Sök

Utomhusgym | Hur man förverkligar det och lockar nya kunder

Under sommaren vill alla träna utomhus, det är sanningen, och på grund av våra kunders behov (nuvarande och framtida) kan vi hitta en intressant möjlighet att öka medlemskapet.

Vissa studier har funnit att människor som utför sina utomhusträningsrutiner tränar längre och oftare och drar nytta av att ändra sina rutiner med ständigt föränderliga träningsalternativ.

Fitnessutrustning för utomhusbruk har utvecklats enormt och blivit extremt hållbar eftersom den är tillverkad av väderbeständiga material.

Att ha ett utomhusutrymme tillgängligt för fitness är en sak, men att veta vilken utrustning som ska sättas i dessa utomhusträningsutrymmen är en helt annan utmaning.

Tack vare den här artikeln kommer vi att lära oss att utrusta ett fitnessområde ute och upptäcka fördelarna med att ha ett utomhusträningsområde.

Få nya kunder

Låt oss börja med en premiss. Inomhusgymmet gillas inte av alla, det finns många människor som inte tränar i stängda inomhusgym för att de är rädda.

Det kanske låter galet, men så är det…

Rädsla för slutna utrymmen, närhet till andra människor och många andra skäl… eller bara av den enkla anledningen att människor älskar att träna utomhus.

Detta tillstånd kan vara en verklig möjlighet för gymchefer. Att kunna skapa ett utomhusträningsutrymme gör att du kan nå många nya kunder.

Skapa lojalitet för befintliga kunder

Inomhusgym kan vara tråkiga, särskilt på sommaren. Vackra dagar får oss naturligtvis att tänka på utomhusutrymmen, solen, havet. Kort sagt, önskan att njuta av sommaren går inte alltid hand i hand med träning.

Ofta kan träning på samma sätt trötta ut dig. Många gånger förlorar du kunder bara på grund av brist på stimulans, träningsrutinen kan vara tråkig, träning med samma maskiner kan bli deprimerande.

Att skapa ett träningsutrymme utomhus hjälper dig att skapa nytt intresse för dina kunder, så att de kan uppleva en ny utomhusträningsupplevelse.

Se till att få dina gymbesökare stanna och inte byta gym.

Välj var du vill skapa ditt utomhusgym

Vi vet att du mycket ofta inte har utomhusutrymmen utöver gymmets, men bristen på utrymme kan vi ofta kompensera med kreativitet. Även en enkel parkering med hjälp av våra riggkonstruktioner för utomhusbruk kan installeras utan att ens göra ett enda hål i marken.

Ja, tack vare lösningar speciellt utformade för utomhuskonstruktioner kan vi skapa ditt träningsutrymme utan att behöva göra något murverk.

Plats för skojs skull

Nyckelordet är enkelhet. Det viktigaste med ett utegym är att kunna ha kul, isotoniska maskiner ser bra ut inne i gym. Ett bra utomhusgym måste ha utrustning som gör att du kan träna medan du har kul.

Riggutrymme, klätternät, peg board, medicinboll, rep… Kort sagt, utrustning som gör att dina gymbesökare kan träna på ett annat sätt och ha kul, så du har en extra anledning att återgå till träningen och dela med dig av den här nyheten till dina vänner.

Hur man möblerar ett utomhusgym

Det finns inget enklare än att dekorera ditt nya utomhusgym. Vad du behöver är enkelt att installera och kostar väldigt lite. Här är en serie viktiga tips för att lyckas i ditt företag.

Golv för utomhusgym

Anti-fog golvet för utomhusgym är ett nödvändigt alternativ om du har ett underliggande golv att skydda. SBR hump floor har utformats för alla som behöver en hållbar yta, som är lämplig för alla typer av träning, inklusive de där tunga laster upprepade gånger kastas till marken.

Dess sammansättning gör att ytan absorberar återhämtningen av balansen och fallen, vilket minskar bullret som orsakas av dem. Det skyddar också golvet från eventuella skador orsakade av tunga belastningar som måste kastas till marken.

Gummit absorberar därför stötarna, minskar studs och buller och är också mycket lätt att installera och rengöra. Dess sammansättning säkerställer stor styrka, lång livslängd, utan avfettning.

Du kan använda den för att täcka golvet i hela området, för att skapa din tyngdlyftningsplattform eller lägga till höjd till din plyobox etc.

The floor for outdoor gyms can be purchased here.

Golvet för utegym finns att köpa här.

Rigg för utomhusgym

Rig outdoor da esterno Rig in acciaio per palestre

KingsBox Outdoor Gym Rigs är designade och tillverkade av vårt team av experter från början till slut. Så här garanterar vi säkerhet, kvalitet och en sofistikerad design i ett.

Att ha ett utomhusgym RIGG är ett av de mest intressanta alternativen för att locka nya kunder och erbjuda sina gymbesökare nya träningsalternativ.

Alla våra utomhusriggar är tillverkade av väderbeständiga material, är modulära och har möjlighet att lägga till många tillbehör, såsom ringar, angel arms, rep, wall ball mål och mycket mer.

KingsBox utomhusriggar finns att köpa här

Gymställ utomhus

Rack outdoor per palestre home gym

Om du redan har en utomhusrigg och vill lägga till en rackstation av högsta kvalitet så ber vi dig att ta en titt på vårt erbjudande av utomhusrack. Tillverkad av material av högsta kvalitet så att du inte behöver frukta vädrets aggression.

Ett gymställ gör att du kan skapa ett mikrogym för dina kunder där du kan göra roliga träningspass, med hjälp av bekväma dragstänger.

Enkelt att installera. Det är det perfekta alternativet för alla med lite plats

KingsBox utomhusrack finns att köpa här

Varför ska man välja KingsBox

Alla utomhuskonstruktioner tillverkade av KingsBox drar nytta av en unik teknik för dubbelt väderskyddsteknik.

Rigg med zinkbeläggning

Zinkbeläggningsskydd på KingsBox utomhusriggar gör att de kan motstå alla väderförhållanden: regn, fukt, sol eller snö.

Rack med kataforesbeläggning

Processen vi använder för att skydda våra utomhusställ är kataforesbeläggning, vilket förhindrar att stål rostar när det utsätts för fukt.

Två olika procedurer, båda garanterar ett högt skydd av strukturerna. Tillverkat i Europa med av högsta kvalitet.  Tillverkad i Europa av högsta kvalitet.

För att slutföra vårt förslag för utomhusutrustning har vi skyddat de mest populära rigg- och racktillbehören med ett kataforeslager, vilket gör att du kan erbjuda ett komplett träningspass i utomhusgymmet.

Slutsats

Att skapa ett utomhusgym är enkelt och billigt och gör att du kan behålla dina kunder och få nya. Du behöver inte mycket utrymme eller mycket pengar för att bygga ditt utomhusgym.

Vad du behöver är att kontakta oss för eventuella tvivel och frågor så att du kan lita på vår expert som hjälper dig att välja den bästa lösningen för ditt utomhusgym.

Sommaren kommer, var beredd.

 

Sommario
Nome articolo
Utomhusgym | Hur man förverkligar det och lockar nya kunder
Descrizione
Under sommaren vill alla träna utomhus, det är sanningen, och på grund av våra kunders behov (nuvarande och framtida) kan vi hitta en intressant möjlighet att öka medlemskapet. Vissa studier har funnit att människor som utför sina utomhusträningsrutiner tränar längre och oftare och drar nytta av att ändra sina rutiner med ständigt föränderliga träningsalternativ.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!