Search

Výběr toho správného venkovního vybavení

S pěkným počasím přichází příležitost trénovat venku. Ale jak na to? Jaké vybavení potřebujeme, abychom si mohli vytvořit venkovní tréninkový prostor? Pokud máte dostatek prostoru, neměl by to být problém. Teplejší dny jsou pro trénink venku, na slunci a na čerstvém vzduchu jako stvořené, souhlasíte?

Protože víme, jaké to je trénovat uvnitř, v potu tváře a snažit se mezi opakováními vyvětrat, rozhodli jsme se navrhnout venkovní klece a stojany, které uspokojí i ty nejnáročnější sportovce a jejich potřeby.

Odolávají jakýmkoli povětrnostním podmínkám a jsou navrženy tak, aby vydržely po celý život.

Venkovní výrobek prošel procesem žárového zinkování, a proto jej lze použít i ve venkovním prostředí. Galvanizace je speciální proces, který zabraňuje rezavění oceli vystavené vlhkosti a dešti. Konstrukce jsou navíc opatřeny práškovou barvou, která poskytuje další ochranu. Naše klece jsou chráněny proti korozi speciálním nátěrem, a to jak zvenčí, tak zevnitř.

   

Používáme dva různé postupy, oba poskytují vysokou ochranu vysoce kvalitních konstrukcí vyrobených v Evropě.

Používáme dvě varianty ochranného povlaku – zinkování a kataforézu. Oba procesy skvěle zabraňují korozi. Naše žárově pozinkované klece a stojany jsou určeny pro venkovní použití, takže je můžete postavit i na pláži, na zahradě nebo na parkovišti před posilovnou, aniž byste se museli obávat povětrnostních podmínek. Sluníčko, déšť, sníh nebo tornádo – strachujte se o svůj dům a svou bezpečnost, ale rozhodně se nebojte o naše klece nebo stojany.

Můžete si vybrat z řady barev: zlaté, červené, modré, zelené, žluté, oranžové, šedé, bílé, želvovinové, fialkové nebo černé.

OUTDOOR RIGS

Specialitou našich venkovních klecí jsou materiály použité na konstrukci. Jsou opatřeny doplňkovým zinkovým povlakem, který chrání díly před nepříznivým počasím a vlhkostí.

OUTDOOR RACKS

Abychom doplnili venkovní balíček, ochránili jsme nejoblíbenější příslušenství ke klecím a stojanům kataforézní vrstvou, která umožňuje nabízet kompletní trénink ve venkovních posilovnách.

OUTDOOR ACCESSORIES

    

Abychom doplnili venkovní balíček, ochránili jsme nejoblíbenější příslušenství ke klecím a stojanům kataforézní vrstvou, která umožňuje nabízet kompletní trénink ve venkovních posilovnách.

 

Sommario
Nome articolo
Výběr toho správného venkovního vybavení
Descrizione
Naše speciální řada výrobků pro venkovní použití je chráněna speciální vrstvou, která zabraňuje rezavění. Používáme dva různé postupy, jeden pro klece a druhý pro stojany. Oba zajišťují vysokou ochranu vysoce kvalitních konstrukcí vyrobených v Evropě.
Nome autore
Kingsbox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!