfabrik som erbjöd tillräckligt med utrymme. Men det behövde renoveras. Det som kom därefter var sex månader av hårt arbete och engagemang för att förvandla utrymmet till deras drömgym.

Anpassad rigg med tillräckligt med knäböjsstationer för alla

De kontaktade oss med målet att skapa ett rymligt, funktionellt gym där det skulle finnas tillräckligt med utrymme för att alla skulle kunna träna samtidigt. Deras specifikation för riggen var ”Vi vill inte att folk ska vänta på att någon ska avsluta sin runda på knäböjsstationen”. Vi föreslog en Custom Mighty Rig med sex knäböjsstationer och även tillräckligt med utrymme för pull-ups och montering av olika riggtillbehör. Tack vare vårt verktyg Gym Builder kunde kunden se resultatet innan riggen gick i produktion. På så sätt kunde vi se till att alla deras krav uppfylldes.

Vi är stolta över att ha varit en del av detta projekt. Resultatet är ett välkomnande gym med stark gemenskap där varje medlem känner sig hemma.

Sommario
Från en övergiven klädfabrik till ett rymligt gym
Nome articolo
Från en övergiven klädfabrik till ett rymligt gym
Descrizione
Center Gibanja Murska Sobota är ett annat fantastiskt projekt som involverade ett specialbygge, vilket resulterade i ett rymligt, välkomnande gym med en anpassad rigg i mitten.
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!