Sök

Kingsbox Garderobsgym | Det hopfällbara hemmagymmet som alla väntat på

Till slut lyckades vi! Vi skapade garderobsgymmet! | Det unika och revolutionerande hopfällbara hemmagymmet.

Vissa använder garderoben för att förvara kläder, andra för filtar eller skor. Vi använder den för ett hemmagym !!! Galet? Kanske inte!

Vi på Kingsbox älskar utmaningar, och om du är galen nog att föreställa dig det så kan du också göra det. Det är vårt mantra 🙂

Kraft till fantasin

Vårt uppdrag var att designa och bygga ett hemmagym som praktiskt taget kunde installeras var som helst. Utrustad med allt du behöver för dina träningspass. Intelligent utformad, optimerar utrymmen för att erbjuda en överlägsen produkt.

Vi tror att vi har lyckats med detta med den här nya produkten.

Här är det nya garderobsgymmet

Ett riktigt gym inneslutet i en elegant garderob som finns i olika färger, så att du alltid kan ha allt du behöver till ditt förfogande, med tanke på det tillgängliga utrymmet och designen.

En riktig revolution som kommer att förändra hemmagymmens värld.

Vårt garderobsgym skulle presenteras på den årliga FIBO-mässan. Förra året presenterade vi vårt legendariska Mighty Squat Pulley System, men med tanke på den senaste utvecklingen föredrog vi att dela det med dig i förhandsversionen.

Vill du veta varför det är dags att välja vårt garderobsgym? Läs orsakerna nedan:

Varför ska du välja garderobsgymmet

Kan installeras i små utrymmen

Det första skälet är helt uppenbart. Vårt Closet Home Gym är inneslutet i en elegant garderob med mycket små dimensioner. Dimensionerna är:

Höjd: 2337 mm

Längd: 1398 mm

Djup: 273 mm

En liten garderob som kan installeras i varje del av ditt hem, i ditt garage och till och med på ditt hotell, varför inte? Closet Gym of Kingsbox innehåller en verklig samling av design och teknik. Designad speciellt för alla de som vill ha ett hemmagym, men inte har mycket plats.

En intelligent produkt som tillverkades tack vare feedbacken från våra kunder, som begärde en produkt som upptar lite plats, men samtidigt har allt du behöver för att träna.

Komplett med allt du behöver för att träna

Kingsbox Closet Gym innehåller allt du behöver för att träna kreativt och effektivt. Innesluten i en elegant trä- och stålgarderob hittar vi:

 • Ett Royal TNT-rack
 • Ett par J-Cups
 • En hopfällbar platt bänk
 • En uppsättning mikrolaster (2 0,5 kg, 2×1 kg, 2 1,5 kg, 2×2 kg, 2 2,5 kg)
 • Uppsättning av valfria viktskivor
 • En valfri skivstång
 • Alla bultar som är behövs för monteringen av konstruktionen

Vårt legendariska TNT Rack

Tillverkad av 3 mm tjocka stålprofiler och mäter 60 x 60 mm, säkerställer standarderna för kvalitet och styrka, vilket alla strukturer av varumärket Kingsbox gar gemensamt.

The Royal TNT Fold Rack II. är praktiskt, utrymmesbesparande, snabbt och enkelt att montera och är en utmärkt lösning för alla som inte har plats att montera en klassisk struktur hemma.

Den ska fästas i väggen både upptill och nedtill, utan att förankras i marken. Pull-up-stången fixeras sedan helt enkelt med två bultar på önskad höjd.

Efter träningen, ta helt enkelt bort pull up-stången och du kan vrida upp de två sidorna av racket till väggen. I denna position tar racket bara lite plats (10 cm från väggen).

Specifikationer:

 • Material: 3 mm tjockt stål
 • Rackhöjd: 2500 mm
 • Rackdjup öppet: 58 cm
 • Rackdjup stängt: 10 cm
 • 60 x 60 mm kolonner
 • Djup: 585 mm
 • Färg: svart, pulverlackerad

Många färger tillgängliga

Design för oss är en allvarlig sak. Vi anser att varje person har rätt att välja den färg som bäst matchar hans möbler. Av denna anledning har vi gett möjlighet att välja mellan olika färger så att du alltid kan träna med elegans.

Här är färgerna att välja mellan

 1. Vit (27018 BS Kristall vit)
 2. Svart (2190 PE Svart RAL 9004)
 3. Mörkbrun (37713 PR Moor Oak)
 4. Ljusbrun (37769 SU Ash Highland)
 5. Gråbrun (34056 SU Stenaska)

Välj den anpassade färgen du gillar mest. Kingsbox kan skapa din garderob för Closet Gym praktiskt taget i tusentals färger. För information kontakta oss på: info@kingsbox.it

 

Kingsbox Closet Gym finns att förbeställa på här. Vänta inte för länge, förbeställningarna är redan många. Missa inte möjligheten att köpa din personliga Garderob Gym.

 

Sommario
Nome articolo
Kingsbox Garderobsgym | Det hopfällbara hemmagymmet som alla väntat på
Descrizione
Till slut lyckades vi! Vi skapade garderobsgymmet! | Det unika och revolutionerande hopfällbara hemmagymmet.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!