Zoek

Kingsbox Closet Gym | De opvouwbare thuisgym waar iedereen op zat te wachten

Uiteindelijk, na zo veel, zijn we geslaagd. We creëerden de Closet Gym | De revolutionaire opvouwbare home gym uniek in de wereld in zijn soort.

Sommigen gebruiken de kast om kleren in op te bergen, anderen voor dekens of schoenen. Wij gebruiken hem om een Home Gym in te zetten!!! Gek? Misschien jij wel!

Wij bij Kingsbox houden van uitdagingen, en als je gek genoeg bent om het je voor te stellen dan kun je het ook realiseren. Dit is onze mantra 🙂

Macht aan de verbeelding

Onze missie was het ontwerpen en bouwen van een thuisgym die praktisch overal geïnstalleerd kan worden. Uitgerust met alles wat u nodig heeft voor uw trainingssessies. Intelligent ontworpen, met optimale ruimtes om een superieur product aan te bieden.

Nou, we denken dat we dat voor elkaar hebben gekregen met dit nieuwe product.

Hier is de nieuwe Closet Gym

Een echte sportzaal ingesloten in een elegante garderobe die in verschillende kleuren verkrijgbaar is, zodat u altijd alles bij de hand hebt wat u nodig hebt, met oog voor de beschikbare ruimte en het ontwerp.

Een echte revolutie die de wereld van de thuisgym zal veranderen.

Onze Closet Gym zou worden voorgesteld op de jaarlijkse FIBO-beurs. Vorig jaar stelden wij ons legendarische Mighty Squat Pulley Systeem voor, maar gezien de recente ontwikkelingen gaven wij er de voorkeur aan het in avant-première met u te delen.

Wilt u weten waarom de tijd gekomen is om uw manier van trainen een wending te geven door voor onze Closet Gym te kiezen? Ok lees de redenen hieronder:

Waarom kiezen voor de Closet Gym

Kan in kleine ruimten worden geïnstalleerd

De eerste reden is meteen duidelijk. Onze Closet Home Gym is gevat in een elegante kast met zeer kleine afmetingen. In feite zijn de afmetingen:

Hoogte: 2337 mm

Lengte: 1398 mm

Diepte: 273 mm

Een kleine kast die in elk deel van uw huis, in uw garage en zelfs in uw hotel geïnstalleerd kan worden, waarom niet. De Closet Gym van Kingsbox bevat een echte concentratie van ontwerp en technologie. Speciaal ontworpen voor diegenen die een thuisgym willen, maar niet veel ruimte hebben om deze in te richten.

Een intelligent product dat voortkomt uit de vergelijking en feedback van onze klanten, die vroegen om een product dat weinig ruimte inneemt, maar toch alles kan bevatten wat je nodig hebt om te trainen.

Compleet met alles wat je nodig hebt om te trainen

De Kingsbox Closet Gym bevat alles wat u nodig heeft om creatief en effectief te trainen. Ingesloten in een elegante houten en stalen kast vinden we:

 • Een Koninklijke TNT Rack
 • Een paar J-Cups
 • Een opvouwbare platte bank
 • Een set Micro-Loads (2 0,5kg, 2x1kg, 2 1,5kg, 2x2kg, 2 2,5kg)
 • Set van bumpers naar keuze
 • Een halter naar keuze
 • Alle bouten die nodig zijn voor de montage van de structuur

Ons legendarische TNT-rek

Gemaakt van 3 mm dikke stalen profielen en meet 60 x 60 mm, het garandeert de normen van kwaliteit en sterkte, die alle structuren van het merk Kingsbox onderscheidt.

De Royal TNT Fold Rack II. is praktisch, ruimtebesparend, snel en eenvoudig te monteren en is een uitstekende oplossing voor al diegenen die geen ruimte hebben om thuis een klassieke structuur te monteren.

Hij wordt zowel aan de boven- als aan de onderkant aan de muur bevestigd, zonder hem aan de grond te verankeren. De optrekstang wordt dan eenvoudig met twee bouten op de gewenste hoogte bevestigd.

Na de training verwijdert u gewoon de optrekstang en kunt u de twee zijkanten van het rek tot onder de muur draaien. In deze positie zal het rek slechts weinig ruimte innemen (10 cm van de muur).

Specificaties:

 • Materiaal: 3 mm dik staal
 • Hoogte rek: 2500 mm
 • Rack diepte open: 58 cm
 • Rack diepte gesloten: 10 cm
 • 60 x 60 mm kolommen
 • Diepte: 585 mm
 • Kleur: zwart, poedercoating

Vele kleuren beschikbaar

Design is voor ons een serieuze zaak. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om de kleur te kiezen die het beste bij zijn meubelen past. Daarom hebben wij u de mogelijkheid gegeven om te kiezen tussen verschillende beschikbare kleuren, zodat u altijd met elegantie kunt trainen.

Hier zijn de kleuren om uit te kiezen

 1. Wit (27018 BS Kristal Wit)
 2. Zwart (2190 PE zwart RAL 9004)
 3. Donkerbruin (37713 (PR) Moor Eik)
 4. Lichtbruin (37769 SU Ash Highland)
 5. Grijs-bruine (34056 SU Steen-as)

Kies de aangepaste kleur die u het mooist vindt. Custos Kingsbox kan uw kast voor Closet Gym virtueel in duizenden kleuren maken. Neem voor informatie contact met ons op via e-mail: info@kingsbox.it

 

De Kingsbox Closet Gym is in voorbestelling verkrijgbaar op dit adres treuzel niet langer, voorbestellingen zijn al talrijk mis de kans niet om uw persoonlijke Closet Gym aan te schaffen.

 

Sommario
Nome articolo
Kingsbox Closet Gym | De opvouwbare thuisgym waar iedereen op zat te wachten
Descrizione
Uiteindelijk, na zo veel, zijn we geslaagd. We creëerden de Closet Gym | De revolutionaire opvouwbare home gym uniek in de wereld in zijn soort.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!