Zoek

Aangepaste apparatuur voor CrossFit boxen, Gyms en PT-studio’s

Een blanco vel papier staat voor ons voor de creatie van een nieuwe CrossFit box, een nieuwe gym of een Personal Trainer studio. De enige limiet voor het maken van nieuwe CrossFit box uitrusting is je verbeelding.

Wij hebben altijd elk project hier bij Kingsbox behandeld als een uniek geval. Wanneer een nieuwe klant ons vraagt om een nieuwe sportschool te openen, proberen we eerst de behoeften en de boodschap die men wil overbrengen te begrijpen, zodat we, dankzij de steun van onze ontwerpers, alle mogelijke hulp kunnen bieden.

De inrichting van een CrossFit box of een klassieke commerciële sportschool vanuit het niets creëren is niet iets om licht op te vatten.

Als je naar voren wilt treden en de klant een andere ervaring wilt bieden die ons onderscheidt van de massa, moet je een ruimte creëren die bepaalde regels respecteert, maar die tegelijkertijd aan onze ontwerp- en marketingbehoeften voldoet.

Aangepaste installaties en structuren

Box di CrossFit Personalizzati

Want wat vandaag de dag echt telt in de fitnesssector, is zich onderscheiden, de behoeften van zijn klanten grondig kennen en erop anticiperen, en trainingsoplossingen creëren die performant zijn, maar tegelijk ook schaalbaar om de sporter te passen.

Kingsbox ontwerpt haar structuren volgens strikte ontwerpcriteria van constructief ontwerp maar is tegelijkertijd zeer flexibel in maatwerk. Dankzij de bekwaamheid van onze ontwerpers kunt u bijvoorbeeld de hoogte en diepte van de structuur kiezen, de lengte van de trekstaven die de profielen en kolommen verbinden aanpassen om ze aan te passen aan de beschikbare ruimte.

Box di CrossFit Personalizzati 2

Onze installaties zijn volledig modulair, zodat u ze kunt combineren met vrijwel elk accessoire dat u maar wilt, zoals touw, Monkel bar, dip bar, katrollen en nog veel meer. Ook kunt u de kleur van zowel de kolommen als de accessoires kiezen

Heeft u een speciaal type uitrusting in gedachten? Geen probleem, u kunt samenwerken met ons ontwerpteam en uw eigen op maat gemaakte product creëren.

Dit is de echte Aangepaste Service.

Heeft u een faciliteit nodig die uw bokszakken en apenstaten kan houden? Geen probleem, Kingsbox maakt elk idee dat u heeft op maat, om van uw CrossFit box en uw gym een unieke plaats te maken.

Aangepaste sportuitrusting

Barbells aangepast aan uw smaak. Een van de meest gebruikte gepersonaliseerde sportschoolbenodigdheden zijn zeker de barbells. Als u een CrossFit halterstang, PL of WL laat personaliseren, kunt u een vleugje stijl toevoegen, herkenbaar aan uw kleuren en uw eigen logo.

Gepersonaliseerde sportkleding

Niet alleen structuren, Kingsbox maakt tal van andere op maat gemaakte accessoires, zoals kleding en accessoires met uw logo. De gepersonaliseerde ervaring die uw klant ervaart door het lesgeven van uw coaches is niet altijd terug te zien in de apparatuur en accessoires van training die u in uw sportschool heeft. Dankzij Kingsbox zal dit allemaal geen probleem meer zijn.

abbigliamento da crossfit personalizzato

Aangepaste sportschool meubilair

Maatwerk meubilair, Ja Dank u! Kingsbox is ook dat. Maatwerk en ontwerp van meubilair voor sportscholen en boxen van CrossFit. Dankzij de kennis van onze ambachtslieden en ontwerpers, zijn we erin geslaagd om een echte lijn van sportmeubilair te creëren, om uw klanten een meeslepende ervaring te bieden nooit eerder ervaren.

Conclusies

Dankzij ons team van professionele ontwerpers van het hoogste niveau zijn wij in staat om elk type oplossing te realiseren dat u in gedachten heeft. Voor vrijblijvend advies kunt u ons mailen op info@kingsbox.it

Getuigenissen

Hier zijn een aantal klant testimonials video’s die op Kingsbox hebben vertrouwd om hun op maat gemaakte projecten te realiseren. Veel plezier!

Audace FFC Trieste

Reflexo Upside

CF RedWall100

CF Claw Hammer

Sommario
Nome articolo
Aangepaste apparatuur voor CrossFit boxen, Gyms en PT-studio's
Descrizione
Een blanco vel papier staat voor ons voor de creatie van een nieuwe CrossFit box, een nieuwe gym of een Personal Trainer studio. De enige limiet voor het maken van nieuwe CrossFit box uitrusting is je verbeelding.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!