Zoek

KingsBox atleet: Yazmin Zammiz Stevens

Ik ben iets meer dan 5 jaar geleden begonnen met gewichtheffen nadat ik de sport van het gewichtheffen had ontdekt via Cross-training. Ik heb altijd van sport gehouden, maar had nooit de passie en motivatie gevoeld die ik voelde toen ik begon met gewichtheffen. Ik begon net als iedereen. Ik was niet de sterkste en had zeker veel technische problemen, maar ik was vastbesloten om me voortdurend te verbeteren en grote dingen te bereiken voor mijn land.

Gekwalificeerd voor Olympische Spelen van Tokyo 2020

Sindsdien ben ik de enige Maltese gewichtheffer die naar de Olympische Spelen is gegaan. Ik heb ook aan verschillende andere toernooien meegedaan, zoals de IWF wereldkampioenschappen en de EWF Europese kampioenschappen.

Tillen is een groot deel van mijn leven geworden, en mijn verhaal kunnen delen met mijn volgers is geweldig! Met de huidige situatie is het stellen van doelen frustrerend, omdat alles steeds lijkt te worden uitgesteld of geannuleerd.

Daarnaast heb ik een kleine medische ingreep aan mijn pols moeten ondergaan om een blessure te behandelen. Hoe dan ook, ik heb doorgezet en mijn best gedaan om in topvorm te blijven voor alle wedstrijden die op ons pad zouden kunnen komen.

In tijden als deze kunnen sporten is een luxe. Mijn thuisgym heeft echt mijn atletiekleven gered en ik zal er voor altijd dankbaar voor zijn.

Volg Yazmin op Instagram: https://www.instagram.com/yazmin.stevens/

Drie voorwerpen uit Yazmin’s home gym:

Lifting platform:

Royal black bumper plates:

Steel micro loads:

Sommario
Nome articolo
KingsBox atleet: Yazmin Zammiz Stevens
Descrizione
Ik ben iets meer dan 5 jaar geleden begonnen met gewichtheffen nadat ik de sport van het gewichtheffen had ontdekt via Cross-training.
Autore
Nome autore
KingsBox
Logo

Thanks!

Please enter your email and we will send you the catalog on email!