Odabir prave vanjske opreme

Uz lijepo vrijeme dolazi i mogućnost treniranja na otvorenom. Ali kako to učiniti? Koja nam je oprema potrebna da bismo mogli napraviti vanjski prostor za vježbanje? Ako imate dovoljno prostora, ne bi trebalo biti problema. Topliji dani savršeni su za trening vani, na suncu i svježem zraku. Slažete li se?

Budući da znamo kakav je osjećaj trenirati unutra, na znojnom mjestu, pokušavajući uhvatiti malo zraka između ponavljanja, odlučili smo dizajnirati vanjske kaveze i rackove koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sportaše i njihove potrebe.

Otporan na sve uvjete i dizajniran da traje cijeli život.

Vanjski proizvod prošao je kroz proces vrućeg pocinčavanja i stoga se može koristiti i na otvorenom. Pocinčavanje je poseban proces koji sprječava hrđanje čelika kada je izložen vlazi i kiši. Strukture su, također, premazane prahom, što pruža dodatnu zaštitu. Naši kavezi zaštićeni su od hrđe posebnim premazom, kako izvana tako i iznutra.

   

Dva različita postupka, oba pružaju visoku zaštitu visokokvalitetnih struktura Made in Europe.

Upotrebljavamo dvije verzije zaštitnog premaza – cinkov premaz i kataforezu. Oba procesa su izvrsna u sprječavanju hrđe. Naši vruće pocinčani kavezi i rackovi izrađeni su za vanjsku upotrebu, tako da ih možete montirati čak i na plaži, u stražnjem dvorištu ili na parkiralištu ispred vaše teretane bez brige o vremenskim uvjetima. Sunce, kiša, snijeg ili tornado – brinite o svojoj kući i sigurnosti, ali nikako o našim kavezima ili rackovima.

Možete birati između različitih boja: zlatna, crvena, plava, zelena, žuta, narančasta, siva, bijela, tirkizna, ljubičasta ili crna.

OUTDOOR RIGS

Posebnost naših vanjskih kaveza su materijali koji se koriste za izradu. Opremljeni su dodatnom cinkovom premazom za zaštitu dijelova od loših vremenskih uvjeta i vlage.

OUTDOOR RACKS

Da bismo upotpunili vanjski paket, zaštitili smo najpopularnije dodatke za kaveze i rackove slojem kataforeze, što vam omogućuje da ponudite potpuni trening u teretanama na otvorenom.

OUTDOOR ACCESSORIES

    

Da bismo upotpunili vanjski paket, zaštitili smo najpopularnije dodatke za kaveze i rackove slojem kataforeze, što vam omogućuje da ponudite potpuni trening u teretanama na otvorenom.

 

Sommario
Nome articolo
Odabir prave vanjske opreme
Descrizione
Naša posebna linija proizvoda za vanjsku upotrebu zaštićena je posebnim slojem kako bi se spriječilo hrđanje. Koristimo dva različita postupka, jedan za kaveze, a drugi za rackove. Oba pružaju visoku zaštitu visokokvalitetnih struktura Made in Europe
Nome autore
Kingsbox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!