Sök

Att välja rätt utomhusutrustning

Med fint väder kommer möjligheten att träna utomhus. Men hur gör man det? Vilken utrustning behöver man för att kunna skapa ett träningsutrymme utomhus? Om du har tillräckligt med utrymme borde det inte vara något problem. Varmare dagar är perfekta för träning utomhus, under solen och i friska luften. Håller du med?

Eftersom vi vet hur det känns att träna inomhus, på en svettig plats, och att försöka få lite luft mellan reps, bestämde vi oss för att designa utomhusriggar och rack som kommer att tillfredsställa även de mest krävande idrottarna och deras behov.

Motståndskraftig och utformad för att hålla en livstid.

Utomhusprodukten har gått igenom en varmförzinkningsprocess och kan därför användas även utomhus. Galvanisering är en speciell process som förhindrar att stålet rostar när det utsätts för fukt och regn. Strukturerna är också pulverlackerade, vilket ger ytterligare skydd. Våra riggar är skyddade mot rost med en speciell beläggning, både på utsidan och insidan.

   

Två olika procedurer, båda ger våra högkvalitativa Made in Europe-strukturer ett högt skydd

Vi använder två versioner av skyddande beläggning – zinkbeläggning och katafores. Båda processerna är bra för att förhindra rost. Våra varmförzinkade riggar och rack är gjorda för utomhusbruk, så att du till och med kan montera dem på stranden, på din bakgård eller på parkeringsplatsen framför ditt gym utan att behöva oroa dig för vädret. Solsken, regn, snö eller en tornado – du bör oroa dig för ditt hus och din säkerhet, men absolut inte när det kommer till våra rack och riggar.

Du kan välja mellan en rad olika färger: Guld, Röd, Blå, Grön, Gul, Orange, Grå, Vit, Turquoise, Lila eller Svart.

OUTDOOR RIGS

Specialiteten hos våra utomhusriggar är materialen som används för konstruktionen. De är utrustade med en (extra) zinkbeläggning för att skydda delarna från dåligt väder och fuktighet.

OUTDOOR RACKS

För att komplettera utomhuspaketet har vi skyddat de mest populära rigg- och racktillbehören med ett kataforeslager, vilket gör att du kan erbjuda komplett träning i utomhusgymmen.

OUTDOOR ACCESSORIES

    

För att komplettera utomhuspaketet har vi skyddat de mest populära rigg- och racktillbehören med ett kataforeslager, vilket gör att du kan erbjuda komplett träning i utomhusgymmen.

 

Sommario
Nome articolo
Att välja rätt utomhusutrustning
Descrizione
Vår speciella produktlinje för utomhusbruk är skyddad med ett speciellt lager för att förhindra rost. Vi använder två olika procedurer, en för riggar och en för rack. Båda ger våra högkvalitativa Made in Europe-strukturer ett högt skydd.
Nome autore
Kingsbox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!