Search

Vybavení posilovny | Průvodce nákupem

Jak si vybrat správné vybavení do posilovny?

Tuto otázku si denně kladou miliony lidí na celém světě. Často se kvůli malým zkušenostem spoléháme na náhodu, což má za následek, že jsme často nepříjemně překvapeni. Proto jsme si položili otázku: Jak můžeme pomoci těm, kteří se chystají koupit si vybavení do své domácí posilovny nebo do své nové posilovny?

Je to jednoduché: Vytvořili jsme průvodce pro nákup profesionálního vybavení do posilovny.

Co je třeba vzít v úvahu

Nezáleží na tom, zda jste začátečník nebo profesionál v oboru, tento průvodce nákupem vybavení do posilovny vám pomůže vybrat to správné vybavení pro vaše potřeby zcela přehledně a nebude vám dále komplikovat život.

Pomohli jsme stovkám majitelů posiloven vybavit jejich prostory naším posilovacím zařízením a funkčním fitness, dnes jsme se rozhodli dát vám k dispozici všechny naše zkušenosti získané v průběhu let.

Využijte služeb našich profesionálních průvodců

Guida all'acquisto all'attrezzatura da palestra

Zkuste rozmanitost

Funkční fitness a funkční trénink například zahrnují řadu různých cvičení a nabízejí kompletní a intenzivní trénink, který lze snadno přizpůsobit různým úrovním a schopnostem.

Pokud se chystáte otevřít si box nebo posilovnu, budete potřebovat řadu vybavení vhodného pro řadu různých aktivit, které se liší a jsou stejně odolné a kvalitní.

Mít tréninkové vybavení, které umožňuje provádět více než jedno cvičení, je chytrá volba, která vám umožní ušetřit peníze a zároveň se bavit, aniž byste se při každodenním tréninku nudili vy i vaši zákazníci.

Například v domácí posilovně nebo v garáži, kde je prostor omezenější, vám jedna z našich kompletních domácích posilovacích sad pomůže začít cvičit, aniž byste museli zabírat příliš mnoho místa.

Vždy hledejte sady tréninkového vybavení, které mají širokou škálu vybavení, abyste mohli podle potřeby kombinovat různé části tréninku.

Se správnou radou budete schopni vytvořit kompletní tréninkový prostor, aniž byste utratili celé jmění, nakoupíte s vědomím, že jste pod dohledem jednoho z našich odborníků.

 Case Study: Herkul

Výběr kvality provedení

Dokonalý box pro funkční fitness je takový, který umožňuje škálovatelnost podle toho, jak se rozvíjejí schopnosti sportovců a běžných uživatelů. Proto je kvalita vybavení posilovny zásadní.

Vybavení pro funkční fitness musí splňovat svůj úkol, což znamená, že si musíte koupit kvalitní vybavení. Volbou levnějšího vybavení dlouhodobě neušetříte, zejména v boxu, kde rotoped Air Bike, klec či plyo-box musí vydržet intenzivní a nepřetržité používání.

Vybavení posilovny

PAMATUJTE: Nekvalitní zařízení začne velmi rychle vykazovat známky opotřebení a stane se nebezpečím pro vás i vaše zákazníky.

To platí jak pro materiál pro domácí posilovnu, tak pro vybavení vlastního boxu. Výběr fitness vybavení, jako je to od Kingsboxu, vám umožní užívat si kvalitních výrobků vyrobených v Evropě zručnými řemeslníky.

Výběr společnosti, jako je Kingsbox, znamená služby v italštině, profesionální zákaznický servis a špičkovou kvalitu materiálu.

 

Rig da CrossFit KingsBox

Věnujte pozornost prostoru

Obrovské množství vybavení pro crossový trénink a CrossFit® může zabírat spoustu místa. Pokud je to možné, volte snadno skladovatelné vybavení. Vždy si uvědomte, jakou roli nabízí vaše uspořádání a využití prostoru, aby vaše posilovna byla příjemným místem, kde mohou zákazníci trénovat.

Doporučujeme vám přečíst si náš článek o tom, jak si navrhnout svůj vlastní box. Skutečně kompletní návod vytvořený naším obchodním týmem s mnoha nápady a tipy, kterými se můžete řídit, abyste se vyhnuli nesprávnému vyhodnocení.

Case Study Box di CrossFit

Nenechte se zastrašit

Pokud kupujete tréninkové vybavení do posilovny nebo boxu, vždy se snažte vybrat typ vybavení podle reálných prostor, které máte k dispozici. Klíčem k sestavení dokonalého funkčního tréninkového boxu je spolupráce s profesionály v oboru, jako jsou designéři, sportovci, další majitelé, dodavatelé vybavení.

Někdy může výběr na základě momentálního rozhodnutí vést k chybám v hodnocení, které pak mohou vést ke zbytečnému vynaložení drahocenných peněz.

Objevte úspěšné příběhy posiloven, které se rozhodly pro Kingsbox.

Guida all'acquisto all'attrezzatura da palestra

Důvěra v profesionály

Existuje tolik proměnných, které to mohou ztížit. Jediný způsob, jak vše udělat co nejlépe, je vytvoření návrhu. Spolehnout se na společnost, jako je ta naše, vám umožní využít služeb těch nejlepších odborníků v oboru, kteří vám před prodejem nejprve poradí.

Většina našich zaměstnanců jsou sportovci a poradí vám s výběrem toho nejlepšího vybavení posilovny podle vašich tréninkových potřeb. Vy jste prostými majiteli domácí posilovny nebo majiteli boxu.

Nechte si od nás poradit

Jsme v neustálém kontaktu, na vyžádání vám sdělíme informace. Pokud se chystáte postavit svou domácí posilovnu nebo pokud uvažujete o otevření nové posilovny, stačí nezávazný pohovor s našimi prodejci.

Jsme přesvědčeni, že porovnání s profesionály v oboru, jako jsme my, vám umožní začít s tímto projektem s mnohem jasnějšími představami.

Stačí, když nás nyní kontaktujete. Klikněte na obrázek a pošlete nám svůj požadavek.

attrezzatura da palestra

 

 

Sommario
Nome articolo
Vybavení posilovny | Průvodce nákupem
Descrizione
Nezáleží na tom, zda jste začátečník nebo profesionál v oboru, tento průvodce nákupem vybavení do posilovny vám pomůže vybrat to správné vybavení pro vaše potřeby zcela přehledně a nebude vám dále komplikovat život.
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!