Zoek

KingsBox atleet: Daniele Scatizzi

Ik begon met boksen voor de lol, maar het is veranderd in iets waar ik niet zonder kan

Deze sport heeft me zoveel gegeven. Ik was een introverte jongen met overgewicht die zelfs moeite had om met andere mensen te praten. MMA training heeft mijn leven veranderd – ik werd mentaal volwassener en fysiek sterker.

Wat motiveert je?

Door de jaren heen had ik verschillende doelen en motivaties die me op de been hielden. De grootste is zeker mijn dochter. Als zij groot is, wil ik haar laten zien dat ik, ondanks alle strubbelingen en tegenslagen, nooit ben opgehouden ze te overwinnen. Ik ben altijd uitdagingen aangegaan met mijn hoofd hoog en de wil om ze te overwinnen. Ik heb deze mentaliteit ook van sport naar andere dingen in het leven getransformeerd.

Ik leef mijn leven stap voor stap – dit is wat mij realistisch houdt. Dus op dit moment is mijn doel om te bewijzen dat ik een van de beste vechters in mijn categorie ben en om dag na dag te verbeteren, om mijn rangschikking te verbeteren en de arena te betreden met sterkere atleten.

Volg Daniele op instagram: https://www.instagram.com/dscatizzi/

Indice dei contenuti

Drie dingen uit Daniele’s home gym:

Mighty power CX 35 short:

Royal black bumper plates:

White knight barbell:

Sommario
Nome articolo
KingsBox atleet: Daniele Scatizzi
Descrizione
Deze sport heeft me zoveel gegeven. Ik was een introverte jongen met overgewicht die zelfs moeite had om met andere mensen te praten.
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!