Search

Kingsbox Closet Gym | Skládací domácí posilovna, na kterou každý čekal

Nakonec se nám to po dlouhé době podařilo. Vytvořili jsme skříňovou posilovnu Closet Gym | Revoluční domácí skládací posilovnu, která je ve světě svého druhu jedinečná.

Někteří používají skříň na oblečení, jiní na přikrývky nebo boty. My ji používáme k umístění domácí posilovny!!! Bláznivé? Možná ano!

My v Kingsboxu milujeme výzvy, a pokud jste dostatečně blázniví na to, abyste si je představili, můžete je také realizovat. To je naše mantra 🙂

Síla představivosti

Naším úkolem bylo navrhnout a postavit domácí posilovnu, kterou by bylo možné instalovat prakticky kdekoli. Vybavená měla být vším, co potřebujete pro svůj trénink. Inteligentně navržená, optimalizující prostory a nabízející vynikající produkt.

Myslíme si, že se nám to s tímto novým produktem podařilo.

Zde je nová posilovna Closet Gym

Skutečná posilovna uzavřená v elegantní skříni dostupná v různých barvách, která vám umožní mít vždy k dispozici vše, co potřebujete, s ohledem na dostupný prostor a design.

Skutečná revoluce, která změní svět domácích posiloven.

Naše posilovna Closet Gym měla být představena na každoročním veletrhu FIBO. V loňském roce jsme představili náš legendární systém Mighty Squat Pulley System, ale vzhledem k poslednímu vývoji jsme se s vámi o něj raději podělili v předpremiéře.

Home gym kingsbox

Chcete vědět, proč nastal čas změnit svůj způsob tréninku a zvolit si naši posilovnu Closet Gym? Dobře, přečtěte si důvody níže:

Proč si vybrat posilovnu Closet Gym

Lze instalovat v malých prostorech

První důvod je zřejmý okamžitě. Naše domácí posilovna Closet Home Gym je uzavřena v elegantní skříni s velmi malými rozměry. Konkrétně to jsou rozměry:

Výška: 2337 mm

Délka: 1398 mm

Hloubka: 273 mm

Jde o malou skříň, kterou lze instalovat v každé části vašeho domu, v garáži, a dokonce i v hotelu, proč ne. Posilovna Closet Gym společnosti Kingsbox obsahuje skutečnou koncentraci designu i technologií. Je navržena speciálně tak, aby vyšla vstříc těm, kteří chtějí domácí posilovnu, ale nemají mnoho prostoru na její vybavení.

Inteligentní produkt, který vychází ze srovnání a zpětné vazby našich zákazníků, kteří požadovali produkt, který zabírá málo místa, ale zároveň může obsahovat vše, co potřebujete k tréninku.

Kompletní výbava se vším, co potřebujete k tréninku

Posilovna Kingsbox Closet Gym obsahuje vše, co potřebujete ke kreativnímu a efektivnímu tréninku. Uzavřené v elegantní dřevěné a ocelové skříni najdeme:

  • Stojan Royal TNT Rack
  • Pár úchytů J-Cups
  • Skládací plochou lavici
  • Sadu mikrozátěží (2 x 0,5kg, 2x 1kg, 2x 1,5kg, 2x 2kg, 2x 2,5kg)
  • Sadu bumperů podle vlastního výběru
  • Činku podle vlastního výběru
  • Všechny šrouby potřebné k sestavení konstrukce

Náš legendární stojan TNT Rack

Je vyroben z ocelových profilů o tloušťce 3 mm a rozměrech 60 x 60 mm a zajišťuje standardy kvality a pevnosti, kterými se vyznačují všechny konstrukce značky Kingsbox.

Stojan Royal TNT Fold Rack II. je praktický, prostorově úsporný, rychle a snadno sestavitelný a je vynikajícím řešením pro všechny, kteří doma nemají prostor pro montáž klasické konstrukce.

Musí být připevněn ke stěně nahoře i dole, aniž by byl ukotven k zemi. Hrazda pro pull-upy se pak jednoduše upevní dvěma šrouby v požadované výšce.

Po tréninku jednoduše vyjměte hrazdu na pull-upy a obě strany stojanu můžete otočit nahoru pod stěnu. V této poloze bude stojan zabírat jen velmi málo místa (10 cm od stěny).

Specifikace:

  • Materiál: tloušťka oceli 3 mm
  • Výška stojanu: 2500 mm
  • Hloubka otevřeného stojanu: 58 cm
  • Hloubka stojanu v zavřeném stavu: 10 cm
  • Sloupky 60 x 60 mm
  • Hloubka: 585 mm
  • Barva: černá, práškově lakovaná

K dispozici je mnoho barev

Design je pro nás vážná věc. Myslíme si, že každý člověk má právo vybrat si barvu, která se nejlépe hodí k jeho nábytku. Z tohoto důvodu jsme dali možnost volby mezi různými dostupnými barvami, abychom vám umožnili vždy trénovat s elegancí.

Colori home gym richiudibile

Zde jsou barvy, ze kterých si můžete vybrat

  1. Bílá (27018 BS Crystal White)
  2. Černá (2190 PE Black RAL 9004)
  3. Tmavě hnědá (37713 PR Moor Oak)
  4. Světle hnědá (37769 SU Ash Highland)
  5. Šedohnědá (34056 SU Stone Ash)

Vyberte si vlastní barvu, která se vám nejvíce líbí. Kingsbox může na zakázku vyrobit posilovnu Closet Gym prakticky v tisících barvách. Pro informace nás kontaktujte e-mailem na adrese: info@kingsbox.it

Posilovna Kingsbox Closet Gym je k dispozici v předobjednávce na této adrese, neotálejte, předobjednávek je již mnoho, nenechte si ujít příležitost koupit si svou osobní posilovnu Closet Gym.

Sommario
Nome articolo
Kingsbox Closet Gym | Skládací domácí posilovna, na kterou každý čekal
Descrizione
Nakonec se nám to po dlouhé době podařilo. Vytvořili jsme skříňovou posilovnu Closet Gym | Revoluční domácí skládací posilovnu, která je ve světě svého druhu jedinečná.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!