Zoek

Sportzaal buiten | Hoe realiseer je het en trek je nieuwe klanten aan?

Tijdens de zomer wil iedereen in de open lucht trainen, dat is de waarheid, en in deze behoefte van onze huidige en toekomstige klanten konden wij een interessante gelegenheid vinden om het ledenaantal te verhogen.

Uit sommige studies is gebleken dat mensen die hun fitnessroutines in de buitenlucht uitvoeren, langer en vaker trainen en voordeel halen uit het feit dat ze hun routines kunnen afwisselen met steeds wisselende trainingsmogelijkheden.

Outdoor fitnessapparatuur heeft een enorme vooruitgang geboekt en is uiterst duurzaam geworden omdat ze gemaakt is van weerbestendige materialen.

Buiten een fitnessruimte ter beschikking hebben is één ding, maar weten welke toestellen je in die buitenruimte moet plaatsen is een heel andere uitdaging.

Dankzij dit artikel zullen we leren hoe we een fitnessruimte buiten kunnen inrichten en zullen we de voordelen van een trainingsruimte buiten ontdekken.

Onderschep nieuwe klanten

Laten we beginnen met een vooronderstelling. De indoor sportschool bevalt niet iedereen, er zijn veel mensen die niet trainen ingesloten indoor sportscholen omdat ze bang zijn.

Het klinkt misschien gek, maar het is echt zo…

Angst voor afgesloten ruimtes, nabijheid van andere mensen en vele andere redenen, of gewoon om de eenvoudige reden dat mensen graag buiten trainen.

Deze omstandigheid kan een echte kans zijn voor sportschoolmanager. Als u een trainingsruimte buiten kunt creëren, kunt u veel nieuwe klanten bereiken.

Bestaande klanten aan u binden

Binnen sportscholen kunnen saai zijn, vooral in de zomer. Mooie dagen doen ons natuurlijk denken aan buitenruimtes, de zon, de zee. Kortom, de wens om van de zomer te genieten gaat niet altijd hand in hand met trainen.

Vaak kan het trainen op dezelfde manier je uitputten. Vaak verlies je klanten bij gebrek aan nieuwe stimuli, de trainingsroutine kan saai zijn, altijd maar trainen met dezelfde machines kan deprimerend worden.

Door een trainingsruimte in de open lucht te creëren, creëert u nieuwe belangstelling bij uw klanten, zodat zij een nieuwe fitnesservaring in de open lucht kunnen beleven.

Hem toestaan te blijven en niet van sportschool te veranderen.

Kies waar u uw openlucht fitnessruimte wilt

Wij weten dat u heel vaak geen buitenruimte hebt naast die van de sportzaal, maar het gebrek aan ruimte kunnen we vaak goedmaken met creativiteit. Zelfs een eenvoudige parking met behulp van onze outdoor rig structuren kan worden geïnstalleerd zonder zelfs maar een gat in de grond te maken.

Ja, dankzij de oplossingen die speciaal voor buitenstructuren zijn ontworpen, kunnen wij uw trainingsruimte creëren zonder dat u metselwerk hoeft te verrichten.

Ruimte voor plezier

Het sleutelwoord is eenvoud. Het belangrijkste van een outdoor gym is dat je plezier kunt hebben, isotone machines zien er goed uit binnen sportscholen. Buiten moet een goede outdoor gym apparatuur hebben waarmee je kunt trainen terwijl je plezier hebt.

Stellingruimte, klimnetten, pegboard, medicijnbak, touw. Kortom, toestellen die uw klanten in staat stellen op een andere manier en met plezier te trainen, zodat u een extra reden hebt om terug te komen trainen en dit nieuws met uw vrienden te delen.

Hoe richt je een buitenzaal in?

Er is niets eenvoudiger dan uw nieuwe buitensportzaak in te richten. Wat u nodig hebt, is eenvoudig te installeren en kost heel weinig. Hier is een reeks van essentiële tips om te slagen in uw bedrijf.

Vloer voor openlucht sportzalen

De anti-condens vloer voor buitensport sportscholen is een noodzakelijke optie indien u een onderliggende vloer heeft die beschermd moet worden. De SBR-bultvloer is ontworpen voor al diegenen die een duurzaam oppervlak nodig hebben, dat geschikt is voor elk type training, ook voor die waarbij herhaaldelijk zware lasten op de grond worden gegooid.

Door zijn samenstelling absorbeert het oppervlak de weerkaatsing van de balans en de gewichtsballen, waardoor het lawaai dat daardoor wordt veroorzaakt, wordt verminderd. Zij beschermt de vloer ook tegen mogelijke schade veroorzaakt door zware lasten die op de grond moeten worden geworpen.

Het rubber absorbeert dus de schokken, vermindert de terugslag en het lawaai en is bovendien zeer gemakkelijk te installeren en te reinigen. De samenstelling garandeert een grote sterkte en een lange levensduur, zonder ontvetting.

U kunt het gebruiken om de vloer van de hele ruimte te bedekken, om uw gewichtheffingsplatform te maken, uw plyo box op te hogen, enz.

De vloer voor sportzalen buiten kan hier worden gekocht.

Tuig voor buitengymnastiek

Rig outdoor da esterno Rig in acciaio per palestre

KingsBox Outdoor Gym Rigs zijn van begin tot eind ontworpen en geproduceerd door ons team van experts. Op deze manier garanderen wij veiligheid, kwaliteit en een geavanceerd ontwerp in één.

Een outdoor gym RIG is een van de meest interessante opties om nieuwe klanten aan te trekken en hun klanten nieuwe trainingsmogelijkheden te bieden.

Al onze outdoor rigs zijn gemaakt van weerbestendige materialen, zijn modulair en hebben de mogelijkheid om veel accessoires toe te voegen, zoals ringen, endeldarmen, touw, wall ball doel en nog veel meer.

KingsBox outdoor gym toestellen kunnen hier gekocht worden

Sportschool rek voor buiten

Rack outdoor per palestre home gym

Als u al een outdoor rig oplossing heeft en een top kwaliteit rack station wilt toevoegen. Wij nodigen u uit om ons aanbod van outdoor gym racks te bekijken. Gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit hoeft u niet bang te zijn voor de agressie van het weer.

Met een gymrek kunt u bij gebrek aan ruimte een motorgymnastiek voor uw klanten creëren waar u leuke trainingen kunt maken, met behulp van comfortabele trekstangen.

Gemakkelijk te installeren, ze zijn de perfecte optie voor mensen met weinig ruimte

KingsBox outdoor gym racks kunnen hier gekocht worden

Waarom kiezen voor KingsBox

Alle outdoor structuren gemaakt door KingsBox profiteren van een unieke dubbele bescherming tegen weersinvloeden technologie.

Tuig met zink coating

De zinkcoating bescherming op KingsBox outdoor rigs maakt het mogelijk dat ze alle weersomstandigheden kunnen weerstaan: regen, vocht, zon of sneeuw.

Rek met kataforese coating

Het procédé dat wij gebruiken om onze buitenrekken te beschermen is kataforesecoating, die voorkomt dat staal roest wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Twee verschillende procedures, beide garanderen een hoge bescherming van de structuren, Made in Europa van hoge kwaliteit.

Om ons voorstel voor outdooruitrusting te vervolledigen, hebben wij de meest populaire rig- en raceaccessoires beschermd met een kataforese-laag, waardoor u een volledige work-out kunt aanbieden in outdoor sportzalen.

Conclusie

Een openluchtgymnastiek is eenvoudig en goedkoop en zult u toelaten uw klanten te behouden en nieuwe klanten te krijgen. U hebt niet veel ruimte of veel geld nodig om uw openluchtbad te bouwen.

Wat u nodig hebt, is contact met ons op te nemen in geval van twijfel, zodat wij kunnen vertrouwen op onze deskundige die u zult helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor de openluchtgym.

De zomer komt eraan, laat je niet onvoorbereid verrassen.

Sommario
Nome articolo
Sportzaal buiten | Hoe realiseer je het en trek je nieuwe klanten aan?
Descrizione
Tijdens de zomer wil iedereen in de open lucht trainen, dat is de waarheid, en in deze behoefte van onze huidige en toekomstige klanten konden wij een interessante gelegenheid vinden om het ledenaantal te verhogen.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!