Search

Sportovec KingsBoxu: Lorenzo Costantini

Jméno: Lorenzo
Příjmení: Costantini
Sport: CrossFit
Země: Itálie
Atlet KingsBoxu od: 15.10.2020

Pověz nám, jak se tvůj život změnil za jeden den

Než jsem dosáhl věku 21 let, byl jsem úplně jiný člověk. Žil jsem pasivně, byl jsem bez motivace, odvahy a chuti žít. Pak se 14. listopadu 2012 můj život obrátil vzhůru nohama kvůli pracovnímu úrazu, který vedl k amputaci pravé nohy. Musel jsem bojovat s tou nejhorší částí sebe sama, se svými démony, musel jsem si znovu určit své priority a začít úplně od začátku. Stejně jako dítě jsem se musel začít učit chodit.

Jak jsi změnil své myšlení?

Později, po mnoha chybách, bolestných zkušenostech a potížích, jsem se rozhodl najít na této nehodě to pozitivní.  Zásadní roli v této proměně sehrál sport. Nejprve jsem začal s běháním a pak jsem přešel k trekingu. Právě tehdy jsem si začal vážit i tak samozřejmých věcí, jako je chůze.

Poprvé jsem do boxu vložil svou jedinou nohu v srpnu 2018 a od té doby jsem z něj nikdy nevystoupil. Miluji výzvy, překonávání svých limitů a snahu být tou nejlepší verzí sebe sama. Rád trénuji a zveřejňuji videa ze svých tréninků, abych tak ukázal, že limity jsou pouze mentální, a abych povzbudil ty, kteří se ocitli v těžké situaci, a jednoduše jim řekl, že všichni si procházíme bolestí. Důležité však je, jak se se vším vypořádáme, protože tyto těžké chvíle nás dělají silnějšími a odolnějšími.

Rozhodnul jsem se žít tento život a budu si i nadále vážit každého okamžiku.

Sledujte Lorenza na Instagramu: https://www.instagram.com/lorenzo_costantini_91/

Tři položky z Lorenzovy domácí posilovny:

Royal black bumper plates:

3 sec PU bar:

Kings Bar II:

Sommario
Nome articolo
Sportovec KingsBoxu: Lorenzo Costantini
Descrizione
Než jsem dosáhl věku 21 let, byl jsem úplně jiný člověk. Žil jsem pasivně, byl jsem bez motivace, odvahy a chuti žít. Pak se 14. listopadu 2012 můj život obrátil vzhůru nohama kvůli pracovnímu úrazu, který vedl k amputaci pravé nohy.
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!