Search

Venkovní posilovna | Jak ji realizovat a přilákat nové zákazníky

V létě chce každý trénovat pod širým nebem, to je fakt, a v této potřebě našich současných i budoucích zákazníků bychom mohli najít zajímavou příležitost k rozšíření členské základny.

Některé studie zjistily, že lidé, kteří cvičí venku, trénují déle a častěji a těží z toho, že mění své tréninkové postupy s neustále se měnícími možnostmi cvičení.

Outdoorové fitness vybavení prošlo obrovským vývojem a stalo se velmi odolným, protože je vyrobeno z materiálů odolných proti povětrnostním vlivům.

Mít k dispozici venkovní prostory pro fitness je jedna věc, ale vědět, jaké vybavení do těchto venkovních prostor umístit, je úplně jiná výzva.

Díky tomuto článku se dozvíme, jak si vybavit venkovní posilovnu, a zjistíme, jaké jsou výhody venkovního plochy pro trénink.

Získávání nových zákazníků

Začněme s takovým předpokladem. Vnitřní posilovna se nelíbí každému, je mnoho lidí, kteří v uzavřených vnitřních posilovnách netrénují, protože z toho mají obavy.

Možná to zní bláznivě, ale něco na tom opravdu bude…

Strach z uzavřených prostor, blízkost ostatních lidí a mnoho dalších důvodů, nebo jen z prostého důvodu, že lidé rádi trénují venku.

Tento stav může být pro manažery posiloven skutečnou příležitostí. Možnost vytvořit venkovní tréninkový prostor vám umožní oslovit mnoho nových zákazníků.

Budování loajality stávajících zákazníků

Kryté posilovny mohou být nudné, zejména v létě. Krásné dny nás přirozeně nutí myslet na venkovní prostory, slunce, moře. Zkrátka touha užít si léto nejde vždy ruku v ruce s tréninkem.

Trénink na stejný způsob vás často může unavit. Častokrát ztrácíte zákazníky jen kvůli nedostatku nových podnětů, tréninková rutina může být nudná, trénink na stále stejných strojích může být depresivní.

Vytvoření venkovního tréninkového prostoru vám pomůže vzbudit nový zájem vašich zákazníků a umožní jim zažít nový zážitek z venkovního fitness.

Umožnit jim, aby zůstali a nezměnili posilovnu.

Výběr místa pro venkovní posilovnu

Víme, že kromě posilovny velmi často venkovní prostory k dispozici nemáte, ale nedostatek prostoru často můžeme vynahradit kreativitou. I jednoduché parkoviště s pomocí našich venkovních klecových konstrukcí lze vyřešit tak, aniž byste dělaly díry do země.

Ano, díky řešením navrženým speciálně pro venkovní stavby můžeme vytvořit váš tréninkový prostor, aniž byste museli provádět zednické práce.

Prostor pro zábavu

Klíčovým slovem je jednoduchost. Nejdůležitější na venkovní posilovně je, abyste se mohli bavit, izotonické stroje vypadají dobře uvnitř posiloven. Dobrá venkovní posilovna musí mít takové vybavení, které vám umožní trénovat a zároveň si to užívat.

Prostor na cvičení, lezecké sítě, kolíky, medicinbal, lano. Zkrátka vybavení, které vašim zákazníkům umožní trénovat jiným způsobem a bavit se, takže budete mít další důvod se na trénink vracet a sdílet tuto novinku se svými přáteli.

Jak vybavit venkovní posilovnu

Není nic jednoduššího než si zařídit novou venkovní posilovnu. To, co potřebujete, se snadno instaluje a stojí to jen velmi málo. Zde je řada zásadních tipů, které vám pomohou uspět ve vašem podnikání.

Podlaha pro venkovní posilovny

Podlaha anti-fog pro venkovní posilovny je nezbytnou volbou v případě, že máte podkladovou podlahu, kterou je třeba chránit. Hrbolatá podlaha SBR byla navržena pro všechny, kdo potřebují odolný povrch, který je vhodný pro jakýkoli typ tréninku, včetně těch, při nichž se opakovaně hází těžká břemena na zem.

Její složení umožňuje, aby povrch pohlcoval odrazy závaží a pády závaží, čímž se snižuje hluk, který způsobují. Chrání také podlahu před možným poškozením způsobeným těžkými břemeny, která je třeba odhodit na zem.

Pryž proto tlumí nárazy, snižuje odskok a hluk, a navíc se velmi snadno instaluje a čistí. Její složení zajišťuje velkou pevnost, dlouhou životnost, bez nutnosti odmašťování.

Můžete jí pokrýt povrch celého prostoru, vytvořit si vzpěračskou platformu, zvýšit výšku plyo boxu apod.

Podlahu pro venkovní posilovny lze zakoupit zde.

Klec pro venkovní posilovnu

Rig outdoor da esterno Rig in acciaio per palestre

Venkovní klece do posiloven od KingsBoxu jsou navrženy a vyrobeny naším týmem odborníků od začátku až do konce. Tímto způsobem zaručujeme bezpečnost, kvalitu a propracovaný design v jednom.

Mít venkovní KLEC do posilovny je jednou z nejzajímavějších možností, jak přilákat nové zákazníky a nabídnout jim nové možnosti tréninku.

Všechny naše venkovní klece jsou vyrobeny z materiálů odolných proti povětrnostním vlivům, jsou modulární a je možné k nim přidat mnoho příslušenství, například kruhy, konzolky Angel arms, lano, terč pro míč Wall ball a mnoho dalšího.

Venkovní klece do posiloven od KingsBoxu lze zakoupit zde

Stojan pro venkovní posilovnu

Rack outdoor per palestre home gym

Třeba již máte venkovní klec a chcete ji doplnit o kvalitní stojanovou stanici. Zveme vás k prohlídce naší nabídky venkovních posilovacích stojanů. Jsou vyrobené z materiálů nejvyšší kvality se nebojí agresivity počasí.

Stojan do posilovny vám při nedostatku místa umožní vytvořit pro vaše zákazníky jakousi mikrotělocvičnu, kde můžete provádět zábavné cvičení s využitím pohodlných trakčních tyčí.

Snadno se instalují a jsou ideální volbou pro ty, kteří mají málo místa.

Venkovní stojany do posilovny od KingsBoxu lze zakoupit zde

Proč si vybrat KingsBox

Všechny venkovní konstrukce společnosti KingsBox využívají jedinečnou technologii dvojí ochrany proti povětrnostním vlivům.

Klec s pozinkovaným povlakem

Zinková ochrana venkovních klecí KingsBox umožňuje odolávat jakýmkoli povětrnostním podmínkám: dešti, vlhku, slunci nebo sněhu.

Stojan s kataforézním povlakem

Proces, který používáme k ochraně našich venkovních stojanů je kataforézní povlak, který zabraňuje korozi oceli vystavené vlhkosti.

Dva různé postupy, oba zaručují vysokou ochranu konstrukcí, vyrobeno v Evropě ve vysoké kvalitě.

Abychom doplnili naši nabídku venkovního vybavení, ochránili jsme nejoblíbenější zařízení a příslušenství stojanů kataforézní vrstvou, která umožňuje nabídnout kompletní cvičení ve venkovních posilovnách.

Shrnutí

Vytvoření venkovní posilovny je jednoduché a levné a umožní vám udržet si zákazníky a získat nové. K vybudování venkovní posilovny nepotřebujete velký prostor ani mnoho peněz.

V případě jakýchkoli pochybností se na nás obraťte, abychom se mohli počítat s naším odborníkem, který vám pomůže s výběrem toho nejlepšího řešení pro venkovní posilovnu.

Léto se blíží, nedovolte, aby vás zastihlo jako nepřipravené.

 

Sommario
Nome articolo
Venkovní posilovna | Jak ji realizovat a přilákat nové zákazníky
Descrizione
V létě chce každý trénovat pod širým nebem, to je fakt, a v této potřebě našich současných i budoucích zákazníků bychom mohli najít zajímavou příležitost k rozšíření členské základny.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!