Zoek

De juiste outdooruitrusting kiezen

Met mooi weer, komt er een kans om buiten te trainen. Maar hoe doe je dat? Welk materiaal hebben we nodig om een trainingsruimte buiten te creëren? Als je genoeg ruimte hebt, zou er geen probleem moeten zijn. Warmere dagen zijn perfect om buiten te trainen, onder de zon en in de frisse lucht, vind je ook niet?

Omdat we weten hoe het voelt om binnen te trainen, in een zweterige ruimte, in een poging om wat lucht te scheppen tussen de reps, hebben we besloten om buitenopstellingen en rekken te ontwerpen om zelfs aan de meest veeleisende atleten en hun behoeften te voldoen.

Bestand tegen elke andere omstandigheid en ontworpen om een leven lang mee te gaan.

Het product voor buiten heeft het warmgalvanisatieproces ondergaan en kan dus buiten worden gebruikt. Galvanisatie is een speciaal proces dat roestvorming voorkomt bij blootstelling aan vocht en regen. De structuren worden ook gepoederlakt, wat voor extra bescherming zorgt. Onze tuigen zijn beschermd tegen roest met een speciale coating, zowel buiten als binnen.

   

Twee verschillende procedures, beide bieden een hoge bescherming van hoogwaardige Made in Europe structuren.

Wij gebruiken twee versies van beschermende coating – zink coating en kataforese. Beide processen zijn zeer goed in het voorkomen van roest. Onze warm verzinkte rigs en racks zijn gemaakt voor buitengebruik, dus u kunt ze zelfs op het strand, in uw achtertuin, of op de parkeerplaats voor uw sportschool monteren zonder u zorgen te maken over de weersomstandigheden. Zonneschijn, regen, sneeuw, of een tornado – maak je zorgen over uw huis en veiligheid, maar maak je geen zorgen over onze Rigs of Racks.

U kunt kiezen uit een reeks kleuren: Goud, Rood, Blauw, Groen, Geel, Oranje, Grijs, Wit, Turquoise, Viola, of Zwart.

OUTDOOR RIGS

De specialiteit van onze buiteninstallaties zijn de materialen die voor de constructie worden gebruikt. Ze zijn voorzien van een extra zinklaag om de onderdelen te beschermen tegen slecht weer en vochtigheid.

OUTDOOR RACKS

Om het outdoorpakket compleet te maken, hebben wij de meest populaire rig- en racks-accessoires beschermd met een kataforese-laag, waardoor u een complete training kunt aanbieden in de outdoor sportscholen.

OUTDOR ACCESSORIES

    

Om het outdoorpakket compleet te maken, hebben wij de meest populaire rig- en racks-accessoires beschermd met een kataforese-laag, waardoor u een complete training kunt aanbieden in de outdoor sportscholen.

Sommario
Nome articolo
De juiste outdooruitrusting kiezen
Descrizione
Onze speciale lijn van producten voor buitengebruik is beschermd met een speciale laag om roesten te voorkomen. Wij gebruiken twee verschillende procedures, een voor tuigage en de andere voor rekken. Beide bieden een hoge bescherming van hoogwaardige Made in Europe structuren
Nome autore
Kingsbox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!